• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Röflem nasıl olmuş ?

aloft

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2007
537
476
303
Aylardır süren kararsızlığım nihayet dün akşam kuaförde son buldu,röfle yaptırdım,bugün ilk günüm daha önce de yaptırıyordum röfle ama platin rengi ilk kez denedim gibi bir şey,yoğun olarak ilk kez kullanıyorum yani...
Şimdilik güzel yorumlar aldım etrafımdan,bakalım sizler beğenecek misiniz ?

tatlicadiarzu

Son düzenleme:
şahsen ben çok beğendim
zaten bayılırım platine
benim saçlarım da platin şuan
Güle güle kullan yeni saçlarını
:1rolleyes:

süper olmuş canım yaaaaaa :asigim:
tam benim istediğim renk
bir türlü kuaförümü ikna edemiyorum bu renge
hep diyorki bana bu kadar açarsak saçı yakarız :1no2:
belki bir ton koyusuda olabilir bana ama
ona bile yanaşmıyor kuaförümmmmm nedenki
bu başlık altın da bende sorunumu cevap bulabilirim belki :a015:

sağol güzelim,bir kaç gün sonra yıkandıkça rengi daha iyi olur ve daha çok alışırım gibi geliyor,kuaförden özel şampuan ve maske aldım,malum yaz ayları deniz havuz daha çok yıpratmasın diye..
kullanışlı bir renk gibi geldi bana,bronzlaşınca daha da iyi olur sanırım kullanması :uhm:

Güzel olmuş pınarcım..

Postişlerle çok az renk farkı olsa da, sorun olmaz..Ben de beğendim.

süper olmuş canım yaaaaaa :asigim:
tam benim istediğim renk
bir türlü kuaförümü ikna edemiyorum bu renge
hep diyorki bana bu kadar açarsak saçı yakarız :1no2:
belki bir ton koyusuda olabilir bana ama
ona bile yanaşmıyor kuaförümmmmm nedenki
bu başlık altın da bende sorunumu cevap bulabilirim belki :a015:

normal açıcılarla yapmadı kuaförüm özel bir malzeme kullandı zaten,bir de çok titiz çalıştı saçlarımın ısınmaması için sürekli soğuk hava verdi saçlarıma...
oryalle falan zaten açılmaz bu renk sanırım... sen işini şansa bırakma istersen ben kuaförümden kullandığı malzemeyi öğrenirim platinum gibi bişeydi adı ama tam hatırlayamıyorum

Çok güzelll olmuşşş güle güle kullann.Yandan gördüğüm kadarıyla sen çok güzel bir hanımsın.Bu saçla daha da güzelleşmişsinn:))

teşekkür ederim kızlar,moral verdiniz :1hug:
insan böyle değişiklikler yapınca desteğe ihtiyacı oluyor... a.s.

normal açıcılarla yapmadı kuaförüm özel bir malzeme kullandı zaten,bir de çok titiz çalıştı saçlarımın ısınmaması için sürekli soğuk hava verdi saçlarıma...
oryalle falan zaten açılmaz bu renk sanırım... sen işini şansa bırakma istersen ben kuaförümden kullandığı malzemeyi öğrenirim platinum gibi bişeydi adı ama tam hatırlayamıyorum

büyük bir heyecanla bekliyorum sonucu canım şimdiden teşekkür ederim Şeniz

sanırım bu iş biraz küçük şehirde yaşamaklada alakalı
anlat anlat yok yakarız olmaz kafamçokkarıştı
bak yapan nasıl yapmış harikada olmuş çok ta yakışmış :asigim:
git büyük bir hevesle yaptır ilk gün eh idare eden bir renk CADIARZU
birkaç yıkamadan sonra
resmen fındık kabuğu açık soğankabuğu ortaları bir renge dönüyor aslında o renkte moda ama
ben hep bu rengi istiyorum yahu :1no2:senağlama

ranıpçımm saçlarınn çok güzel olmuşş iyi günelrde kullan tatlımm...
sende bursalıymışsınnn hangi kuaförde boyattın saçlarınııı belki lazımm olurr..öpüldün cnmmm..

Süper olmuş cnm çok yakışmış güle güle kullan :)

papatyacım kuaförümün adı sedat.. daha önce bursadaydı iş yeri ama şimdi inegölde ona yaptırdım.. uzun yıllardır ona gidiyordum zaten

teşekkürler ayrıca kızlar hepinize a.s.

evet platinum du galiba bende öyle hatırlıyorum çünkü benim saçlarımıda onunla açtılar oryalden daha zararsız bir malzeme biraz ücret farkı oluyor ama sonuca değer..

Back