• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Röflelerim yüzünden ağlıyorum , kızlar siz ne dersiniz :( :( :( resimlerime bakın :(

iki_yaprak

sabırla bekliyorum gelişini....
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2012
382
122
73
resimleri umarım ekleyebilirim. çok mu beyaz gbi oldu, bilgisayarın kamerasından çektim. Siz ne dersiniz ?Röflelerim için yardım açmıştım gittim üstten az attırdım değişik birşey oldu , çok mu kötü olmuş :(

annannemin sarısı gibi oldu :( üf üfff :(

Eklentiler

• $Picture0005.jpg
    $Picture0005.jpg
    27,8 KB · Görüntüleme: 101
  • $Picture0002.jpg
    $Picture0002.jpg
    20,6 KB · Görüntüleme: 115
  • $Picture0003.png
    $Picture0003.png
    149,3 KB · Görüntüleme: 83
Son düzenleme:
bence de hiç ağlanacak bir durum yok saçında maşallah gayet güzel görünüyor,
yaklaşık 8 senedir röfle kullanan bir insan oalrak naçizane,
acele etmemeni yıkana yıkana röflelerinin en geç 15 gün içerisinde oturup çok güzel bir tona ulaşacağını söyleyebilirim

Yüzüne gitmiş olabilir bilmem ama saç rengin çok ağır olmuş, daha sıcak bir sarıya boyasan genç gösterir.

Sonra düzeliyor, ayenn benimde buna benzer oluyor, beyaz gibi, ama zaman geçtikce daha normal olur..
Aman aman kötü durmuyor bence..
Bundan sonra da röfle yaptıracağınız zaman beyaz gibi olmasın diye belirtin, bildiğiniz kuaföre gidin, kuaföründe çok etkisi var..
$317_24685549274_5994_n.jpg bu saçım bembeyaz olmuştu, başka kuaförün yaptığı da altta, yani kuaförden kuaföre fark var..
$581544_3111194214463_1268135935_n.jpg arada ki fark belli mi buradan bilemiyorum..

bence gayet iyi olmuş,ama canlı makyaj ve canlı renklerle de solgun görünümü azaltabilirsiniz.

bence çok güzel olmuş bende saçımın aralarına attırdım bir kaç tane ve ben özellikle bu renk istedim çünkü yıkandıkça daha güzel oluyor

bence ten rengınıze gore cok ıyı olmuş zaten ısteseydınız emın olun bu rengı elde edemezdınız :9::9::9: bence guzel olmus:34::34:

kızlar hepinize çok teşekkür ederim, beyaz oldu diye çok korktum zamanla inşallah oturunca bende rahatlarım çünkü şimdi görünümü gerçekten bembeyaz oldu yaşlı gibi :( :( zamanla düzelir inşallah. hepinizi öpüyorum.

Sonra düzeliyor, ayenn benimde buna benzer oluyor, beyaz gibi, ama zaman geçtikce daha normal olur..
Aman aman kötü durmuyor bence..
Bundan sonra da röfle yaptıracağınız zaman beyaz gibi olmasın diye belirtin, bildiğiniz kuaföre gidin, kuaföründe çok etkisi var..
Eki Görüntüle 688578 bu saçım bembeyaz olmuştu, başka kuaförün yaptığı da altta, yani kuaförden kuaföre fark var..
Eki Görüntüle 688580 arada ki fark belli mi buradan bilemiyorum..

canım benim de alttaki gibiydi saçın , bundan önceki , onu şimdikinden daha çok sevmiştim , o sıcak sarıydı bu resmen beyaz oldu dünden beri psikoojim bozulmuştu ama neyseki hepiniz beğendiniz de içim rahatladı oturunca biraz daha iyi görünür artık

bence de çok güzel olmuş yıkandıkça iyice oturur güle güle kullan:16:

nıye agladın canım ya aglanacak bırsey yok cok guzel olmus bence hem yıkandıkca oturur rengı yazık gozyasına aglama:)

bugün bir arkadaşıma rastladım , bana ilk söylediği şey 20 yaş üstüne eklenmiş diye :( tam sizlerin desteği ile moral buldum arkadaşım yine bozdu moralimi :(

Back