Romantik kzlarn toplanma yeri (Hadi bizim tayfa)

o şarkı bende var kuzummm çok severimmmm kadında güzel söylemiş haniii:)) kargoyu değilde kendini atsan sen bana civcivim :))

eğitimler bitti cnm ya kurtuldum kafayı sıyırcaktım pazartesi normal başlıorum kuşum ya sizide ihmal ettim :KK43:

canım benimm sen iyi ol sağlıklı ol yeter bu inan.. hem evimin hanımıyım hem eşimin karısıyım hemde işimin patronuyum diyorsun sen kariyeri yaptın sırada çocuk var :emir_bebek:

bebek için erken kuşum yaa
ben eniştemin aklına girimmmmm sositososito ne erkeni kızım benlei doğrucan niyetin omuu?? yok kız beni bekleme daha evlencez birbirmize doycaz ondan sonra bebiş yapcaz yani 2021 falan ancaa:roflol:
uzakta değilsin yaa görüşelimmmmm

:Saruboceq: nezamannnn?? herzaman beklerim senii dediim gibi enişte bıraksın seni bana işteeeee:lepi:

ah ah peşimden ayrılmazki o oda gelcek heryere yok sa özlüomuşş:KK70:
düşünsene işte birlikteyiz evde birlikteyiz hafta sonları yanyana
bi tuvalette görmüom:KK70:

ben seni bekliom evlen sen doy hatta beraber yapalım acelem yok :KK70:

ah ah peşimden ayrılmazki o oda gelcek heryere yok sa özlüomuşş:KK70:
düşünsene işte birlikteyiz evde birlikteyiz hafta sonları yanyana
bi tuvalette görmüom:KK70:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 çok şekersiniz siz yaaaa:asigim: dediim gibi bigün seni bana bıraksın sonra sen ararsın gelir aır seni kapının önünden enişte beyy.. hem mamalar yaparım sana hemde balkonda kahve içeriz havalarda güzelleştii

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 çok şekersiniz siz yaaaa:asigim: dediim gibi bigün seni bana bıraksın sonra sen ararsın gelir aır seni kapının önünden enişte beyy.. hem mamalar yaparım sana hemde balkonda kahve içeriz havalarda güzelleştii

evet havalarda güzel valla süper fikir:KK70:

duygu beklerim valla herzaman hiç çekinme kuşumm olurmu??hatta kahvaltıya gelll :))) öğlen 12 12 gibi kahvaltı edelimmm :))

zaten bende daha erken kahvaltı etmem cnm
ama en kısa zamanda söz geliecm tatlımm benimm
sende herzaman gelebilrisin arayabilirsin biliosunn

arayabilirsin deme gülesim geliyorr :) "sen kimsin" :)))))

X