- Konu Sahibi miniiikkelebek
-
Canım benımde sacımda suan senın keplı resmındekı gıbı sık rofle var..
Ama ondanmıdır nedır bılmem su kahvelı olan roflenı cok begendım bende cok guzel :)
Yınede sen oyle ıstıyorsan aslında onun ıcın yaptırman gereken tek sey roflenı sıklastırmak yanı bu sefer kahvelı kısımları alıp rofle atıcaklar o zaman keplı halındekı gıbı olucak ıste.. ama kahvelı kısımlar ıcın boyalı dıyorsun sanırım o zaman kendı dogal sacındakı gıbı dogal bır acılma olmayabılır hafıf dorelıkler olabılır sacında ama sevıyorsan sorun yok tabı..
kutu boyalarla yapabılecegın bırsey oldugunu dusunmuyorum sacın o kısımları dogal rengı olsa belkı kutu rofle setlerıyle yapabılırsın dıcem ama boyalı oldugu ıcın buyuk rısk olur tam acmayabılır turunculukların olması buyuk ıhtımal...
Aslında röflem kötü diil ama aklım oraya takıldı ya bi kere illa sararcam
Benimde aklıma röfle seti geldi aslında.daha önce küllü sarı kolestonla boyayıp üzerine röfle atmıştım.sarı değil de beyaz gibi bişey oldu.röfle yaptığım parçaları alıp üzerine açık kahve boya atmak zorunda kaldım.ama o boya üzerine bi küllü sarı daha atınca kepli resmimdeki saç çıktı meydana.çok hoşuma gitti.biraz daha boyanın akmasını beklemem gerekçek sanırım.kalan yerlere de röfle yaptırırsam saçlarım çok yıprancak.
Buna hiç dayanamam
röfle setini hiç denemedim ama arkadaşım kullanıyodu.ama ben o röfle setindeki sarı tonunu hiç bi zaman beyenmedim..ben daha civ civ sarılarını sewiyorum...tercih yani..ama küllüde boyama derim
Çok küllü bişiy istemiyorum ben de canım.sadece aradaki renk farkı azalsın istiyorum.Şu an açık sarı röflem yanında koyu sarı olsa o bile iyidir.şu mavi tozu nerden alıyosun canım?
bence ilk resimindeki sacin cok hos
bende charm arkadaşın yazdıklarına katılıorum ancak onun anlattığı gibi sarı yapabilirsin bencede.we gerçekten kepli fotodaki saçların çok güzelmiş.bade işçilin saçlarına benzio.palettenin röfle setini ben kullanmıştım hemde çok güzel bi sarı oluo platin sapsarı hatta kuaförlerin yaptığından daha güzel ama çok çok yıpratıo,onu şöyle yapmıştık bi parçasına sürüp folyoyla sarmıştık ısınınca açmıştık.tabi ben röfle yapmadım yapamamda çok zor olur o işi ancak profesyoneller yapabiliir ben alttan bi bölüme yapmıştım ama renk gerçekten çok güzel oluo ona garanti weriyorum,ha onu burda turuncu yapanlarda çok ben onları da okumuştum.çünkü burda bayağı araştırmıştım.
o şimdiki halim canım beğendiğine sevindim moral oldu valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?