• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Roll-on ağda ;(

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
Kızlar 5 gün önce rollon sir ağda aldım sesunun kartuşlu makinasıda var taktım koltuk altlarımı alcaktım aldım bitti ama sonrasında baya bir acı ve boylu boyunca kahverengi leke kaldı bir arkadasmında ufak biyerinde öyle olmuş ama gecmemiş çok korkuyorum resmen koltkaltm kahverengi kaldı anlamadım neden oldu.Aynı yere 2 defa ağda sürülmezmiş 1 koluma öyle yapmıştım diğerine yapmadım ama ikisindede aynı şey bir fikri olan var mı?Geçer mi sizce bu leke.Baya bariz belli oluyor

benimde öyle oldu :( bacağımın arkasında kocaman bi leke var uzun süredir geçmeyen :( krem sürüyorum ama işe yaramıyo nasıl geçicek bu lekeleeeer :14:

Neyde yanlış yaptık bilmiyorum ki neden böyle oldu acaba cildimize mi iyi gelmiyor off yakın zamanda bir cildiyeciye gideyim senin ne zamandır var leke canım ;(

Arkadaşlar ben de pembe roll on ağda almıştım. 2 kez üst üste yapıştırıp çekmemek lazımmış, leke olmuştu benim de kolum bu yüzden. Bepanten sürmüştüm geçmişti benimkisi...

Neyde yanlış yaptık bilmiyorum ki neden böyle oldu acaba cildimize mi iyi gelmiyor off yakın zamanda bir cildiyeciye gideyim senin ne zamandır var leke canım ;(

2 haftadır böyle kahve bir leke oluştu bepanten kullanıyorum bende ama işe yaramıyo :43:

benimde öyle oldu :( bacağımın arkasında kocaman bi leke var uzun süredir geçmeyen :( krem sürüyorum ama işe yaramıyo nasıl geçicek bu lekeleeeer :14:

salem .
simge , skype ne marche pas à cause de la connexion .
connecte toi sur ta boîte e-mail s'il te plait !
pour qu'on puisse parler inchaâ ALLAH .

fransızca konuştuğumuz için özür dileriz nur türkçe bilmiyor ona da forumda fransızca konuşmamasını söyledim anlayışınız için teşekkürler :)

Son düzenleme:
Evet tavsiye eden çokta böyle birşey yaşadığım için birdaha yapmıycam korktum

Sağolun arkadaşlar.Bende yarın bir bepanten alayım normal yara ve yanık kremiyle yapıyordum.İnşallah geçer mağdur olanlarımızın :)

Back