• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama röfle istiyorum sizce olurmu?(resimli)

Tuğba59 : cnm ben burayı yeni keşfettim ben yaptıramadım yani saçımı ne yazıkki buraya ama birdahkii röflem kesinlikle burda yaptırıcam, yapılan saçları gördüm ve alt ofiste çalışan kızın saçlarını göryorum çok güzel gerçekten :( benim tam istediğim föfle idi ve saçta yıpranma çok yok, o da benim gibi röfle manyağı biliyorum bunu :) bahsettiğim kuaför MUSTAFA ÖZEN bahçelievler haznedar meydanına yakın , tel: 212 553 2773 ulaşmak istersen , ama röfle fiyatını bilmiyorum cnm, görüşürsün zaten pazarlıksız saç yaptırılmaz görüşürsün,

kendi kuaförüm yine haznedarda, çok eski bir kuaför ama ben hiç memnun kalmadım onda yaptırdığım röfleden ve gerçekten epey pahalı :( ama komşu arkadaş fln diye vaz geçemedim, bi de her yeni kuaför yeni bir risk demektir, yani bilfiğin şeytan bilmediğin şeytandan iyidir mantığı ile değişmedim hiç kuaförümü, ama artık bitti, boşadım kuaförümü :)

merak ettim şimdi bu kuaförü :) bende röfleden canı yanmış biri olarak iyi bir kuaför arıyordum kendime hatta hoş bir renge mi çevirsem diye düşünüyorum kafam çok karışık kızlar yardım edin boshayallersmile resmi ekleyebildimmi bilmiyorum ama bu renk nasıl sizce kızlar ? sanırım ekleyemedim kafamçokkarıştı

Eklentiler

• $SkylineGold454x555.jpg
    $SkylineGold454x555.jpg
    65,6 KB · Görüntüleme: 81
cnm eklemişsin resmi, gördüm saç rengi süper :) ama şöyle bir şey var , ten rengi ışık , yüz ifadesi çok önemli renlkerde, tenin fln uygunsa bi kuaförle görüş, hatta benim tavsiyem bu tonlarda postiş fln bulabilirsen kuaförde tak saçına rengine bak, hatta pazarlarımız postijci dolu biliyorsun al buna yakın rengi tak kafana açık havada enine boyuna incele :) ben denemişitm daha önce , bu sana yardımcı olur renk konusunda :) ama zor bir renk değil, orta renk herkese yakışıcağına eminim. ah bende şu röfleden bi vaz geçebilsem :(

cnm eklemişsin resmi, gördüm saç rengi süper :) ama şöyle bir şey var , ten rengi ışık , yüz ifadesi çok önemli renlkerde, tenin fln uygunsa bi kuaförle görüş, hatta benim tavsiyem bu tonlarda postiş fln bulabilirsen kuaförde tak saçına rengine bak, hatta pazarlarımız postijci dolu biliyorsun al buna yakın rengi tak kafana açık havada enine boyuna incele :) ben denemişitm daha önce , bu sana yardımcı olur renk konusunda :) ama zor bir renk değil, orta renk herkese yakışıcağına eminim. ah bende şu röfleden bi vaz geçebilsem :(

evet canım haklısın denemeden yapmasam iyi olur..zaten beğenmezsem tekrar röfle yaptırmak gibi bi şansım yok çünkü bu koyulaştırıp tekrar röfle yapma işlemini ben zaten 3 kez yaptım :S saçımın birdaha açılmaya dayanacağını sanmıyorum..cevabın için teşekkürler canım a.s.

Sevgili denmur,10 yılldır röfle yaptıran biri olarak sana çok açık bilgilerimi paylaşıcam, illa röfle yaptırcam dersen yine yaptır.
1. 10 yıl önce saçımı kuaför tarayamazdı ve sürekli ara makas attırırdım gürlüğünü önlemek için, bu gün saçıma artık toka takmıyorum sürekli açık geziyorum( gürlükten eser yok ).
2. Hiç bir zaman istediğim röfleyi tutturamadım (aynı kuaför, yabancı kuaför, pahalı kuaför ucuz kuaför),
3. hep tövbe ettim bida yaptırmıycam diye ama malesef ki kanser gibi bişey röfle, alışıyorsun onunla yaşamaya ve vaz geeçmiyorsun.
4. her röfle sonrası 3 katı kadar bakım ürünlerine para bayılıyorum, ve sonuç pek alamıyorsun, çünki saç ölü ( kim ne derse desin en pahalı yerde de yaptırsan saç kesinlikle çok yıpanıyor ) platin sarı saçı elde etmek demek, saç üzerindeki renk pigmentlerin öldürülmesi ve saçın doğal beyazına yaklaşması demek. bu da saçın üzerindeki piğmentlerin palmiye ağacı gibi açılması demek.
5. ben bu röflle kanserininden kurtulucam son kez 15 gün önce yaptırdım röflemi, son diye sık platin istedim ve yapıldı. 15 gündür kafama sürmediğim yağ bakım maske kür kalmadı, inan hala saçımı tariyamıyorum, anca fön çekersem saç düzgün gözüküyor , kötü malzeme mi kullandılar acaba die düşünmeyin, Çok güvendiğim ve kesinlikle kötü malzeme kullanmayan bir kuaförde yaptrdım, bonacure acil kurtarma setini alıcam bu gün belki işe yarar diye. seti yaklaşık 200 lira civarında, Sonuç garantili değil üstelik işe de yaramayanilir.

sonuç itibari ile moral bozmak için yazmıyorum bunları, sadece 10 yıllık deneyimi paylaşıyorum,
Geriye dönüp baktığımda bi dünya para harcamışım bu röfle sevdası yüzünden ve saçımı yarı yarıya nerdeyse kaybetmişim. Hadi aprayı kazandıyoruz allah sağlık verdiği sürece ama saçımı geri kazandrıcak hiç bir şey yok ne yazıkki..
ben şunu öğrendim röfle geçici bir mutluluk biz bayanlara, ama sonradan kalıcı bir mutsuzluğa sebep oluyor.

okadar haklısınız ki söylediklerinize gönülden katılıyorum. röfle hastalık gibi bişey. saçımı koyu yaptığımda aynalara küsüyorum resmen, herşeyi yapsam kendimi güzel hissetmiyorum ve yine röfleye dönüyorum bende.. ama artık yeter dedim şimdi dip boyasından karamele doğru alıştırıyorum saçlarımınerdeyse bi karış oldu, röfleler kalsın bi anda vazgeçemem :( ama artık saçlarımı uzatmak istiyorum, gene kestirdim gene uçlarından kırıldı, röfle ne yaparsan yap düzelmiyor, kullanmadığım kozmetik olsun doğal olsun ürün kalmadı.. inş diyorum alışırım açık bi karamel ile uzatıp sağlıklı saçlara kavuşurum.. hiç bi şey röfle kadar yıpratamaz saçı..

Back