• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Röfleli saçlarım ve dip boyam la ilgili sorularım var kızlar ...

ilaydahey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2008
2.910
459
163
kızlar saçlarımı 3 ay önce 2. kez röfle yaptırdım baya bi dipleri çıkmıştı diplerinide biraz fazla bırakmış 1 1 buçuk ay kadar önce kendim açıçıyla açtım şimdi tekrar diplerim koyu koyu çıkıyolar saçlarım koyu kumral şimdi 3 renk var kafamda :27: hatta sarı tonları bikaçtane falan şimdi ben bu saçları nasıl insan saçı haline getirebilirim ve güzel bi sarı hale
aslında artık röfle değilde direk düz sarı boya istiyorum kendim önce koyu bi renge boyayıp 1 2 ay bekleyip sonra kuaföre düz boyamı boyattırayım yoksa 1 2 ay böyle idare edip kendimi direk kuaförün ellerinemi bırakayımm....

röfleni bozma bence devam et bir ay daha bekle sonra dip boyası yaptır kendinde boyama sonra röflendeni bozarsın ben öyle yapıyorum düz kendim boyuyordum da röfleyi artık kuaföre bıraktım güzelde yapıyor :49:

baya bi mesafe oldu ama saçlarımda röfleyle, ben saçlarım bi tonda olsun istiyorum :26:

Merhaba,

sarı tonlarda kullanıyorsanız eğer diplerinizi de sarı tonlarında boyamalısınız.
Ben uzun yıllardır kullanıyorum.

açık küllü sarı
9,1 rengini tavsiye ederim. sadece diplere süreceksiniz.

Back