Romantik kzlarn toplanma yeri (Hadi bizim tayfa)

bacaksızsın tabii ikit tane var ama kullanıpta gelemiyorsun buralara :) bugün teşrif ettinizz:):)

iyiyim herşey yolunda süperim hatta mükemmelmiyim neyimmmm:)))

aaaa cadıya baaaak bana laf sokuyooo :roflol:
kızceeeğizim gecelerce muhappet edip gündüz bi kerecik bile uğramayan sizlerdiniz hatırlatırım kuşum
tebii siz beni bu kadar boş bırakınca bisssürü arkedeşim oldu benimde yerimseniben
acccık gündüs de gelin iki muhappet edelim
valla özledim sizi :çok üzgünüm:

geldim bileneee :):) ben isteyim süleyim isteyim süleyimmm
nediyiveririsin sen arkadaşım oldu diyerekten pabucunuz damamı atıldı demek isteysin

BıLıMıSıN SEN BENı ... BıLıSıN BıLıSııııN :)

geldim bileneee :):) ben isteyim süleyim isteyim süleyimmm
nediyiveririsin sen arkadaşım oldu diyerekten pabucunuz damamı atıldı demek isteysin

BİLİMİSİN SEN BENİ ... BİLİSİN BİLİSİİİİN :)

bu topic benim ilk göz ağrısımm olur mu üle pabuç dama atılır mıı
yirim seni lemm Şeniz

duygu denise patient bitter deryacıkk ve gülşah nerdeler aceeep -tatlicadiarzu-

bu topic benim ilk göz ağrısımm olur mu üle pabuç dama atılır mıı
yirim seni lemm Şeniz
DOGRİ SEZMİŞSİN kaydirigubbakcemile3 ilk göz ağrın olur burası kırarım ayacıklarını kızancığım :kızgın:
duygu denise patient bitter deryacıkk ve gülşah nerdeler aceeep -tatlicadiarzu-

ımmm duygu birim değiştirdi terfi etti çok yoğun şu sıralaar denise'yi uzun zamandır görmüyorum, patimde başka topiklere kaydı, gülşahım desen o vefalı arada bir uğruyor bitterim desen yeni geln olcak yaa serdarıyla mutlu mesut yolunu gözlüyo alkisalkisalkis​

benı sormusssunuzzzz hemencıkkk damladımmmm :)

nasılsınızzzz

adlı tıp dersınden cıktımda geldımmm :KK70::KK70:

yaa dun funda arar konserındeydımmm muhtesemdiiiiiiiiiiiiiiii

DOGRİ SEZMİŞSİN kaydirigubbakcemile3 ilk göz ağrın olur burası kırarım ayacıklarını kızancığım :kızgın:

ımmm duygu birim değiştirdi terfi etti çok yoğun şu sıralaar denise'yi uzun zamandır görmüyorum, patimde başka topiklere kaydı, gülşahım desen o vefalı arada bir uğruyor bitterim desen yeni geln olcak yaa serdarıyla mutlu mesut yolunu gözlüyo alkisalkisalkis​

ışıl ışıl oldum cevabını okuyunca tenkss falan şikeeer şakkıdı

benı sormusssunuzzzz hemencıkkk damladımmmm :)

nasılsınızzzz

adlı tıp dersınden cıktımda geldımmm :KK70::KK70:

yaa dun funda arar konserındeydımmm muhtesemdiiiiiiiiiiiiiiii

hb belinay iyiyim sen nasılsın

selam kısçeleeeeeeeeeeeeeeeeeeerrr hihoyyyt

yaa nıye kımseler yok yaaa

fınallrıme calısmayaa baslamadann bı muhabbett edelım dedımm kımseler yokk

huuu huuuu kızlaaarrr sevgilimle kavga ettim bi güzel ve şimdide tropiğeee geldiiimm hihoyyyt
nasılsınız bakemmm fıstıklar :))

selam gülşahcım. aşkımın dün akşamdan beri şu saatte kadar hep telefonu kapalıydı. çılgına döndüm ulaşamayınca. bişey oldu diye çok korktum. telefonunu çaldırmış aşkım. o yüzden kavga ettim. bana niye haber vermiyorsun, beni niye merakta bırakıyorsun 20 saat boyunca diye kavga ettim. şu an aramız ımımlı. ne kadar yalvarsa. affetmicem şimdilik. birazda o acı çeksin anlasın hatasını..
sen olsan napardın Allah aşkına ??
sen nasılsın bu arada ? nasıl gidiyor tatlım ??

haklısın onlar yanı erkekler bıraz fazla vurdumduymazz .. ben fena degılım be cnm

haklısın onlar yanı erkekler bıraz fazla vurdumduymazz .. ben fena degılım be cnm
bundan sonra görecek o vurdum duymazı. bende onun gibi davranıcammmm :eek:klava:
hayırdır canım bir olay mı var. niye iyi değilsin ?

Çok karısıkk aslındaaa .. boşver cnm yaa

evet onlar gıbı davranmak lazım bıraz tabı anlayana :)

X