• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama röfle yaptıran arkadaşlarr fotolarımızı ekleyip,fikir alışverişinde bulunabiliriz

pipirikli evet herkes yapamaz evde rofle ama bellıkı elın yatıyormus gayet basarılı bence hıc soylemesen kuafor ısı gıbı duruyor..
sık rofle oldugu ıcın unlulerın genelde kullandıgı sarı tonu olmus bence...

pipirikli evet herkes yapamaz evde rofle ama bellıkı elın yatıyormus gayet basarılı bence hıc soylemesen kuafor ısı gıbı duruyor..
sık rofle oldugu ıcın unlulerın genelde kullandıgı sarı tonu olmus bence...

teşekkür ederim , zamanında çok röfle yaptırdım , kullandığı malzemeleri temin de edince ne gerek varki çok para vermeye deyip kendim yapmaya başlamıştım tabi arka paketleri tarif üzerine arkadaşlara attırıyordum, hem daha iyi oluyordu istediğim yere atıyordum paketi yoğunluk azlık ayarlıyordum , perma bile yaptığım vardır kendimekaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim , zamanında çok röfle yaptırdım , kullandığı malzemeleri temin de edince ne gerek varki çok para vermeye deyip kendim yapmaya başlamıştım tabi arka paketleri tarif üzerine arkadaşlara attırıyordum, hem daha iyi oluyordu istediğim yere atıyordum paketi yoğunluk azlık ayarlıyordum , perma bile yaptığım vardır kendimekaydirigubbakcemile3

vaay cok guzel.. bende zaman zaman kendı sacımı kesmısımdır kuafore tarıf edene kadar.. :)
renk konusunda kuaofrde cok sıkıntı yasadım paramla rezıl oldum evdede teyze kızıyla denedım sacımda boyada oldugu ıcın acma ıslemı kabus oldu :) bu yuzden bır kez daha denıyecegım kuaforde bakalım, ıcımde kalınca rahat duramıyorum..

bence hiç röfleye girişme..iğrenç oluyor saç benden söylemesi...

katılıyorm sana cnm saç inceliyor bi tuhaf oluyor çok cansızlaştı matlaştı saçlarım, röfleden önce negüzel parlıyordu şmdi mat gibi saman gibi oldu fönsüz kullanılmaz hale geldi. benm bu 3. röflem ama bida yaptırmıcam bu son.

katılıyorm sana cnm saç inceliyor bi tuhaf oluyor çok cansızlaştı matlaştı saçlarım, röfleden önce negüzel parlıyordu şmdi mat gibi saman gibi oldu fönsüz kullanılmaz hale geldi. benm bu 3. röflem ama bida yaptırmıcam bu son.

ben yarıya gelen röflemin üstüne çikolata kahveye boyadım kestirdim çok güzel oldu parlıyorlar şimdi bir daha mı röfle aslaa.

Selammmmmm :))) iyi ki böyle bi topik açılmışş, benim gibi akılsızlık edipp saçınızı başınızı yakmazsınız umarım :)
Sarı saç için yapmadığım kalmadı.. Kimisine gittim samanımsı bi röfle attı :S iğrenç :S kimisi sarı yerine turuncu yeşilll sarıdan başka her renk yaptı :)) Gerçekten kuaförü seçebilmek çok önemli.. Evde röfle mi.. Allah korusun..

Daha dün yaptırdım kızlarr.. Gerçi ben boyattımm, ama altlarda ve aralarda ince röflelerim var :)

27089_109887172356534_100000057540088_263276_4677087_n.jpg

ben 2 gun once gıttım kuaforuma, ancak saclarımın ucundan 1 karıslık kısımda akmıs boya bulundugu ıcın kesmemız lazım yoksa ıstedıgın dogal rengı yapamam dedı.. kesmeyede kıyamadım cunku kısalıcaktı baya.. uzatma surecıne gectık, hızlastırmaya calısıcam bıraz uzamayı ama bakalım.. boyadan kurtulmus halım omuz hızasının bulabılınce gıdıcem bende.. suan belıme yakın canım saclarım alısmıstım valla...:sinifsinif:

ben de 6 yıldır röfle yaptırıyorum ama artık çok sıkıldım bana yakışıyor ama değişiklik istiyorum. karamel tonlarını mı denesem bal köpüğü ya da kahve köpüğü karar veremedim. bir yandan da yaz geliyo röfle yapsam kışa doğru mu koyu boyasam dıye düşünüyorum kızlar fikir verin röfle çok yıprattı saçlarımı kopuyo artık ve belime yakın saçlarım :kedi:

canım fotoğraf ekleyemeyeceğim şimdi ama şöyle söyleyeyim ben kuaförlere hiç güvenmiyorum :dilcikar: o yüzden kenim bir röfle kiti aldım ve yaptım kaydirigubbakcemile2 tutamların kalınlığına, yerine, sıklığına, ne kadar açık renk olacağına hepsine kendim karar verdim ve tam istediğim gibi oldu :lepi: hem de 1/4 fiyatına geldi hihoyyyt burada önemli olan para değil tabii ki tam istediğin gibi olması çünkü röfle yıkayınca zamanla akan bir şey değil beğenmezsen kapatmak için boyamak lazım..a.s

arkadaşım sana kesinlikle katılıyorum ben de öyle yapmıştım. şu an saçlarım bronz kahve ama öncelerde kendim yapmıştım ahanda bu da fotolarım:
73e61y.jpg
[/IMG]
14cxx0m.jpg
[/IMG]

buda benim röflem bayanlar.yılda 3 kez yaptırıyorum kendi saç rengim açık olduğu için diplerim çıksada göze batmıyor,hoş duruyor..

Son düzenleme:
Back