ay çok güzeeelrengin çiğliğinden şikayet ediyosan normaldir daha yeni boyatmışsın çünkü. 1 hafta falan sabret o renk otursun yumuşasın. alışma süreci hep böyle sancılıdır, ben de açık renge heves etmiştim ama 1 gün dayanabildim döndüm eski rengime. ama şimdi keşke bekleseymişim alışırdım kötü de durmamıştı:84::84::84: benim düştüğüm hataya düşme sakın bekle, eğer hala alışamamışsan boyatırsın tekrar
Röflenin rengi güzel ama aradaki rengi çiğde bir sarı yapmış. Kadınalrın korkulu riyasıdır. Eğer o çiğ sarı olmasaydı röfleni daha güzel görecektin. Şimdi hangi renge boyarsan boya röflelerin aktıkça belli olacaktır. Sen yaptırdığın kuaföre git de ki bugün yıkadım ara renk çok çiğ duruyor ben sevmedim böyle de. O da koyulaştırır en azından bir işlemle çiğliğini alır. Bunun yapılabilidğini biliyorum.
canım ikinci eklediğin resmide çok beğendim ... üstte bi arkadaş 20 yaş atmıştı yazmış kusura bakmasın ama ohaaa dedim yani 5-10 yaş dese neyse Allah aşkına hangi saç rengi bi insanı 20 yaş atabilir ki ... ayrıca bence röfle çok güzel hele de gençlerde çünkü yaşlılarda sonradan dipten beyaz geliyo iğrenç bi şey oluyor ama bizde öyle bi sorun da yok ...
bence kesinlikle elletme biçok kişinin isteyipte tutturamadığı bi renk bu canım
bende çok beğendim canım bekle biraz baktın alışamıyorsun ozaman değiştirirsn ama bencede süper olmuş renk çok hoş görünüyor.........
evet kesinlikle doğru:18:dün boyattım saçımı bugün tekrar gitsem yanar mı:18:
şimdiki mi tamam canm ama foto çekmem lazım yarın gün ışığında çekip koysam olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?