• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Rojda demirer saç kesimi yardım

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

nurayya

All İs Well !!!
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2008
484
1.054
208
ARKADAŞLAR BEN RESİMDEKİ ROJDA DEMİRERİN SAÇ KESİMİNİ ÇOK BEĞENİYORUM.AMA HANGİ KUAFÖE GİTTİYSEM BİR TÜRLÜ İSTEDİĞİM GİBİ OLMUYOR.NE YAPMAM LAZIM NASIL TARİF EDİCEM ...:sinifsinif:

Eklentiler

• $8a14ba0931e927be2fb0bdacbba0e711_1269878555.jpg
    $8a14ba0931e927be2fb0bdacbba0e711_1269878555.jpg
    196,8 KB · Görüntüleme: 2.604
  • $phoca_thumb_l_rojda%204.jpg
    $phoca_thumb_l_rojda%204.jpg
    48,6 KB · Görüntüleme: 1.777
o biraz da saçtan ve verildği şekilden kaynaklanıyo cnm...kahkül yok mesela önler uzun duruyo ve geriye atıyo saçlarını ayrıca gür ve kuaför ona şekil veriyoo..hafif uçlar başka yöne kıvrık felan

o biraz da saçtan ve verildği şekilden kaynaklanıyo cnm...kahkül yok mesela önler uzun duruyo ve geriye atıyo saçlarını ayrıca gür ve kuaför ona şekil veriyoo..hafif uçlar başka yöne kıvrık felan

aynen, rojda demirerin saclari sahane zaten, kalin telli sanirim hacimli duruyorlar

evet sacinin renginede seklinede bayiliyorum..özelliklebi dizide oynuyor simdi izlemiyorum diziyi ama reklamlarinda görüyorum hep rengi sahaneeee..

Uçları karamel saçının ..önceden tümü öyleydi akınca boya bu hale gelmiştir büyük ihtimalle....Bu saç modeli içinde şöyle söylüm sana saçın uzunsa kat ver bunu evde kendinde yapabilrsin istersen anlatabilirim ama kuaförde dersen tamam kat ver zaten düzlştirince saçın o şekli alır ama çok kat verme işaret parmağından braz daha fazla kestir...Kuaföre söylerse o anlar zaten....

Back