Saç Rengi ve Saç Boyama röflemi beğenmedim :'(

Röflenin rengi güzel ama aradaki rengi çiğde bir sarı yapmış. Kadınalrın korkulu riyasıdır. Eğer o çiğ sarı olmasaydı röfleni daha güzel görecektin. Şimdi hangi renge boyarsan boya röflelerin aktıkça belli olacaktır. Sen yaptırdığın kuaföre git de ki bugün yıkadım ara renk çok çiğ duruyor ben sevmedim böyle de. O da koyulaştırır en azından bir işlemle çiğliğini alır. Bunun yapılabilidğini biliyorum.

kızlar teşekkür ederim.. netten arkadaşlarıma gösterdim hepsi beğendi kuaföre gidip bozdurma o saçı dediler içim çok rahatladı yarında yakından göstercem saçımı gözüm alışmazsa 1hafta öyle koyulaştırırım çünkü beğenenler daha çok

canım ikinci eklediğin resmide çok beğendim ... üstte bi arkadaş 20 yaş atmıştı yazmış kusura bakmasın ama ohaaa dedim yani 5-10 yaş dese neyse Allah aşkına hangi saç rengi bi insanı 20 yaş atabilir ki ... ayrıca bence röfle çok güzel hele de gençlerde çünkü yaşlılarda sonradan dipten beyaz geliyo iğrenç bi şey oluyor ama bizde öyle bi sorun da yok ...

sağol canmm

bence kesinlikle elletme biçok kişinin isteyipte tutturamadığı bi renk bu canım

bende çok beğendim canım bekle biraz baktın alışamıyorsun ozaman değiştirirsn ama bencede süper olmuş renk çok hoş görünüyor.........

Bende 2 yıl önce yaptırmıştım aynı böyle olmuştu beyaz gibi ciladan kaynaklanıyo oo elleme yıka bol bol oturuyor rengi memnun kalıcaksın orielleride yiyiyncesaç yeterince yıpranıyo zaten üzerine boyayla yakma saçlarını sağlık gözüküyo saçların.
Ben beğendim..

cok guzel olmus canımm cok begendim ben cok yakısmıs benim komple sacım öyle cig beyaz yesil sarı gibiyi kuafore gittim beyazlıgı gitsin sarı olsun dedim yaptılar simdi mutluyumm :)

evet kesinlikle doğru:18:dün boyattım saçımı bugün tekrar gitsem yanar mı:18:

tekrar mı boya yaptırcaksın?
kızım röfle yaptırdıktan sonra,bence boyayla alakası yok, çünkü röflede yakıcı bir madde kullanıyorlar saç ne yapsın,kızımın saçı o gün den sonra saçları taradıkca her seferinde kırıldı,ama yinede şu röfleden kurtulduğu için çok mutlu...

Son düzenleme:
evet canım ya şimdi tekrar baktım tekrar aşık oldum ya benim saçlarım güğüm bakırı böyle sarı ie turuncu arası bi şey kendi saçımı da çok seviyorum ama sıkıldım biraz şimdi seninkine baktım da çok hoşuma gitti ya

benımde rofleden sacım turuncu oldu ertesı gun ustune küllü kumral boyadım yanmadı ama yıprandı saclarım hergun bakım yapıyorum toparlanmaya basladı sımdı rengı cok guzel oldu yalnız roflenın ustune boya tutmuyor galıba cunku boya aktı alttan rofle baya cıktı boyanın tek faydası turunculugu aldı

çok sağolun kızlar 1hafta oldu ve renge çok alıştım çok sevdim boyamayıp böyle kullanacağım

şimdiki mi tamam canm ama foto çekmem lazım yarın gün ışığında çekip koysam olur mu

evet canım ya saçının yeni resmini koy ... bakarsın bi bakmışım aaa aa benim saçımda o renk olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…