Romantik kzlarn toplanma yeri (Hadi bizim tayfa)

güzellerim katılamıyom sizeee bursamdayımm kuzenin bilgisayardan bi bakiim dedim hepiniz aklımdasınız ama aşkımınn yanına gitcem salı günüü ordanda yazarım öpüyorum kocamaaaaaaaannn Şeniz
aaayyy ayyyy ne güzel çok güzel vakit gecirirsiz inşallah opuyorumnanaktan

Kızlar cuma sabahı 1 haftalığına ailem beni yazlıpa götürüyor emin olun toplanıp gelicem :KK43:
:sm_confused:cicim noldu anlamadım yaaa :gitme:

evet ya ya biz olmuos ya siz cnm bebiş yapmaya karar verdik yani ağustosta başlıcaz:KK70::KK70:
oooyyy oyyy güzel ne haber bu :emir_bebek: :ecrin_bebek:

kızlar belinayla ufuk ayrıldı haberiniz yok mu:sinifsinif:

ben de ondan haber bekliodum, sürekli sormaya da çekiniyorum.. kesin değildir ya ayrılmamışlardır belki mafoldumben

kızlar günlüğe yazdım burayada kopyalimm

Yarın Sabah bu şehirden gidiyorum günlüğüm uzaklaşıyorum 1 haftalığına ve dönünce iş bakmaya başlicam...
Bugün hala yüzsüzlük yapıp aradı beni ve hala ailemle senin aranda kaldım diyo ailem yolumuzu tıkadı diyo iyice sinir etti beni ve dedimki annene iki çift lafıım var, sakın arama annemi kavga çıkar dedi korktu yaniiii.. bende çıksınnnn benim korrkum yada kaybedeceğim bişi yokki dedim aldım elime teli aradım evlerini merhaba ayşe teyze dedim merhaba dedi tanıdınmı dedim evet kızım dedi dedimki ayşe teyze sana ben bişi sorucam buyur sor dedi, hee dur bu arada bak nedicem dün gece ben msn de ufuğun dayısının kızıı esrayla konuştum olaalardan haberin yok galiba dedim final haftasındayım dünyayla bağlantımı kestim hayırdır dedi, anlattım bende olanları aaa dedi şok oldu ufuğu suçlu buldu dedimki giresunlulardan kız alınmazmış dedim inanmıyorum dedi zilli bana neyse geçelim orayı ama esrayı aklında tut günlüğümm , ayşe teyze dedim ufuk bana dediki biz geniş aileymişiz biz rahatmışız ve giresunlulardan kız alınmazmış dedim yok kızım ben öle bişi demedim dedi,ayşe teyze geniş aileymişiz bu lafı nereye çekseniz gider dedim..yok kızım ben sizin bişeyinizi görmedimki haşa ağzım eğrilsin dedi

sonra dedimki ayşe teyze başım açık diye istemiyormuşssun dedim peki sen beni önceden görmedinmi evime neden geldiniz ozaman dedim kadın sustu peki ayşe teyze giresundan kız alınmazmış dedim öyle demişssiniz dedim yok ben öle bişi demedim onu esra dedi hala giresundan kız alınmaz dediydi dedi (esrada dün gece konuştuğum hiç bişiden haberi olmayan kız ) dediki kızım bendede açık var torunlarımda açık dedi, ayşe teyze ufukla konuşurken telefondan duydum ben senin neler dediklerini dedim kadın şok oldu kekeledi neyse kızım dedi , zaten bu saatten sonraben oğlunuzu istemiyorum dedim
kızım benim oğlumun evlilik yaşı gelmedi dedi kadın bana evlendiricek durumdada değiliz dedi ee peki neden geldiniz dedim bişi diyemedi.. neyse ayşe teyze allaha emanet ol hayırlı güünler dedim ,sonra ufuğu arim dedim ufuğun tel meşgul evi aradım evide meşgul
sonra ufuk aradı dedimki sizin aile gibi haysiyetsiz yalancı iki yüzlü biri daha görmedim dedim onu arıyorum onun üstüne diğerini arıyorum öbürünün üstüne atıyo bikerede arkasında durun be dedim hazmedemiceğiniz laf sölemiceksinizki hazmedemiceğiniz laflar duymicaksınız dedim şimdi taşlar yerine oturdu işte yiyin birbirinizi ben rahat bi şekilde tatilime gidebilirim sen annen ve esra hepinizile yüzleştim içim rahat sende erkeğim die ortada sakın gezme erkeklik önündeki belirtiyle olmuyo onuda haketmen lazım rabbim senin yeğenlerindede kuzenlerindede aynısını yaşatsın ve en büyük bedduam sana rabbimbir kız evlat nasip etsin senin gibi adiyle karşılaştırsın bu arada sakın olaki yolda beni görürsen yolunu değiştir eğer karşılaşırsak neresi olursa olsun hiç umrumda değil yüzüne tükürürüm, ben elbette mutlu olurum fakat sen biraz zor olursun
bu güvensizlik bu karaktersizlik heleki böle bi aile varken zor ben kız halimle ne savaşlar verdim ama sen kukla gibi yönetilip ellerinde kumandayla seni yönlendiriyorlar
başınızı secdeden kaldırmasınızda zemzem suyuyla yıkansanızda asla geçmez bu ayıbınız günahınız ahım sizle öbür dünyada iki elim yakanızda.. sen benim bu lafları duyduktan sonra okadar yalan dalavere olduktan sonra susup pısıp tamam ufuk diyip sessizce hayatından çıkmamı bekliyordun ama ben iz bırakmadan yapmam herkesle yüzleştim taşlarıı yerine oturturum öle giderim hafife almışssınız beni dedim..
Günlüğüm biliyomusuun bugün annesiylede konuşunca bi acaip oldum dedimki rabbim ben nasıl bi aileye düşmüşüm herkes topu birbirine atıyor .. dün gece babam yatsı namazından gelince babamla valiz yaptık dedimki baba bize gelicek kişileri bekleme gelmicekler dedim,hayıırdır dedi biz geniş aileymişiz başım açıkmış dedim ben sıkıntı çekesin die vermicem seni bu iş bitmiştir dedi, merak etme babacım ben kökten bitirdim döndüğümüzde hattımı değiştirelim olurmu türkcele geçim dedim taamam kızım dedi.. Böyle işte günlüğüm bir devir daha bitti 5 yıllık yaşanmışlık 5 yıllık o büyük aşk o tesadüfle başlayan bi aşk herşeyi yapan sürprizlerin duygusallığın adamı olan aşık olan erkek dediğimiz kişi ailenin önüne geçemedi kendisine güvenemedi sahip çıkamadı...
bana diyorki ailemlee konuşucam, dedimki konuşşsan ne olurki ben bu saatten sonra sana nasıl güvenim ufuk beni savunur ufuk cesurdur güvenirim sonuna kadar diyimki artık bvir bardak su içiceksin dedim ve teli kapadım...
GÜNLÜĞÜM ÖZEL MESAJLA YADA MSN ÜZERİNDEN YANIMDA OLAN REP VERİRKEN GÜZEL ŞEYLER YAZAN TÜM K.K BAYANLARINLA ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM DUALARINI EKSİK ETMESNLER BENDEN.. SÖZ VERİYORUM BUGÜN O TELEFON KONUŞMASINDAN SONRA TOPARLANDIM AMA YARIN GİDİP 1 HAFTA SONRA DÖNDÜKTEN SONRA DAHADA TOPARLANIŞ OLARAK GELİCEM..

