• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Röflesinden memnun olamayan kızın resimlerine bi bakın :(

burda çok kişi yapamamıştı ama biz yaptık we çooook beğendik arkadaşımla,tabi folyo açıo o saçıda folyoya sarmazsan turuncu oluo.bak ama söylüyorum çok yıpratmıştı saçımda ince telli düz.bidahaki yaptığımdada daha az beklettim yıpranmadı okadar.we kuaförde gören kuaföre bende bu renk istiyorum dedi.gerçekten açtığı renge garanti weriyorum.senin kepli saçın benim çok beğendiğim saç renklerinden,ama röflen biraz koyu kalmış.

aaah ahhh :97: bende arkadaşımla yaptım.turunculuk hiç olmadı bende.bizde folyoyla sardık biraz fazla bekledik,demekki ondan öle bembeyaz olmuş :60:
folyoya sarıp arada bakarak açsam sanırım iyi bişeyler olcek :1:
yıpratmamam lazım az bekletirim.anlamaz ama eşimden yardım alırım napim.
dediğin gibi bu renk kahvelerle karıştığı için koyu duruyo sarışın gibi durmuyorum yani

eşin hiç beceremez bence canım yaaa,kız kardeşin falan yokmu.zaten sende yapabilen biriymişin kolay olur bazılarının becerisi oluo maşallah sende yapıomuşun.inşallllllaaaaah yaparsın istediğin gibi.sarılarına değdirmemeye çalış bari.sen ilk saçına göre beğenmiyosun zaten şimdiki röflen hiç kötü deil yoksa.sadece o sarıyı istediğin için beğenmiosun.allah war sarı saçında beğenilmicek deil.

eşin hiç beceremez bence canım yaaa,kız kardeşin falan yokmu.zaten sende yapabilen biriymişin kolay olur bazılarının becerisi oluo maşallah sende yapıomuşun.inşallllllaaaaah yaparsın istediğin gibi.sarılarına değdirmemeye çalış bari.sen ilk saçına göre beğenmiyosun zaten şimdiki röflen hiç kötü deil yoksa.sadece o sarıyı istediğin için beğenmiosun.allah war sarı saçında beğenilmicek deil.

kız kardeşim yok malesef arkadaşlarım da uzakta.yardım eder dediysem boyayı tutar saçımı tutar falan :60:
değişiklik yapınca foto çekip koyarım mutlaka cnm .elim yatkın bu işlere aslında ama işte kafamı arkadan görebilsem en güzelini yapardım :90:

Ben bizzat kendim bile nası tutturduumu hatırlamıyorum
1-oreyal
2-üstüne kaferengi boya
3-bu boyanın üstüne sadece enseye ve tepelere röfle
4-küllü sarı koleston
5-küllü sarı koleston
6-küllü sarı koleston
7-bütün kafaya sarı röfle
8-küllü açık sarı koleston
9-küllü açık sarı koleston
10-koleston röfle seti
11-ertesi gün açık kahve ile röfleler koyulaştırıldı.
12-küllü açık sarı koleston ve işte sonuuuç

formülü bulmuşsun ama aklın karışık bence :1:

ewt ya elinde kalır şuan yıpranmış görünmüo saçlarında yazık olmasın.cila işlemiyle yapabilsen o koyuluklar açılsa iyi olcak.sarıların yeşermese apaçık bi sarı boyanın içine çok az bi yeşil boya katardın öyle boyardın turunculaşmadan yapardın.bi tüpte yeşil renk alırsın çok çok az katılıo oda zaten buda bi fikir?sonucunu bilsen bi ah hemen karar werir yapardın ama saç işte çok önemli insanı güzelde çirkinde yapan saç.yıprandımı tek çare kestirmek oluo.

Son düzenleme:
cnm mavi tozla röfle setiyle uğraşma bi anda açıyor onlar saçı ve mahvediyor koleston 12.0 deneyebilirisn aralardaki kahveleri açar ..

ewt ya elinde kalır şuan yıpranmış görünmüo saçlarında yazık olmasın.cila işlemiyle yapabilsen o koyuluklar açılsa iyi olcak.sarıların yeşermese apaçık bi sarı boyanın içine çok az bi yeşil boya katardın öyle boyardın turunculaşmadan yapardın.bi tüpte yeşil renk alırsın çok çok az katılıo oda zaten buda bi fikir?sonucunu bilsen bi ah hemen karar werir yapardın ama saç işte çok önemli insanı güzelde çirkinde yapan saç.yıprandımı tek çare kestirmek oluo.

evet canım ya ah bi bilsem zaten.ama fena taktım kafayı bu gidişle çok sürmez yakında bişeyler yaparım.kuaföre gidip bi sorsammı acaba.yıpratmicak bişey yaparsa yaptıriiim bu defa.
nasılsa açıldıktan sonra kendim boyarım o kolay :34:

bende senin gibiyim kafayı bi taktım mı yapana kadar düşünürüm düşünürüm mutlakada yaparım ama insanın içine sinmedimi sinmio yani başkaları beğensede kendi içine sinmedimi istediğin gibi olmadımı illaki kafayı takıosun.kuaförlerinde aslında çok iyi bişi yaptıkları yokta işte başka çaremiz olmuo bi umutla bırakıoruz ellerine kendimizi.sor artık ya tüm sarartsınlar düz boyayla turuncu olmadan ya da koyu yerleride röfle gibi açsınlar.

bende senin gibiyim kafayı bi taktım mı yapana kadar düşünürüm düşünürüm mutlakada yaparım ama insanın içine sinmedimi sinmio yani başkaları beğensede kendi içine sinmedimi istediğin gibi olmadımı illaki kafayı takıosun.kuaförlerinde aslında çok iyi bişi yaptıkları yokta işte başka çaremiz olmuo bi umutla bırakıoruz ellerine kendimizi.sor artık ya tüm sarartsınlar düz boyayla turuncu olmadan ya da koyu yerleride röfle gibi açsınlar.

aynen valla takılmış durumdayım :27:
aslında yaparım diye düşünüyorum hatta emin gibiyim.sadece az bekletmem lazım onu biliyorum.
amaan olmadı hepsini küllü sarı kolestona bulayacam :46: bu haftasonu şansımı denicem sanırım :52:

Back