Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hem palette'nin hem de koleston'un aldım ve denedim, hiç tavsiye etmem derken, geçen ay röfle yaptırdım kuaförde ki, İzmit'in işlek caddelerinde olduğuna göre iyidir deyip girdim yaptırdım kutudaki röfleden hiçbi farkı olmadı. Şöööle gönlüme göre röfle yapana burada rastlamadım. İzmitli olup da bilen varsa söyleyin bana kızzlar.Yani lafın kısası hiç o kutulara girişmeyin arkadaşlar varsa bildiğiniz iyi bi kuaför oraya yaptırın derim ben.
Canımcım çok teşekkür ederim, cevap yazdım özelden ama 50 mesajı daha tamamlayamadığım için gitmedi. Tam olarak nerde bu kuaförün yeri, on gün sonra yine yaptırmayı düşünüyorum çünkü.cnm ben izmitli değilim ama 6 ay önce ablamın yanına izmite gelmiştim,röfle yaptırdım,vee sonuçç mükemmel,kuaförü özeline yazıyorum,şimdi bidaha gidip yaptırabilmeyi ne çok istiyorum bir bilsen,:teselli:
benim saçlarım sarı ama dip geldi kuaförde röfle yaptırmak istedim ama açık rengin üstüne olmaz dedi manyak ya kahverengiye boyanacakmış sonra röfle yapılacakmış o da yıpratırmış.ark.lar bn ilk defa röfle yaptrdm geçen gün.İlk önce karamele boyattm üstüne de bal köpüğü röfle yaptrdm çk memnunum şuan röflede zemin çk önemli ya da özellikle doğal durmasını istiyosanız açık tonların üstüne röfle yaptırın harika duruyo bnden tavsiye yerimseniben