Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
niye beğenmedin ki çok hoş gözüküyor bence
fotoğraftaki renk çok güzel ama
kuaförüne gider cila mı ne atıp biraz koyulaştırıyolar ya ondan isteyebilirsin
sa0çla0rın da çok güzelmiş hemen başka renk filan ya0pıp yıpratma bence
beyaz röfle olmuş ama tenine gitmiş bence sakın koyultma biraz kullan gözün alışır sonra sarı röfleye döndürürsün ama başka kuaförde tabi bence hoş görünüyor kötü değil cnm
bence çok güzel gözün alışmamıştır
saçmalama canım neden ağlıosun fıstık gibi olmuşsun cidden çok beğendim bikaç güne alışırsın
röfle zaten bi kaç yıkamadan sonra oturuyo rengi daha önce yaptırdıysan da bunu bilmelisinbence hemen karar verip boyama sakınyeni olduğu için öyledir cnm
cnm benim röfle bir kuaförün etiketidir o yüzden her kuaför röfleyi güzel yapamaz ama şunu söylim benim bir ark var özellikle böyle beyaz röfle yaptırıyor takılma bence bir iki ay kullan sonra başka kuaföre sarı röfle yaptırırsın ama sakın koyultma cnm sonra daha çok pişman olursun sana sarı tonları yakışıyor bence devam et kötü değil değişik fön çektir topla değişik modeller yap gözün alışır cnm ben beğendim ama sarı olsaydı tabi süppper olurdu artık bir dahakine cnm güle güle kullan
daha önce yaptırmıştım ama zamin rengi kestaneydi bu sefer zemin bal köpüğü sanırım ondan daha açık geliyo bana