• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama röfle seti

eylulhazan

asırlardır yalnızım
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
354
0
96
Diğer
Kızlarrr herhangi bir markanın röfle setini alıp boyayan varmı nasıl oldu evde boyamak kolaymı , içinden sadece sarı rengi çıkıyormuş altına renk olarak ayrı bi renkmi boyadınız kullananlardan yardım istiyorum :lepi:

öncelikle kolaymı sorusunu cvplayalım setin içinde bone vardır delikli oradan saçlar çekilir ,kısa saçlı iseniz bu kolaylıkla uygulanır ,uzun saçlı iseniz orantılı çekilmez problem olabilir,paket atmak daha uygun olacaktır.Alt renge gelince , en iyi sonuç yani saçın alınan tutamlarının kolay açılıp sararması açısından ,boyasız saç daha tercih edilir olmalıdır ,estetik açıdan ise kumral saçlı iseniz sonuç süper olur,kumral değil ise saç ne olacak,örneğin kahve rengi saçlı iseniz [ bu benim şahsi düşüncem] saçı kumrala boyayıp üzerine seti uygulamak daha iyi olur aklıma gelenler bunlar umarım yardımı olur,başarılar dilerimyerimseniben

hımm ben annemin saçına yapacam bu uygulamayı beyazları var o yüzden altını boyamamız şart ben karamel gibi bi renk düşünmüştüm ..
bide saçları omzunun biraz üstüne ne kısa ne uzun yani acaba tutamları orantılı yapabilir miyim?
bu işi kkafaya koydum yapmam lazımm kaydirigubbakcemile4

bide ya o sette sadece sarı renk varmış o zaman bi sarı boya bide taban için boya alsak daha iyi ama bi tek bone var röfle seti denen şeyde farklı anladığım kadarıyla ..

evet tek bone var zaten taban rengini ister istemez saçın tamamına sürmek zorundasınız,karamel azda olsa buram buram kızıllık kokar,ve zamanla rengi akacaktır sarı ile yanyana geldiğini düşünün sarı kırmızı saç çıkabilir ortaya artı tabanın tamamına sürüleceği için sarı yapmaya çalışacağınız tutamlar arzu ettiğiniz tonda açılmayabilirde,açılsada kızıllık kalır gibime geliyor,en güzeli orta küllü kumral,hem orial bu rengi çabuk açar,hemde zamanla yıkandıkça aksada kumral pek göze batmaz ama yinede zevk meselesi en son karar sizin tabiki, umarım istediğiniz gibi olur, ufak bir eklemem daha olacak bilirsiniz saç boyandıktan sonra özellikle ilk yıkamalarda çok akar ,taban rengini elde edince röfleyi o akma döneminden sonra yapın derim fazla zorlamamış olursunuz saçı

hımm doğru 2 kere üst üste boyanacak zaman geçmesi lazım yakmim saçları bide, kuaförde röfle yaptırdığımızda karamelin üstüne röfle yaptılar o yüzden öyle yapıcam diyorum ben ama doğru bide tutmazsa güzel olmazsa iğrenç bişey olur vaz mı geçsem ne yapsam CADIARZU anacağızımı güzel yapacam derken mahvetmiyim :D

yardımlarınız için çok teşekkür ederimyerimseniben

annemin saçını palette çikolata kahveye boyadım bugün çok güzel oldu rengini beğendik ikimizde :)

belki bi süre geçince üstüne röfle setiyle röfle yaparım evde kafaya taktım çünkü ben bunuuuu kaydirigubbakcemile4

bu palettenin çikolata kahvesinin üstüne yaparsam röfleyi turunculuk olur mu acaba ?*

benim fikrimce koyu bir renk seçmişssiniz,açılır umuyorum zamanla aksi halde o boyanın üzerine uygulayacağınız röfle biraz tuhaf olur çiğ olur gibi geliyor bana artı olarak kahve veya cikolata kahve tonlarında illa kızıllık oluyor ışıkta belli olur bu ,aktıkça dahada netleşir ve kızıllık olduğundan açıcı zor açar saçı,ama şunuda yapabilirsiniz [ sadece fikir] hazır olan olmuş , balyaj atabilirsiniz saça ,şuanki renge gayet hoş olur ,biraz aktıktan sonra nasıl olsa boya isteyecek saç

ben röfleyi yapamam diye düşündüm ya ondan sonra böyle koyu bi renge boyamaya karar verdik yani arkasına röfleyi düşünmediğimizden
,çiğ olur derken sarısı çok mu sarı olur öyle olursa sorun deil turunculu olmasından iyidir:D

koyu bir renk seçtiğiniz için açılması zor olur turunculuk yapar ,hadi diyelim sağlam saçmış çok beklettiniz açıldı kızılın yanına sarı ne derece yakışır düşünün [ kızıl diyorum çünkü,çikolata kahvede kızıllık vardır ,aktıkça dahada belli olacaktır ]

anladım yaa bu kızıl heryerden çıkıyo ne renk boyasam sonuç akmış iğrenç bi kızıl kendimde de böyle ,bi kere boyuyosun onu kapatmak için kaç kere boyamak gerekiyo..

