• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Röflem nasıl olmuş ?

Aylardır süren kararsızlığım nihayet dün akşam kuaförde son buldu,röfle yaptırdım,bugün ilk günüm daha önce de yaptırıyordum röfle ama platin rengi ilk kez denedim gibi bir şey,yoğun olarak ilk kez kullanıyorum yani...
Şimdilik güzel yorumlar aldım etrafımdan,bakalım sizler beğenecek misiniz ?

nar15762ms0.jpg

nar15762ms0.5098f59d97.jpg

tatlicadiarzu
cnmmm ben bu işin içinde olarak cvp verimm dedim cok guzel olmuss içine sinsin superr

aüper olmuşş.kuaförünün adını ve adresini yazarmısın?sanada çok yakışmış saçların

harika olmuşş bu rengii bende çok seviyorumm güle güle kullan

Röfleni beğendim çok hoş..Saçların yıpranmamış.Kaynak falan var mı saçında? Eğer yoksa çok başarılı bir çalışma olmuş,güle güle kullan:)

çok beğendim saçlarda uzun olunca daha bir güzel duruyor. bunun için kalın mı attırmak gerekiyor ?

röflen güzel olmuş canım. güle güle kullan.

çok güzel olmuş bayılırım platine:lepi:
dügünde benimde böyleydi evlenince kestirdim-tatlicadiarzu-
dipleri röfle tam ama uçları düz renk gibi fotograftan mı kaynaklanıyor:uhm:

bencede harika olmuş, çok beğendim gerçekten, maşallah =)
bi sorum olacak senın normal sac rengın ne? ve röfle sacını yıkrattımı cok ?? kaydirigubbakcemile2

Aylardır süren kararsızlığım nihayet dün akşam kuaförde son buldu,röfle yaptırdım,bugün ilk günüm daha önce de yaptırıyordum röfle ama platin rengi ilk kez denedim gibi bir şey,yoğun olarak ilk kez kullanıyorum yani...
Şimdilik güzel yorumlar aldım etrafımdan,bakalım sizler beğenecek misiniz ?

nar15762ms0.jpg

nar15762ms0.5098f59d97.jpg

tatlicadiarzu

CANIM ÇOK YAKIŞMIŞ GÜLE GÜLE KULLAN SAÇLARINA HAYRAN KALDIMdelikafadulden
NASI BAKIYOSUNCADIARZU
BENİM İNANILMAZ ŞEKİLDE DÖKÜLÜYO
senağlama

Saç uçlarına da sanırım tamamen platin yapılmış doğrumu...röfle gibi değil tamamen platin gibi ..çok hoşuma gitti yaa bende istiyorum ama benim olduğum şehirde bu rengi kimse tututuramaz

renk süper olmuş.güle güle kullan.bundan önce röflem vardı diplerim çıkmıştı yazmışsın.kendi saçının üzerine mi röfle yapıldı yoksa altta boya va mı.

canım çok güzel olmuş bende böle olmasını istiyourm ama nasıl olduğunu yada kuaförün ne kullandığı hakkında bana özel olarak bılgı verebılırmısınn?

vay be gerçekten kuaförün yaptığına değmiş yani sana çok yakışmış güle güle kullan canım

Back