Saç Rengi ve Saç Boyama röflemi beğenmedim :'(

ben daha önce 3 4 kez röfle yaptırıp tek renge dönmüşken bi hevesle yine röfle yptırdım pişmanım.. bence yaptırmayın tek renk gibisi yokmuş

ben daha önce 3 4 kez röfle yaptırıp tek renge dönmüşken bi hevesle yine röfle yptırdım pişmanım.. bence yaptırmayın tek renk gibisi yokmuş
hem pahalı hemde iyi yapmıyorlar röfleyi.. bende markette boya alıp evde kendim boyuyorum en azından daha saglıklı oluyor ..

Doğru kuaförü bulmak en önemlisi bence. Ben kıbrıs'ta hem maddi açıdan hemde başka sebeplerden kolestonun evde yapılanı aldım ve eşime yaptırdım. kuaför bile inanamadı eşimin yaptığına ilk defa yaptığına. bazı paketlerde diplerinde kızıllık vardı,Bunu geçirin dedim ama rezil etti üzerine çikolata kahve, neler boyamadım ki. şimdi 3-4 aydır boyamıyorum. Saçıma sarımsaklı şampuan vs bakım yaptım. yumuşacık oldu. şimdi tek renge boyamak istiyorum ama rengine karar vermiyorum..

sarımsaklımı kullanıyorsun ilk defa duyuyorum valla

en iyisi doğal saç renginiz ben 3 4 ay sonra doğal rengime dönüp biadahada boya işine girmek istemiyorum

saç bakım kürleri bölümünde tarifi var bakabilirsin. bende sarı röfle asla yaptırmayacapım. tv lerdekini görüyoruz heveleniyoruz ama unutuyoruz onlar hep profesyonel kuaförler yanlarında. azcık dibimi çıktı hadi hemen kapatalım diyorlar. biz röfleyi yaptırdığımız kuaföre dip boyamız gelince gittiğimizde bile kendi yaptığı rengi tutturamıyor. Röfle saç tellerini inceltiyor, keçeleştiriyor vs vs... bende boyatmamaya karar vermiştim ama beyazlarım çıkmaya başlamış tek tük olsa bile ne kadara dayanırım bilmiyorum :) Sen madem boyattın kullan. baktın hoş olmuyor holywood sarısını tavsiye ederim..

bilmiyorum canım ya beyaz gibi demişsin ama ben çok beğendim ... çok dadluuu bi şey olmuşsun bence

bende röflemı beğenmedım ıkı gun oldu yapalı mahvettı saclarımı cadı kadın....okadar para verdım bıde...neyapsam yaaaa

ya benımde dıpler ayrı alemde uclar ayrı alemde kırmızımı sarımı anlamadımkı...platın sarısı atsam duzelırmıkı ya...ıyıce mahvetmekten korkuyorum ama senınkı benımkınden çok daha ıyı olmuş bence....

bence kendin yapma canm yanabilir saçın :'(

aynen kızımın şaçlarıda buna benziyordu,biraz daha beyaza yakındı,malesef eve geldiğinde beğenmedi en az 20 yaş yaşlı gösteriyordu,arkadaşları da teyze diye şaka yapmışlar hemen ertesi gün gitte para vermeden boya ile kapattırdı,ve çok güzel oldu en azından eski yaşına geri döndü.birdaha röfle adını bile duymak istemiyor şimdi,para felan da vermedi boyatmaya,bence röfle daha çok ileri yaştaki bayanlara gider,çünkü insanı bayağı yaşlı gösteriyor.....

evet kesinlikle doğru:18:dün boyattım saçımı bugün tekrar gitsem yanar mı:18:

ay çok güzeeel rengin çiğliğinden şikayet ediyosan normaldir daha yeni boyatmışsın çünkü. 1 hafta falan sabret o renk otursun yumuşasın. alışma süreci hep böyle sancılıdır, ben de açık renge heves etmiştim ama 1 gün dayanabildim döndüm eski rengime. ama şimdi keşke bekleseymişim alışırdım kötü de durmamıştı:84::84::84: benim düştüğüm hataya düşme sakın bekle, eğer hala alışamamışsan boyatırsın tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…