Saç Rengi ve Saç Boyama röfle istiyorum sizce olurmu?(resimli)

Denmur

Popüler üye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2008
1.260
-10
358
47
İzmir
kızlar röfleye dönmeyi düşünüyorum sizce direk üzerinemi attırim
birde ben pilatin tonu istiyorum
yoksa önce boyatıp sonramı röfle atsınlar nedersiniz?bayanssulusmilee

kızlar bu renge boyattım üzerine düşünüyorum

Eklentiler

• $IMG000315.jpg
    41,6 KB · Görüntüleme: 179
  • $Fotoğraf0259.jpg
    83,8 KB · Görüntüleme: 264
Son düzenleme:
canım bu saç rengin çok koyu açtırıp röfle yaptırabilirsin tabiiki...

platin tonunda röfle şuanki mevcut saç renginize tezat düşebilir bence ve saçınızda farklı renk tonları var ki zaten boyanması gerekecek sanırım

saçındaki boyanın önce akıtılıp sonra boyanması lazım cnım yoksa bu saçına direk röfle uygulanmaz o kızıllık olan yerler turuncu olur.

teşekkür ederim kızlar önce boyatım sonra yaptırima.s.

Sevgili denmur,10 yılldır röfle yaptıran biri olarak sana çok açık bilgilerimi paylaşıcam, illa röfle yaptırcam dersen yine yaptır.
1. 10 yıl önce saçımı kuaför tarayamazdı ve sürekli ara makas attırırdım gürlüğünü önlemek için, bu gün saçıma artık toka takmıyorum sürekli açık geziyorum( gürlükten eser yok ).
2. Hiç bir zaman istediğim röfleyi tutturamadım (aynı kuaför, yabancı kuaför, pahalı kuaför ucuz kuaför),
3. hep tövbe ettim bida yaptırmıycam diye ama malesef ki kanser gibi bişey röfle, alışıyorsun onunla yaşamaya ve vaz geeçmiyorsun.
4. her röfle sonrası 3 katı kadar bakım ürünlerine para bayılıyorum, ve sonuç pek alamıyorsun, çünki saç ölü ( kim ne derse desin en pahalı yerde de yaptırsan saç kesinlikle çok yıpanıyor ) platin sarı saçı elde etmek demek, saç üzerindeki renk pigmentlerin öldürülmesi ve saçın doğal beyazına yaklaşması demek. bu da saçın üzerindeki piğmentlerin palmiye ağacı gibi açılması demek.
5. ben bu röflle kanserininden kurtulucam son kez 15 gün önce yaptırdım röflemi, son diye sık platin istedim ve yapıldı. 15 gündür kafama sürmediğim yağ bakım maske kür kalmadı, inan hala saçımı tariyamıyorum, anca fön çekersem saç düzgün gözüküyor , kötü malzeme mi kullandılar acaba die düşünmeyin, Çok güvendiğim ve kesinlikle kötü malzeme kullanmayan bir kuaförde yaptrdım, bonacure acil kurtarma setini alıcam bu gün belki işe yarar diye. seti yaklaşık 200 lira civarında, Sonuç garantili değil üstelik işe de yaramayanilir.

sonuç itibari ile moral bozmak için yazmıyorum bunları, sadece 10 yıllık deneyimi paylaşıyorum,
Geriye dönüp baktığımda bi dünya para harcamışım bu röfle sevdası yüzünden ve saçımı yarı yarıya nerdeyse kaybetmişim. Hadi aprayı kazandıyoruz allah sağlık verdiği sürece ama saçımı geri kazandrıcak hiç bir şey yok ne yazıkki..
ben şunu öğrendim röfle geçici bir mutluluk biz bayanlara, ama sonradan kalıcı bir mutsuzluğa sebep oluyor.

Nasıl yapacağına kuaför karar verir ama bu renkten platin röfleye dönmek o kadar basit bir iş değil bayağı bir işlem gerektirir.