en iyisi böyle kalsın annemin saçı şimdi kahverengi görünüyor zamanla aktığında duruma göre karar veririm artık...

bu arada yardmlarınız için teşekkür ederim a.s.

canım benim fikrimi soracak olursan sakın evde röfle yapma ben arkadaşıma yaptm oda istedi evde yapalım nolcak dedi sonuç berbat oldu ki benim kuaför bilgim olduğu halde yaptım ama olmadı arkadaşın dedği gibi içinde kızılllık olan bir saçın üstüne röfle çok kötü duruyor, arkadaşımın saçındada zaten kızıllık vardı bence bırak annenin saçı öyle kalsın hiç bozmayın yani yinede siz bilrisniz ama röfle setiyle olmuyor, hiç boyanmamış bir saç olur ve o saç kumral olursa olablir ama boyanan saça heleki kızıllık varsa zaten röfle seti açmıyor sarısı turuncu oluyor deneme derim...

anladım yaa bu kızıl heryerden çıkıyo ne renk boyasam sonuç akmış iğrenç bi kızıl kendimde de böyle ,bi kere boyuyosun onu kapatmak için kaç kere boyamak gerekiyo..

en iyisi böyle kalsın annemin saçı şimdi kahverengi görünüyor zamanla aktığında duruma göre karar veririm artık...

bu arada yardmlarınız için teşekkür ederim a.s.[/QUOTE öncelikle rica ederim, bencede ellememeniz daha iyi saçla uğraştıkça sonunda var olan saçıda arar duruma geliyorsun [kendimden biliyorum]kaydirigubbakcemile3 ama şuda aklınızda bulunsun sanırım kızıllık olmayan kumral tonları olsa gerek iyice araştırmak lazım onu bende merak ediyorumCADIARZU kendinize iyi bakın a.s.

Son düzenleme:
o zaman ben bunu kendime yapayım en iyisi saçım kumral :D

içinde kızıl olmayan bulursak birbirimize haber verelim kaydirigubbakcemile5

evet kumralsa süper olur,tamam haber verelim zaten en sonunda alacağım kumral bir boya varsa içinde kızıllık biraz yeşil renk katacağım içine cidden bak bir fındık büyüklüğü yeter , yaaa döker miyiz saçı acep yeşil boya falan ,birde saçsız kalmayalımCADIARZU kaydirigubbakcemile3

yeşil mi akannehir yorum yapamıyorum çünkü anlamam boya işlerinden helede yeşili duyunca hiçbişey diyemiyorum..
ben bi rengi beğenir alır boyarım sonra görürüm noluyo kaydirigubbakcemile3

kızlar ben 1 senedir felan bu şekilde gölge yapıyorum yanlız saçınız koyu kahverengiyse küllü açık kumral(tabiiki koleston) alt boya yapın üstüne boneden mesela 5 delikte 1 çekin yani toplam 100 delik varsa 20 sinden çekin aksi taktirde düz bi renk oluyor çizgili deilde..sonuç iyi oluyor yani:):nazar:

rengini nasıl tutturuyosunuzbende düşüyorum ama cesaret edemiyorum

mrb kızlar, daha bugün anneme yaptım. palette nin fındık kabuğu rengiyle önce dip boya yaptım. (dipteki beyazlar kapansın diye) sora annecim yıkadı, kuruladı falan. yine palette nin röfle setini almıştık. onun içinden çıkan boneyi taktık, annemin saçı orta uzunlukta, bonedeki deliklerden saç tutamlarını çıkarmam baya zaman aldı:/ yaklaşık 2 saat uğraşmışımdır. neyse sonra röfle setindeki açıcısıyla o tutamları bi güzel boyadım. sonuç = annem de ben de beğendik, kuaföre de 100 tl vermekten kurtulduk:)

Ben koyu kahveye boyadıgım saçlarımı röfle setiyle röfle yaptırdım komşumuza çok güzel oldu kızlar.harika bi sarı oldu herkezin istedigi bir ton oldu ama ben sonra gidip o güzelim saçları 1 ay olmadan saf kahveye boyadım çok koyu oldugu için 1 hafta sonrada altın kahveye boyadım şimdi tekrar palattenin röfle setiyle boyamak istiyorum ama saçımın kopmasından korkuyorum çünkü en son boyadan sonra saçlarım döküldü baya

Back