• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama röflem turuncu oldu bana yardım edin

cicime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2008
105
1
96
43
İzmir
arkadaşlar röflem yeryer sarı yeryer turuncu oldu ben sapsarı istiyorum hergün beyaz sabunla yıkamak sarıya çevirirmi yada üstüne biraz oksijenli sumu süreyim yada peridiolmu süreyim napayım bana bir akıl verin :bbo:

aman cnm dahada berbat edersin artık o turuncu olmuş...yıkamakla falan çözüm olmaz.benimde saçım röfle en koktuğum şeyde turuncu olması.o turuncu hiç bişeye benzemiyo yani turuncu modaya işte o moda turuncuyada benzemiyor.apayrı bişi oluyor.keşke foto koysaydında yorum yapsaydık rengine.mesela bnm fotom var burada bakabilirsin.sana tavsiyem sakın kendin oynama saçın daha kötü olur ve yıpranır,1-1,5 ay sonra daha başka bir kuaföre gidip istediğin rengi anlat tekrar üzerine röfle yaptır açılır.bende sarılarımı platin istiyorum dedim yakaladı sayılır.sonrada bakım kremleri ve kaliteli bir şampuan kullan.moralini bozma cnm.bak 2. röflede saçın nasıl değişecek platin sarı unutma!!!

3 hafta önce oriyel aldık eşim komple saçıma sürdü zeminim koyu kestaneye boyalıydı.Neyse iğrenç ötesi turuncu tonları çıktı ortaya dipleri ise sapsarıydı mecburen üstüne küllü kumral attım karamel gibi bir renk aldı.Neyse sonra bir kuaföre sordum sapsarı yaparım dedi saçında yıpranma fazla yok dedi hakikatende kalın telli ve kolay yıpranmaz.Röfle yaptı ama yine olmadı olmadıı dediğin gibi platin sarı istedim beceremedi.hele saçımın önleri daha bir turuncu ama diplerim doğal bir sarı oldu.Saçımda aşırı yıpranma yok sadece uçları çok çektririsem tek tük kırılma oluyor.
4 sene önce kuaförde çalışan bir kızla tanışmıştım.Saçlarını komple açtığında tupturuncu olmuş ve sürekli beyaz sabunla yıkamış platin sarıydı.

hayatım sakın inanma beyaz sabun yalanına..
boyasının akacağındandır o platinleşmesi..
saçlarını keçe gibi yaparsın vallahi röfleli saça sabun sürülürmü hiç?
istemiyorsan tonunu gideceksin kuaföre tekrar paket attıracaksın o yerlere..işlem tamamdır

tekrar paket işleminide en az 2 ay sonra yaptır cnm ben gibi saçların elinde kalır sonra

off 2 ay sabretmeyi deniycem ama yinede değişik önerisi olanlar varsa sevinirim.Saçlarım bir işlem daha kaldırabilir çok fazla yıpranmadı lorealin onarıcı bakım maskesinide kullanıyorum belkide bu sebepledir.

Back