Romantik kzlarn toplanma yeri (Hadi bizim tayfa)

duygucum ben de iyiim bana bişi sormuşsun ama ben şimdi gördüm özelden cevaplıyorum hemen bitanem Şeniz

Selam Romantik bayanlarr
Nasılsınızz

kızlar ben geldim btti nihayet finallerim ya inanamıorum ben yokken neler olmuş belinayım nasıl üzüldüm bi bilsen :KK43::KK43: hiç beklemezdm ufuktan böyle bişi işin içinde aileler olmasa farklı bi konu olsa barışırsnz üzme kendni derdim ama bu çok büük bi mesele,hayırlısı olsun bitanem ya biz hep yanındayız senin

bu arada hepinizi çok özledm belinayım denisem deryam duyguum gülşahım pasaklım.... sayamadıım herkesii

iyiyim canım yaa finallerm btti kurtuldum bi rahatlık çöktü üstümee :) sen nasılsın belinaya çok üzüldüm yaa :KK43:

nerdesiniz kızlar...
belinaycım aramakla cok ıı yaptın zaten aklına sokanda bendım arama fıkrını
butun hıncını almıs oldun ne yanı bukadar guzel mı bıtırcektı
ceksın cezasını ufuk bey açılsın ailesiyle arası bir kızın gururuyla oynamak neymiş belki düşünür birazz
böyle 5 seneyi hakkını helal et deyip karı gibi ağlamakla sıyırıp atamaz bir kenara..
sen bu lafların altında kalmamalıydın..aramakla çokta iyi yaptın
hem de için rahatladı..artık uğraşıcak kaybedicek hiçbirşey kalmamıştı çünkü..
neyse bitanem yaşadığımız herşeyde bir hayır vardır...emin ol bunda da var..alın yazısı gelir başa herzman tatilden döndüğünde kendine yepyeni bir sayfa aç...eminim ki ilerde bu işşin bittiği için sevineceksin çünkü bu sekılde tavur sergıleyen adamdan koca falan olmaz kımseye..
ve emın ol kendı göllerinde boğulacak onlar..rabbim senin ahını bırakmıcak onlarda...
seni seviyorum birtanem hayırlı yolculuklar...mujuxxxxxxxx

yenı okudum ve şok oldum hayrlısı olsun cnm ınş dnduğunde yenı hayat senı bekler

okuduklarınma inanamadım belinayım yaaa şok oldum resmen:1shok:
Ne diyebilirimki böyle bi durumun ardından bilmem :sm_confused:
Ama tek bildiğim bu şey var ufuğun yaptığı gerçekten çok çok çok yanlış, erkekliğe sığmaz bu yaptıklar :mymeka:.
tabii kide aile dinlenir fikir alınır ama bi yere kadar. Ama sonrasında her ne olursa olsun sevginin arkasında durması gerekti.öyle hemen ailesinin her dediğine ''tamam'' diyip oturmayacak :eek:klava:.
Ailesine de çok kızdım. ne bu yaaa cocuk oyuncağımı. zaten ufuğun evlenme yaşı gelmemiş diyor. ne diye sizin evinize geliyor ailenle görüşüyor :kızgın:
neyse kuzum boşver kafana takma tamammı. Sevgisi bu kadarmış ufuğun. kaybeden o oldu sen değil. o daha çok arar sen gibisini. hatasını anlayacak elbet. ama iş işten geçmiş olucak kötükedihüso
hem sen güzelsin hoşsun gençsin daha ve en önemliside iki yüzlü biri değilsin. Önünde daha nice seneler var. Kimler gelip kimler gecicek hayatına daha kim bilir :nazar:..
Her yaşanandan bi tecrube ediniyorsuz. bu da sana bi tecrube oldu güzelim...
hakkında hayırlısı olsun tatlım..
çok sefiyom seniiiiiii bunu unutma Şeniz​

X