Sanrıım ilk önce bu boyanın akıtılıp, sonra açık bir renge boyayıp sonra da röfle atılacak ama en iyisini iyi bir kuaför bilir tabii..

Çok iyi bir kuaför seçmen lazım ama..

8 senedir saçlarım röfleli..
Rengi de ilk günkü istediğim gibi..:)

Evet röfle saçı yıpratıyor ama sizin yazdığınız derecede abartı birşeyler yaşamadım hatta sizin yadıklarınızın yarısını bile yaşamadım bugüne kadar ve saçlarım da belime yakındır çocukluktan beri..yani röfleden sonra boyu hiç kısalmadı..:)

2-3 ayda bir uçlarından aldırırım. 2-3 ayda bir kuaförde bakım yaptırırım o kadar...

Duş sonrası gayet de rahat tarıyorum saç kremim sayesinde..Normal zamanlarda fırça ile şekil veririrm..

Yalnız ''bir parmak dip çıktı hadi koş röfleye''' yapmam, 5-6 ayda 1 dip röfle yaptırırım..
Saçlarım zaten düz_fönlü gibi olduğundan özel günler dışında pek de fön çektirmem , zaten elim yatkındır evde şekil veririrm her sabah genelde.....
Fön de yıpratıyor biliyorsunuz..
Belki bunun da etkisi olmuştur aşırı yıpranmamasında sizden farklı olarak.
Belki de genetik olarak saç yapım sağlam da sizin ki kadar çekmedim röfledenn..

üzüldüm sizin için.

Son düzenleme:
valla benimde öyle çok uzun bi röfle dönemim olmadı ama 3 defa yaptırdım röfle
saçlarımda kısa kıvırcık ve çok gür ilk röfle yaptıdığımda saçlarım çok sert oluyor ama
sonrasında yıkayıp üstünede serum sürdümmü bişeyim kalmadı süreklide röfle yaptırmayı düşünüorum sarıdan asla vazgeçmeyi düşünmüorum açıkçası ve kullandım üründe sadece her banyodan sonra ıslak saça uyguladığım saç serumu o kadar saçlarımda yumuşacık hiçbişeyden şikayetimde yok açıkçası sizin adıanzada üzüldüm açıkçası :1no2: ayrıca 3 defa röfle yaptırmama ragmen saçlarım hala yatışmadı hala çok gür ve her yataktan kalktığımda bonus oluyor bende 2 günde bir fön çektirmek zorunda kalıyorum maalesef çünkü fönsüzken joleyle spreyle vaxla veya köpükle bile yatışmıyor maalesef denedim ve gördüm yaşadığım olduğu için söylüyorum...

bende 4 yıldır röfle yaptırıyorum sarı saçı çok seviyorum bi kere yaptırdın mı bidaha kurtulamıyosunuz ama kullanımı gerçekten çok zor sürekli bakım istiyo fön istiyo öncelerde benimde taranmazdı ama artık gayet rahat şekilde tarıyorum saç kremide kullanmıyorum beyazlarım olduğu için tek kapatan ve sırıtmayan saç rengi sarı ve 5 6 ayda kullanabiliyorum daha sonra tekrar gidip dip yaptırıyorum fakat artık çok sıkıldım değişiklik istiyorum koyu renk değil ama saçım uzadığında beyazlarımı fark ettirmicek bi renk istiyorum bilginiz varsa yardım ederseniz sevinirim..a.s.

Bu renk nsl cnm ?

çok hoş yaa işte böle doğal da dursun isityorum sürekli fön çekmekten sıkıldım dalgalı saçlarım ama sarı olduğu için kabarıyo iğrenç oluyo mutlaka fön istiyo kendi saç rengimde hiç fön çekmezdim maşayla yapmış gibi dalgalı duruyodu.Bu tarz renklerde bişi istiyorum inş. yaptığımda da pişman olmam.

