• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Röfle Seti Alıp Evde Kullanan Var Mı ?

ben palettenin röfle setini alıyom..yengem boyuyo.. ilk deneyimi de benm saçımda oldu :lepi: her kuaföre fön çektirmeye gittiğimde çok beğeniyolar ki demek soruyolar kimboyadı diye :roflol: kısacası sakın kalkışma. ben kapalıyım diye çok sorun etmiyorum. hala devam

paletteninkini aldım ben saçlarım belime kadar uzun ve koyu kahve boya vardı. alüminyum folyoyla kuafördeki gibi tutamlara ayırarak yaptım. tam süresinde beklettim ne turunculuk oldu ne de yandı. sadece biraz kurudu haliyle. o da saçımın yapısıyla alakalı. hem kuru hem ince telli hem kıvırcık. nasıl yaptım bilmiyorum ama yardım almadım ve kuaförüm başka kuaför bulmuşsun diye yaygarayı kopardı. yani sonuç olarak ben çok memnun kaldım. sonra bir kez daha yapmıştım. kıvamı koyu oluyor diye içine az su koydum. daha fazla açtı rengini sanki. benim deneyimlerim de bunlar işte.... bence el becerin iyiyse yap derim. ya da önce saçının üst kısımlarında deneme yapıp sonra tüm saça uygulayabilirsin. içinde açıcı toz 2 paket halinde oluyor. 1 paketi şimdi kullanıp diğerini sonra kullanabilirsin.

Hem palette'nin hem de koleston'un aldım ve denedim, hiç tavsiye etmem derken, geçen ay röfle yaptırdım kuaförde ki, ızmit'in işlek caddelerinde olduğuna göre iyidir deyip girdim yaptırdım kutudaki röfleden hiçbi farkı olmadı. Şöööle gönlüme göre röfle yapana burada rastlamadım. ızmitli olup da bilen varsa söyleyin bana kızzlar.Yani lafın kısası hiç o kutulara girişmeyin arkadaşlar varsa bildiğiniz iyi bi kuaför oraya yaptırın derim ben.

kızlar benim salarım açık kumral palette röfle setini desenesem nasıl olur saç rengim yardım edin lütfennnnnnnnnnnnnnnn=)

Hem palette'nin hem de koleston'un aldım ve denedim, hiç tavsiye etmem derken, geçen ay röfle yaptırdım kuaförde ki, İzmit'in işlek caddelerinde olduğuna göre iyidir deyip girdim yaptırdım kutudaki röfleden hiçbi farkı olmadı. Şöööle gönlüme göre röfle yapana burada rastlamadım. İzmitli olup da bilen varsa söyleyin bana kızzlar.Yani lafın kısası hiç o kutulara girişmeyin arkadaşlar varsa bildiğiniz iyi bi kuaför oraya yaptırın derim ben.

cnm ben izmitli değilim ama 6 ay önce ablamın yanına izmite gelmiştim,röfle yaptırdım,vee sonuçç mükemmel,kuaförü özeline yazıyorum,şimdi bidaha gidip yaptırabilmeyi ne çok istiyorum bir bilsen,:teselli:

cnm ben izmitli değilim ama 6 ay önce ablamın yanına izmite gelmiştim,röfle yaptırdım,vee sonuçç mükemmel,kuaförü özeline yazıyorum,şimdi bidaha gidip yaptırabilmeyi ne çok istiyorum bir bilsen,:teselli:
Canımcım çok teşekkür ederim, cevap yazdım özelden ama 50 mesajı daha tamamlayamadığım için gitmedi. Tam olarak nerde bu kuaförün yeri, on gün sonra yine yaptırmayı düşünüyorum çünkü.

