Romantik kzlarn toplanma yeri (Hadi bizim tayfa)

aynen cicim amaa yatsıya kadar bile sürmedi iştee anındaa enselendilerr :):) dedimya ablası büyümeleri gerek bunların eh işte çekememezlik bu olsa gerek dikkat çekmek istiyorlar naaparsın çocuk avutuyoruzz:) maiyi güldüm sayelerinde kendi kendilerin kazdığı çukura böyle iterler adamı iştee.. K.K'YI VE ÇALIŞANLARINI ADMıNLERıNı SANIRIM ÇOCUK SANDILAR AMA SERT KAYAYA ÇARPTILAR HALA DAHADA ÇARPMAK ıÇıN CAN ATIYORLAR AMA YERMıYıZZZ YEMEYıZZ ENSELERıNDEYıZZ:)))

neysee süpürgelim sen zati süpürgenle kovalarsın eğer görrüsen bu taraflardaaa :)) daha fazlada yazmayalım önemlli kişilik sanıyorlar kendlerinini:) eğer şaşar yanılıpta gelirlerse bu tarafa işte ozaman bişiler düşünürüz aparatif olaraktan:))

ee sen nasılsın kuzumm neler yaparsın rizeli uşaklaa:):)

selam kızlaaaar nbrsiniz :) bn çok mutluyum yaa ne zmndr kendme uygun bi fondöten bulamıodum gdip çok pahalı markalara bile bakmştm hiç güzel durmamştı yüzümde bugün golden rose denedm çook güzel oldu çook beendim zemuszemus sevincimi sizle paylaşıım ddm

Son düzenleme:
elammm çok güzeldir o marka benimde fondötenim ve pudramda o markadır hadi hayırlı olsun fıstığımm

elammm çok güzeldir o marka benimde fondötenim ve pudramda o markadır hadi hayırlı olsun fıstığımm

tşk edrm tatlım ya sevndm bak şimdi netten baktımda brz pek beenmiolar golden rose.u sanırım ucuz olduğu için,ama bide işin şu tarafı var yani her insanın cildi bi olmuo işte dierleri hiç hoş olmadı bna artık vazgeçmem bundan :) bakalım köpük fondötenini aldım gün içinde parlama yaparmı acaba pudaryla sabitlemem gerekrmi??

hayatım ben ilk önce kremimi sürüyorum yüzüme makyajda n5 dakika önce falan sonrada güzelce eşit şekilde fondötenimi sürüyorum yüzüme ve daha sonra pudramı geçiyorum üstüne sonra allığım ve rimelimle kalemim birde parlatıcım..akşama kadar hiiiç tazelememe gerek bile kalmıyorr.. ve ben boynumada sürüyorum yüzümle boynum bir durssun kötü görünüm vermesin die:)

hayatım ben ilk önce kremimi sürüyorum yüzüme makyajda n5 dakika önce falan sonrada güzelce eşit şekilde fondötenimi sürüyorum yüzüme ve daha sonra pudramı geçiyorum üstüne sonra allığım ve rimelimle kalemim birde parlatıcım..akşama kadar hiiiç tazelememe gerek bile kalmıyorr.. ve ben boynumada sürüyorum yüzümle boynum bir durssun kötü görünüm vermesin die:)

anladım canım eet boyun meselesi mantıklı da oo çok uğraşmak lazım her zmn uğraşablrmim bilmiorum:) önerebilceğin bi nemlendrici varmı cildim yağlı

hiç dove kullanmadım cnm geçen olay aldım salak kız yanlış vermş karma/kuru ciltler için die şimdilik kullanıroum gdip vermye üşendim ama deiştrmem lazım cilt tipime uygun bişi alıcam işte
tamam işte sen beni dinleee şekerim:)​
ben iyiiym sen nasılsın ,iyi gidiyor tabi ara sıra oluyor kavgalar filan sen napıyon nasıl gidiyor gümüşhaneli uşakla :1hug:

ımm şeyyy iyi gidiyoo gümüşhaneli uşaklaaa..sizin orda çayvarmı çayy:)​

naber gelinimmmm naber aşk kuşummm naber içi pır pır eden kelebeğimmmm

ımm şeyyy iyi gidiyoo gümüşhaneli uşaklaaa..sizin orda çayvarmı çayy:)​
[/QUOTE]

sorunmu var cnm :S olur bazen öyle

nerde çay varmı kıs =)

X