Tuğba59 : cnm ben burayı yeni keşfettim ben yaptıramadım yani saçımı ne yazıkki buraya ama birdahkii röflem kesinlikle burda yaptırıcam, yapılan saçları gördüm ve alt ofiste çalışan kızın saçlarını göryorum çok güzel gerçekten benim tam istediğim föfle idi ve saçta yıpranma çok yok, o da benim gibi röfle manyağı biliyorum bunu :) bahsettiğim kuaför MUSTAFA ÖZEN bahçelievler haznedar meydanına yakın , tel: 212 553 2773 ulaşmak istersen , ama röfle fiyatını bilmiyorum cnm, görüşürsün zaten pazarlıksız saç yaptırılmaz görüşürsün,
kendi kuaförüm yine haznedarda, çok eski bir kuaför ama ben hiç memnun kalmadım onda yaptırdığım röfleden ve gerçekten epey pahalı ama komşu arkadaş fln diye vaz geçemedim, bi de her yeni kuaför yeni bir risk demektir, yani bilfiğin şeytan bilmediğin şeytandan iyidir mantığı ile değişmedim hiç kuaförümü, ama artık bitti, boşadım kuaförümü :)
merak ettim şimdi bu kuaförü :) bende röfleden canı yanmış biri olarak iyi bir kuaför arıyordum kendime hatta hoş bir renge mi çevirsem diye düşünüyorum kafam çok karışık kızlar yardım edin boshayallersmile resmi ekleyebildimmi bilmiyorum ama bu renk nasıl sizce kızlar ? sanırım ekleyemedim kafamçokkarıştı