kızlar benim sacımda röfle var dipleri 4 parmak kadar cıktı 6 ay nce yaptırmıstım röfle seti alıp evde yapsam olur mu acaba

benim doğal saç rengim çok açık küllü kumral. palettenin röfle setiyle yaz başında arkadaşım röfle yaptı bana. inanılmaz güzel ve doğal oldu,yazın da güneşten daha da açıldı. çok memnun kaldım ama saç rengi koyu olan arkadaşlarım bence evde röfle yapmayın kızıllık olacaktır. saçı sarıya dönük açık kumrallara tavsiye ederim.opuyorumnanaktan

yaa benım saclarım sarıya donuk fındık kabugu diplerim geldiği için tekrar fındık kabuğuna boyıcam boyadıktan sonra sadece saclarımın uclarına röfle setini uygularsam sarı balyaj gibi olurmu acaba ? turunculuk olmasın ıstıyorum cevap verirsenizz cook sevinirimm lütfn

a.s.merhaba;benim saçım çikolta kahve.üzerine kolestonun röfle seti uygulasam nasıl sonuç alabilirim acaba.deneyen biri varsa muhakka bana yazarsa sevinirim.bazıları iyi oluyor tavsiye ediyorum diyor,bazıları da çok kötü turuncu oluyor diyor.ben kesinlikle turuncu istemiyorum.röfle gibi durmasada hoş bir sarı olsun istiyorum..çikolata kahvenin üzerine koleston röfle setini deneyenler resimle birlikte yazarlarsa çok yardımcı olurlar.acilen.fikir bulmam lazım.kimileri iyi kimileri çok kötü oluyor diyor.bende hangisine inanacağıma şaşırmış durumdayım karasızım.deneyenler özellikle bilgilendirise çok sevirim.acilllllll lütfenbilmiyorumkismile

Aman diyim...
Çok yakın tanıdığım, saçını yaktı o şekilde.. Kuaförler ne güne duruyor, saç bu şakaya gelmez...

ben yaptım iğrenç bi sarı oldu turuncu gibi bide kalın istiyodum kalın sürdüm .şimdi ne yaparsan saçım kapanır fikri olan varmı?

ark.lar bn ilk defa röfle yaptrdm geçen gün.İlk önce karamele boyattm üstüne de bal köpüğü röfle yaptrdm çk memnunum şuan röflede zemin çk önemli ya da özellikle doğal durmasını istiyosanız açık tonların üstüne röfle yaptırın harika duruyo bnden tavsiye yerimseniben

palettenin röfle setini yaptım kızlarr. felaketti.. akşam boyadığım röfleli saçı sabah kumrala geri boyadım.yeşil turuncu garip bişey oldu. hi. tavsiye etmem!!

ben dün denedim saçımda bilgiiniz güneş rengi giib turuncu oluyor sarı ile alakasız bi renkk ve benim saçım koyu küllü sarıya boyalıı..kahve kumral saçlarııı iyicene kızıl gib yapar..
sadece komple açıcı gibi kulanabilirisniz turuncu şeklinde açar sonrasında kumral tonlarında boyarsanız işinizi görür yıpratmıyor:)ama sarı isteyen denemesin bile:)

saçımda koleston çok açık doğal sarı ve açık küllü sarı renk boya var.röfle setini uygulasam kızıllık olur mu:26:röfle setinden sonra tekrar açık küllü sarıya boyayacağım.sarı olsun istiyorum acaba sık ve kalın röflemi yapsam yoksa sık ve ince röflemi yapsam sarı olur.

ark.lar bn ilk defa röfle yaptrdm geçen gün.İlk önce karamele boyattm üstüne de bal köpüğü röfle yaptrdm çk memnunum şuan röflede zemin çk önemli ya da özellikle doğal durmasını istiyosanız açık tonların üstüne röfle yaptırın harika duruyo bnden tavsiye yerimseniben
benim saçlarım sarı ama dip geldi kuaförde röfle yaptırmak istedim ama açık rengin üstüne olmaz dedi manyak ya kahverengiye boyanacakmış sonra röfle yapılacakmış o da yıpratırmış.:47:

röfle setini ilk defa kullanacağım.şuan saçımda 12.0 çok açık doğal sarı ve 11.1açık küllü sarı boya var.röfle setini uygularsam kızıllık olur mu.:44:röfle yaptıktan sonra tekrar 11.1 açık küllü sarı yapacağım yeşillen me olabilir mi?boyayanlardan yeşillenme oluyor diye yazanalr var ama.genelde benim saçımda kızıllık oluyor.alimünyum folyaya mı sarsam yoksa şeffaf poşet(meyve alırken)kullandığımız poşette mi sarsam.:44:

Back