Bende senin gibi röfle yaptırmıştım bende ara geçiş rengini ve kendi rengini beğeemmiştim. hemen lorealin hollywood sarısını aldım. saçımın rengi o kadar güzle olduki. O röfleli kısımları pakeitn üzerindeki renk aradaki renkte daha bir canlı olmuştu. Tavsiye ederim. Arkadaşlar 1-2 yıkamada düzelir diyor ama daha da açılmıştı benimkigoogledan arat rengi emin ol hoşuna gidecektir. Şimdi bende tekrar röfle istiyorum ama çok zor
hem pahalı hemde iyi yapmıyorlar röfleyi.. bende markette boya alıp evde kendim boyuyorum en azından daha saglıklı oluyor ..ben daha önce 3 4 kez röfle yaptırıp tek renge dönmüşken bi hevesle yine röfle yptırdım pişmanım.. bence yaptırmayın tek renk gibisi yokmuş
Doğru kuaförü bulmak en önemlisi bence. Ben kıbrıs'ta hem maddi açıdan hemde başka sebeplerden kolestonun evde yapılanı aldım ve eşime yaptırdım. kuaför bile inanamadı eşimin yaptığına ilk defa yaptığına. bazı paketlerde diplerinde kızıllık vardı,Bunu geçirin dedim ama rezil etti üzerine çikolata kahve, neler boyamadım ki. şimdi 3-4 aydır boyamıyorum. Saçıma sarımsaklı şampuan vs bakım yaptım. yumuşacık oldu. şimdi tek renge boyamak istiyorum ama rengine karar vermiyorum..
Doğru kuaförü bulmak en önemlisi bence. Ben kıbrıs'ta hem maddi açıdan hemde başka sebeplerden kolestonun evde yapılanı aldım ve eşime yaptırdım. kuaför bile inanamadı eşimin yaptığına ilk defa yaptığına. bazı paketlerde diplerinde kızıllık vardı,Bunu geçirin dedim ama rezil etti üzerine çikolata kahve, neler boyamadım ki. şimdi 3-4 aydır boyamıyorum. Saçıma sarımsaklı şampuan vs bakım yaptım. yumuşacık oldu. şimdi tek renge boyamak istiyorum ama rengine karar vermiyorum..
çok güzel olmuş
bilmiyorum canım ya beyaz gibi demişsin ama ben çok beğendim ... çok dadluuu bi şey olmuşsun bence
çok sağol canım bende evde etkilendim sanırım annem babam kardeşim beğenmedi :'(
bende röflemı beğenmedımıkı gun oldu yapalı mahvettı saclarımı cadı kadın....okadar para verdım bıde...neyapsam yaaaa
ya benımde dıpler ayrı alemde uclar ayrı alemde kırmızımı sarımı anlamadımkı...platın sarısı atsam duzelırmıkı ya...ıyıce mahvetmekten korkuyorum ama senınkı benımkınden çok daha ıyı olmuş bence....
aynen kızımın şaçlarıda buna benziyordu,biraz daha beyaza yakındı,malesef eve geldiğinde beğenmedi en az 20 yaş yaşlı gösteriyordu,arkadaşları da teyze diye şaka yapmışlar hemen ertesi gün gitte para vermeden boya ile kapattırdı,ve çok güzel oldu en azından eski yaşına geri döndü.birdaha röfle adını bile duymak istemiyor şimdi,para felan da vermedi boyatmaya,bence röfle daha çok ileri yaştaki bayanlara gider,çünkü insanı bayağı yaşlı gösteriyor.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?