Saçınız yapısıda çok önemli evet , siz dediğiniz gibi düz saçlı iseniz sanırm saçta sorun yaşamamışsınız, tabri caizse ipek gibi saç tipleri vardıri düz ve sakin olması avantajdır. belki de kuaförünüz çok iyi bilmiyorum, evet benim saçım kabarık ve asi , ama 1 yılda 2 defa röfleyi geçmem, en son 15 gün önce yaptığım röfle öncesi haziranda yapılmıştı, fön de çok sık çekmem

ama lanet olsun ki çok güzel duruyor ya :) az önce fön çektirdim , hep böyle dursa yahu
bu arada , iş yerimde alt ofiste bir kızın saçına hasta oluyordum çok tatlı röflesi vardı gram dorelik yok saçı kestane koyu , en son saçımı yaptırmadan ona sorucaktım denk gelemedim hiç, neyse bu akşam iş çıkışa denk geldim , kuaförü işyerime çok yakınmış, gerçekten de saçına yakından baktım yumşacık hiç kuru değil, neyse dedim bi görüneyim ben bu kuaföre uğradım derdimi anlattım fön çektirdim, ve o an yapılan röfleyi inceleme fırsatım oldu, değişim bir açıcı kullanıyorlar hamur şeklinde .. çok enteresan ilk kez denk geldim, kesinlikle dorelik olmadan istediğimiz platin i elde ediyoruz dedi, ve saç çok yıpranmıyor diye cevap aldım.. yapılan saç gerçekten çok koyu renk ve çok tatlı bir röfle elde edildi.. ah ah ben daha önce neden konuşmadım kızla

kuaförün tavrı artı puan aldı benden, saçımdan şikayet ederken kuaförümü kötülemek yerine ( ki bütün kuaförler birbirini kötüler) sık yaptırdığım röfleden dolayı birz zahmet çekeceğimi diye aydınlattı. bakımlar flnların daha profesyonel malzeme ile yapmamı, bir artı puan Loreal ürünlerinden bahsederken (standında satışta) bc bonacure ürünleri almayı düşündüğümü söyledim , elbette diye cevap verdi ikisi de çok iyi ürünlerdir diye cevap verdi, ki benim bildiğim kuaför kendi ürününü satmak için kırk tane laf söylerdi diğer seçimime.. neyse çok yazdım arkdşlar :) ama inşallah bu sefer kuaförümü bulmuşumdur

son bir soru: bc bonacure ürünlerini GG den almayı düşünüyorum , sahte çıkarmı sizce yada alan varmı ?

Saçınızın rengi çok güzelmiş
Röfle yaşlı gösterir hem insanı
Yazık etmeyin derim .. Naçizane fikrim bu.

kuaförünüz neresi acaba bende merak ettim şimdi..benimde çünkü saçım koyu renk ve bende röfle istiyorum ve yıpranmasınıda istemiorum..bu arada ne kadar mal oldu ?

Tuğba59 : cnm ben burayı yeni keşfettim ben yaptıramadım yani saçımı ne yazıkki buraya ama birdahkii röflem kesinlikle burda yaptırıcam, yapılan saçları gördüm ve alt ofiste çalışan kızın saçlarını göryorum çok güzel gerçekten benim tam istediğim föfle idi ve saçta yıpranma çok yok, o da benim gibi röfle manyağı biliyorum bunu :) bahsettiğim kuaför MUSTAFA ÖZEN bahçelievler haznedar meydanına yakın , tel: 212 553 2773 ulaşmak istersen , ama röfle fiyatını bilmiyorum cnm, görüşürsün zaten pazarlıksız saç yaptırılmaz görüşürsün,

kendi kuaförüm yine haznedarda, çok eski bir kuaför ama ben hiç memnun kalmadım onda yaptırdığım röfleden ve gerçekten epey pahalı ama komşu arkadaş fln diye vaz geçemedim, bi de her yeni kuaför yeni bir risk demektir, yani bilfiğin şeytan bilmediğin şeytandan iyidir mantığı ile değişmedim hiç kuaförümü, ama artık bitti, boşadım kuaförümü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…