Saç Rengi ve Saç Boyama röfle istiyorum sizce olurmu?(resimli)

merak ettim şimdi bu kuaförü :) bende röfleden canı yanmış biri olarak iyi bir kuaför arıyordum kendime hatta hoş bir renge mi çevirsem diye düşünüyorum kafam çok karışık kızlar yardım edin boshayallersmile resmi ekleyebildimmi bilmiyorum ama bu renk nasıl sizce kızlar ? sanırım ekleyemedim kafamçokkarıştı

Eklentiler

• $SkylineGold454x555.jpg
    65,6 KB · Görüntüleme: 81
cnm eklemişsin resmi, gördüm saç rengi süper :) ama şöyle bir şey var , ten rengi ışık , yüz ifadesi çok önemli renlkerde, tenin fln uygunsa bi kuaförle görüş, hatta benim tavsiyem bu tonlarda postiş fln bulabilirsen kuaförde tak saçına rengine bak, hatta pazarlarımız postijci dolu biliyorsun al buna yakın rengi tak kafana açık havada enine boyuna incele :) ben denemişitm daha önce , bu sana yardımcı olur renk konusunda :) ama zor bir renk değil, orta renk herkese yakışıcağına eminim. ah bende şu röfleden bi vaz geçebilsem

evet canım haklısın denemeden yapmasam iyi olur..zaten beğenmezsem tekrar röfle yaptırmak gibi bi şansım yok çünkü bu koyulaştırıp tekrar röfle yapma işlemini ben zaten 3 kez yaptım :S saçımın birdaha açılmaya dayanacağını sanmıyorum..cevabın için teşekkürler canım a.s.

okadar haklısınız ki söylediklerinize gönülden katılıyorum. röfle hastalık gibi bişey. saçımı koyu yaptığımda aynalara küsüyorum resmen, herşeyi yapsam kendimi güzel hissetmiyorum ve yine röfleye dönüyorum bende.. ama artık yeter dedim şimdi dip boyasından karamele doğru alıştırıyorum saçlarımınerdeyse bi karış oldu, röfleler kalsın bi anda vazgeçemem ama artık saçlarımı uzatmak istiyorum, gene kestirdim gene uçlarından kırıldı, röfle ne yaparsan yap düzelmiyor, kullanmadığım kozmetik olsun doğal olsun ürün kalmadı.. inş diyorum alışırım açık bi karamel ile uzatıp sağlıklı saçlara kavuşurum.. hiç bi şey röfle kadar yıpratamaz saçı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…