canım benim. o kadar karakterli bi kızmışsın ki. tanımıyorum ama gönlümün içinden tebrik ediyorum kutluyorum seni. seni hakedecek birisi elbet çıkacak karşına eminim.. çok daha iyilerine layıksın ve o senin karşına çıkacak bunların hepsini unutturacak inşallah. maşallah sana ya. senin yerinde olsaydım bu kadar güzel ve isabetli konuşamazdım pısıp kalmıştım. çok tebrik ederim seni.

belınay var yaaa

sımdı tamam oldu

bu lafları demesen ıcımde kalıcantı

ıyı kı demıssın

ıyı kı konusmussun

sende rahatlamıssındır bence

gıt gel yepyenı bastan basla

december ve gülşahh çok teşekkür ederim.. artık pazar gününden beriii doldum doldum veee taştımmm bunlar olmamalıydı bu yaşşanmışlıktan sonra fakat ufuk bey 5 yılı gözünü kırpmadan ailem diyo dediyse bende sususamazdım bir iki çift ladfım olmalıydı ve hiç frenlemeden kendimi söledimde söledimm....

deryammm geldimde bazı şeyler yazdım baksende oku bugün ben neler neler yaptımm sen aramaa dedin telefonda bana ama ben dayanamadım çünkü hatalı olan ben değilim insanlarıla yüzleşmem gerek son bir iki laf etmem gerek iz bırakmam gerekti ve en sonunda patladım... birazdan kalkıp saçlarımı yapıcam yarın sabah 8.30 dada tatil yoluna çıkıcaz hayırlısıyla

cnm sana aramam nedenim bu değildi tatlım yaptığını destekliorum cnm benim oda herşeyin farkına varmıştır boşveeeer diyip geç cnm senin canından önemli bişey yok hayırlısıyla tatilini yap bu arada kuşum bende pazar gecesi boluya ablamın yanına gidiorum

Belinay dogru karar vermissin tebrik ederim.
Boyle bir erkekle bir omur gecmez uzulme degmez...

deruşummm hayırlı yolculuklar bitanemmm...
Tadliii teşekkür ederimmmm

sanada bitanem
he unutmadan benim telsim orda çekmio turkceli takcam noyu özelden atarım sana bişey olduğunda aramaktan sakın çekinme ben senden hep haber beklicem cnmmmmmmmmmmm

:):):) bende çok seviyorum deryacımmmmm bende türkcell alıcammm bak bedava mesaj yaparız olurmuu?

Aah belinaycım :1hug:
bi yandan üzüldüm bi yandan kızdım bi yandan da dedim ki hayırlısı böyleymiş demek
ama sana da bişi diyemedim üzgün olduğunu bildiğim için
böyle durumlarda tutulur kalırım pek konuşamam
Allahım senin hakkında herşeyin hayırlısını nasip etsin
Demek ki herkese hakettiği değeri vermek gerekirmiş be gülüm boşver kaybeden sen değilsin...

Bingölden kucak dolusu sevgilerrrrrr benim romantik güzellerimeeee

Son düzenleme:
X