Romantik kzlarn toplanma yeri (Hadi bizim tayfa)

hoşbulduk kızlarrr çok özledim ben sizi..ben çok iyiyim çok güzel geçti tatilim ve yenilendim döndüm,işe hattımı değiştirmekle başladım bu arada zati muhterem yazlıkta aradı beni ve elimi uzatıyorum hadi gidelim dedi yani kaçmayı önerdi ama cevabım belliydi sonra bikaç gün yine aradı kısa giyme denize girme bikini girme bara gitme dedi, pardonda kimsinki karışıyorsun artık dedim bişi diyemedi.. sonra babam duydu bunları ve babama acilen ist ye gidince hattımı değiştirmesini söledim oda sağolsun yazlıkta hemen değiştirdi hattımı...

bu arada kızlar " RESETLEDİM FORMAT ATTIM KENDİME YENİLENDİM GELDİM"

hoşbulduk kızlarrr çok özledim ben sizi..ben çok iyiyim çok güzel geçti tatilim ve yenilendim döndüm,işe hattımı değiştirmekle başladım bu arada zati muhterem yazlıkta aradı beni ve elimi uzatıyorum hadi gidelim dedi yani kaçmayı önerdi ama cevabım belliydi sonra bikaç gün yine aradı kısa giyme denize girme bikini girme bara gitme dedi, pardonda kimsinki karışıyorsun artık dedim bişi diyemedi.. sonra babam duydu bunları ve babama acilen ist ye gidince hattımı değiştirmesini söledim oda sağolsun yazlıkta hemen değiştirdi hattımı...

Öhö öhö yeni hattı alayım pls :asigim:sırnaşık şey

gÜlÇınımmm Özelden yanı msn den verırım Şekerım olarmıı daha bende ezberleyemedım :)) ama 0531le baŞlıyoo :):)
deruŞummm ıyıyım bebeĞımm sennn nasılsınn

gÜlÇİnİmmm Özelden yanİ msn den verİrİm Şekerİm olarmıı daha bende ezberleyemedİm :)) ama 0531le baŞlıyoo :):)
deruŞummm İyİyİm bebeĞİmm sennn nasılsınn

Ahahahaha deli :roflol: Aman sen iyi olda ben ulaşırım bi şekilde :kedi:

canım deryammm benimmmm.. biliyosun dimi tellerinle bana yeni hayat verdin resmen iyi geldin bana yazlıktaaa... az biraz anneciğinide rahatsız ettim helal etsin hakkını :))

gülçin kızım msnde vercemmm ulaşırsın banaa kuzummm yahu türkcele dönün oğlum mesajlarımı bedava yaptım 3000 sms bedavaa :):)

saçmalama kıs olurmu öle şey annemde seni sevdi ne demek tatlım ben her zaman iyi kötü her zaman yanındayım bunu sakın unutma

bizde seni çooooooooooooooooooooooook sevioruz cnm benim sen iyi ol gerisini boşver ben bebişim uyutucam sona dönücem yine by

X