Röfleden çok açılan saç

aycaknk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2025
4
1
1
20
Herkese merhaba kızlar. Dün paket attırmak için her zaman gittiğim kuaförüme gittim yine aynı işlemi yaptırmak için. Ancak bu sefer açılan yerler öncekine göre çok daha fazla açıldı. Bildiğiniz beyaza yakın oldu. Haliyle bu da benim 21 olan yaşımı 35e çıkardı. Dünden beri sürekli ağlıyorum ve üzüntü artık mideme vurdu istifra etmeye başladım kahrımdan. Kuaförüme tekrar gitsem röflede açık olan yerler biraz daha koyulaşır mı acaba bilgisi olan yazabilir mi?

aaa bunda bu kadar stres yapıp sağlığınıza zarar verecek noktaya gelmeye ne gerek var. ayrıca renk uyuşmazlığı varsa kuaförünüz onu düzeltmek zorunda. rengi beğenmediyseniz oda düzeltilir. biraz gözünüz alışsa seveceksiniz belkide

aaa bunda bu kadar stres yapıp sağlığınıza zarar verecek noktaya gelmeye ne gerek var. ayrıca renk uyuşmazlığı varsa kuaförünüz onu düzeltmek zorunda. rengi beğenmediyseniz oda düzeltilir. biraz gözünüz alışsa seveceksiniz belkide
Ay çevremdeki herkes çok yaşlı durmuş çok açık olmuş üstüne boya olursa yıpranır ve üç renge döner diyince aşırı üzüldüm maalesef. İnşallah düzelir.

Back