Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaRöfleden sonra sertleşen saçlara çözüm
Arkadaşlar röfle yaptırdıktan sonra saçlarım çok sertleşiyor,saç kremim bile çözüm olmuyor yumuşatamıyorum,fön çekemiyorum çok kabarık ve çatır çatır oluyor,sizde aynı problemi yaşıyormusunuz?Neler yapıyorsunuz saçlarınızın yumuşacık olması için
ben bi ara saç bakım yağları kullanıyodum gayet iyi geliyordu uzun süredir kullanmıyorum ama şu andada bitkisel şampuanla yıkayıp gliss sıvı saç kremi uyguluyorum uçlarına gayet memnunum
gliss sıvı saç kremi var onarıcı olan. turuncu renkte. onu öneririm. yıkadıktan sonra uygularsanız kolayca tararsınız. bi ara sadece kuaförlerde satılan mavi su vardı. o da gliss gibi. hala var mı bilmiyorum ama eğer bulabilirseniz ondan alın.
gliss sıvı saç kremi var onarıcı olan. turuncu renkte. onu öneririm. yıkadıktan sonra uygularsanız kolayca tararsınız. bi ara sadece kuaförlerde satılan mavi su vardı. o da gliss gibi. hala var mı bilmiyorum ama eğer bulabilirseniz ondan alın.
he şöle bişi var ben istanbuldayım tabi siz başka şehirlerdeymişsiniz ama büyük ihtimalle kozmetikçilerdede oluyor buralarda var çünkü bencede araştırmanızda fayda var..