Saç Rengi ve Saç Boyama röfle konusunda yardıma ihtiyacım varr...

hanne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
0
Yer
Diğer
röfle yapmak istiyorum.kuaföre nasıl bişey istediğimi nasıl anlatıcam bana bir el atsanız

sarıya yakın bir renk istiyorum,platin sarı falan değil,sırıtmasın yüzümde,beyaz tenliyim sürekli de makyaj yapmıyorum

küllü sarı dedikleri nasıl bişey,,bal köpüğü

bir de bugün yarın saçımı boyamam gerekiyo elimde fındık kabuğu ve kumral dore var röfle yaptırdığım zaman bu rengin üstüne atmalı,,hangisini boyayayım karar veremiyorum bana bir fikir verseniz

ben olsam sadece kumralı tercih ederdim [ fındık kabuğu benim bildiğim çok az kızllık olan bir renk olmalı ,kumral dorede öyle değilmi] hem siz niye boyama ihtiyacı hissettiniz anlayamadım kuaförünüz yapsa taban rengini veya cilasını daha iyi olmazmı zaten cilayı atmak zorunda röfle yapıyorsa ,bence bulun istediğiniz rengi ,resmini götürün onu yapsın ,saçınızı boyayıpta zorlaştırmayın röfleyi birde onları açmaya çalışmasın olmaz deyip,hem extra masraf ,hem daha fazla yıpranma ,gideceğiniz gün boyalarınızıda götürün belki istedğiniz röfle tonlarına uygunsa kullanır ,yok illa boyayayım diyorsanız tam istediğiniz röfleyi ekleyin buraya resim olarak elinizdeki boyanın işe yarayıp yaramayacağı konusunda daha net yardımcı olabiliriz yerimseniben

Bence de saçınızı boyayıp gitmeyin...

evt dediğinizi yaptım gittim ama benim saçımda dipleri gelmiş çikolata kahve vardı,bunun üzerine olmaz dedi,bu yüzden dip boya yapıp üzerine gölge atalım bal köpüğü falan dedi bugün yaptık güzel oldu belki bi resim çekip koyarım :)

aa ne güzel ,çok sevindim adınıza alkisalkisalkis resminizi bekliyoruz

Back