• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama röfle mi, siyah boya mı, hint kınası mı???

Interrex

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2010
1.991
1.030
333
kızlar imaj değişikliği içindeyim, ama çok kararsız kaldım... şimdi saçlarım kat kat omuzdan bi karış aşağı kadar uzunlukta... önce röfle düşündüm ama her zaman da siyaha karşı ilgim vardı, bu sefer de boya mı hint kınası mı ikilemine düştüm... bide siyahtan geri dönüş olmaz da diyolar...

velhasılı kelam siyahın asil duruşu mu yoksa röfle gibi modern bi tarz mı olsa daha iyi olur???

bence boyayı ve siyahı tercih et :) şimdiden iyi şanslar dilerim umarım pişman olmazsın .
hint kınası çıkmaz diye biliyorumama boya akabilir ki benimki aktı mesela . :)sarı ve röfleye gelince çok sahte duruyor artık , itici yani herkes sarı :)

hint kınasından vazgeçtim, saç döküyomuş, beyazlatıyomuş filan diyolar:) boya da akıyomuş ama offf naapsam bilemedim ki şimdi:S

hint kınasından vazgeçtim, saç döküyomuş, beyazlatıyomuş filan diyolar:) boya da akıyomuş ama offf naapsam bilemedim ki şimdi:S

ben de yakmıştım daha sonra ondan kurtulmak çok zor oluyor..kestirmeden saçının rengini değiştiremiyorsun..evet siyah çok asil duruyor ama eğer kendi saçın açıksa 15 günde bir boya istiyor röfle gibi kullanışlı değil yani..ben çok severek kullandım aslında siyahı ama zorluklarıda var işte..sengözlerimebaksanab

o zaman röfle:) yaa kızlar röfle hakkında da pek bi bilgim yok, olay nedir yani gölge mi yapıyo, bide sürekli yaptırmak gerekiyo mu?

o zaman röfle:) yaa kızlar röfle hakkında da pek bi bilgim yok, olay nedir yani gölge mi yapıyo, bide sürekli yaptırmak gerekiyo mu?

daha kullanışlı gerçekten...dip boyası çok sık gerekmiyor..uzadıkçada daha hoş duruyor hatta bana göre..yerimseniben

kızlar en sonunda siyaha boyamaya karar verdim, bu hafta sonu boyicam, foto eklerim:)

Back