Romantik Kitaplar- ilgilenenlerin kontakta geçmesini rica ederim

AdaBegum

Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2015
37
0
6
50
Aşağıda belirttiğim kitaplarımın tanesini 3 TL 'e satıyorum. Cep kitaplardır. Yani normal kitap boyutundan biraz küçük ama kalın. Teşekkürlerimle
Issız bir Aşkın Kıyısında - yazar :
Aşk Yeniden - yazar : Rachel Gibson
Kiralık Aşk - yazar : Amanda Quick
Bir Yaz Gülü - yazar : Iris Johansen

Baska varmı cnm

Çok kitabım var. Diğer başlıklarımda bakabilirsiniz. Tarihi Romantik kitaplar adı altında 3 ayrı mesajım daha var. Bunlar dışında buraya henüz okumadıklarımda var. İsterseniz isimlerini ve resimlerini direk email ile gönderebilirim. İyi akşamlar

Eklentiler

• image.jpeg
    150,1 KB · Görüntüleme: 2.854
Diğer kitaplarım aşağıdadır. Toplu alımda yardımcı olurum. Haberlerinizi beklerim. Saygılarımla

Baska varmı cnm
zalim cazibe+ömürboyu sürecek+saklı düşler+kendini aşka bırak+koruyucu meleğim+senden önce senden sonra+arzu şovalyesi+çarşambaya kadar eşim+seninle başım dertte+iskoçyalının gelini+aşkına talibim+aşk yeniden+ıssız bir aşkın kıyısında+kiralık nişanlı toplu alımda iyi bır fıyat beklıyorum

Merhabalar. Öncelikle ilginize çok teşekkür ederim. Normalde hepsinin satmak istediğim rakam 63 TL oluyor. ( 10 tane kitap 5 tl'den , 1 kitap 4 tl'den, 3 cep kitapta tanesi de 3 tl'den)
Size hepsini 50 TL yapabilirim. Umarım sizde uyar. Saygılarımla

cnm 40 tl olabilirmi bütçem kısıtlı olursa alayım

cnm 40 tl olabilirmi bütçem kısıtlı olursa alayım

Peki size olsun.kargo'da size ait olmak üzere gönderirim.
Hesap bilgilerimi emailde iletiyorum. Sizde adresinizi yazarsınız. Kargoya verdiğimde size kargo numarasını iletirim. Saygılarımla,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…