havingzl mutlu yarınlar... Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2010 1.356 1 66 Fransa 30 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi havingzl #1 sevgili kitap tutkunu olan arkadaşlarım ben ortaçağ avrupası ile ilgili roman arıyorum. Bilen var mı acaba bu dönemle ilgili kitaplar. Ama Umberto Eco demeyin lütfen onun kitaplarını okudum
sevgili kitap tutkunu olan arkadaşlarım ben ortaçağ avrupası ile ilgili roman arıyorum. Bilen var mı acaba bu dönemle ilgili kitaplar. Ama Umberto Eco demeyin lütfen onun kitaplarını okudum
yaherro Guru Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2011 70 3 286 Eskişehir 2 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi havingzl #2 fantastik okurum falan dersen Açlık Oyunlarını oku. 1 günde bitirdim kitabı ertesi günü gidip 2. ve 3.sünü aldım.
fantastik okurum falan dersen Açlık Oyunlarını oku. 1 günde bitirdim kitabı ertesi günü gidip 2. ve 3.sünü aldım.
havingzl mutlu yarınlar... Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2010 1.356 1 66 Fransa 2 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi havingzl #3 yaherro .!.: fantastik okurum falan dersen Açlık Oyunlarını oku. 1 günde bitirdim kitabı ertesi günü gidip 2. ve 3.sünü aldım. Genişletmek için tıkla... sağol canım. ben onu sevmedim. fantastik pek bana göre değil. tarih, felsefe, psikoloji, siyaset ağırlıklı severim. teşekkür ederim
yaherro .!.: fantastik okurum falan dersen Açlık Oyunlarını oku. 1 günde bitirdim kitabı ertesi günü gidip 2. ve 3.sünü aldım. Genişletmek için tıkla... sağol canım. ben onu sevmedim. fantastik pek bana göre değil. tarih, felsefe, psikoloji, siyaset ağırlıklı severim. teşekkür ederim
yaherro Guru Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2011 70 3 286 Eskişehir 2 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi havingzl #4 1.keşke gercek olsa marc levy 2.dügün julıe 3.sevmek zorunda değilsin 4 içinde aşk saklı judith 5.ucurtma avcısı
1.keşke gercek olsa marc levy 2.dügün julıe 3.sevmek zorunda değilsin 4 içinde aşk saklı judith 5.ucurtma avcısı
havingzl mutlu yarınlar... Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2010 1.356 1 66 Fransa 2 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi havingzl #5 yaherro .!.: 1.keşke gercek olsa marc levy 2.dügün julıe 3.sevmek zorunda değilsin 4 içinde aşk saklı judith 5.ucurtma avcısı Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim tatlım
yaherro .!.: 1.keşke gercek olsa marc levy 2.dügün julıe 3.sevmek zorunda değilsin 4 içinde aşk saklı judith 5.ucurtma avcısı Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim tatlım
yaherro Guru Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2011 70 3 286 Eskişehir 2 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi havingzl #6 Bideeee bin muhteşem güneş yuz yıllık yalnızlık küçük muceziler dukkanı aklında bir sayı tut Hayat Dürbünümde Kırk Sene Görünmeyen Paul Auster bunlara da bakabilirsin, sevgiler....
Bideeee bin muhteşem güneş yuz yıllık yalnızlık küçük muceziler dukkanı aklında bir sayı tut Hayat Dürbünümde Kırk Sene Görünmeyen Paul Auster bunlara da bakabilirsin, sevgiler....
havingzl mutlu yarınlar... Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2010 1.356 1 66 Fransa 2 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi havingzl #7 judith mcnaught kitaplarını beğeniyorum
havingzl mutlu yarınlar... Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2010 1.356 1 66 Fransa 2 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi havingzl #8 yaherro .!.: Bideeee bin muhteşem güneş yuz yıllık yalnızlık küçük muceziler dukkanı aklında bir sayı tut Hayat Dürbünümde Kırk Sene Görünmeyen – Paul Auster bunlara da bakabilirsin, sevgiler.... Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim
yaherro .!.: Bideeee bin muhteşem güneş yuz yıllık yalnızlık küçük muceziler dukkanı aklında bir sayı tut Hayat Dürbünümde Kırk Sene Görünmeyen – Paul Auster bunlara da bakabilirsin, sevgiler.... Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim