Romantik kzlarn toplanma yeri (Hadi bizim tayfa)

Beloşla Manita Bey Yasakladı İşte Ya klava:lülülülülülü

bağada yasak güzelim erkekler aralarında kızlar seksi görünmek için topuklu giyiyolar muhabbetti yapmışlar aşkımda olaya el attı hemen (((

hülyammm RABBıM UTANDIRMASINNN MUTLULLUKLAR GÜLÜMMM ÇOKTAAAN HAKETTıN SEN BUNUUUUU DARISI GÜLŞAHIMIN GÜLÇıNıMıN DERYAMIN DENıSEMıN ELAMIN BAŞINA ıNŞALLAHHHH EE BıRDE BENıMM:)

doğallığını bozma be deryaamm sonra dip boyası falan gelcek onun boşver kuzummm

bağada yasak güzelim erkekler aralarında kızlar seksi görünmek için topuklu giyiyolar muhabbetti yapmışlar aşkımda olaya el attı hemen (((

Benimki diyo zati deve gibisin bide topuklu mu giycen :dilcikar:
Kendileri İstediklerini giyiyolar bize karışıyolar ya Çok üzgünüm çoook

çok sıkıldım cnm ya değişiklik istiorum cnm ya
bu arada bana topuklu ayakkabı serbest :) benimki zorluo giyeyim die çünkü aramızda 20cnm var anca ayarlayabilioz boy oranını topukluyla

ben bı ugrayım dedddiiimmm:):)

derse gıtcemmm gerı optum hepınızııı

Kızlar ben kaçtım öpüyorum sizi..

Yarına kadar iyi davranın kendinize

Benimki diyo zati deve gibisin bide topuklu mu giycen :dilcikar:
Kendileri İstediklerini giyiyolar bize karışıyolar ya Çok üzgünüm çoook
gülçinişko yavuzun yanına uçarım bana 2 saat uzaklıktaaaa doğru konuşssun kankamaaaa, kanka sende onun igiyimine biraz karış bakalım napcakk :)​
çok sıkıldım cnm ya değişiklik istiorum cnm ya
bu arada bana topuklu ayakkabı serbest :) benimki zorluo giyeyim die çünkü aramızda 20cnm var anca ayarlayabilioz boy oranını topukluyla

allahtan öle bi derdim yok ben 1 75 aşkım 1 80 boyunca topukluda giyom babette conversde :)​

oh ne güsel kıslar izninizle ben çıkıorum tekrra görüşmek üzere sizleri çok seviyorum
bitterim ya sizin ordan burası kaç saat demiştin cnm unuttum ben

deruşumm senide çok çok çok öptümm ilyasa selammm :)

misaifrler kim olduğunuzu biliyorumm saklanmayınnn sizi gidiler sizii gelin ablanız bişi yapmicak sizee uslu olun yeter :):)

söylerimm deyacımmmmmmmm
bitterim farkındamısın seni takip ediyo bu misafirler yada şöle diyim buraya yazmaya çekinenler yüzü olmayanlar gelemiyorlar böle sadece okuyorlar bizim içinde bişi derlermi dieee :):) bitter eniştenin jopu nerdeydi kuzumm:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…