ama lanet olsun ki çok güzel duruyor ya :) az önce fön çektirdim , hep böyle dursa yahu
bu arada , iş yerimde alt ofiste bir kızın saçına hasta oluyordum çok tatlı röflesi vardı gram dorelik yok saçı kestane koyu , en son saçımı yaptırmadan ona sorucaktım denk gelemedim hiç, neyse bu akşam iş çıkışa denk geldim , kuaförü işyerime çok yakınmış, gerçekten de saçına yakından baktım yumşacık hiç kuru değil, neyse dedim bi görüneyim ben bu kuaföre uğradım derdimi anlattım fön çektirdim, ve o an yapılan röfleyi inceleme fırsatım oldu, değişim bir açıcı kullanıyorlar hamur şeklinde .. çok enteresan ilk kez denk geldim, kesinlikle dorelik olmadan istediğimiz platin i elde ediyoruz dedi, ve saç çok yıpranmıyor diye cevap aldım.. yapılan saç gerçekten çok koyu renk ve çok tatlı bir röfle elde edildi.. ah ah ben daha önce neden konuşmadım kızla
kuaförün tavrı artı puan aldı benden, saçımdan şikayet ederken kuaförümü kötülemek yerine ( ki bütün kuaförler birbirini kötüler) sık yaptırdığım röfleden dolayı birz zahmet çekeceğimi diye aydınlattı. bakımlar flnların daha profesyonel malzeme ile yapmamı, bir artı puan Loreal ürünlerinden bahsederken (standında satışta) bc bonacure ürünleri almayı düşündüğümü söyledim , elbette diye cevap verdi ikisi de çok iyi ürünlerdir diye cevap verdi, ki benim bildiğim kuaför kendi ürününü satmak için kırk tane laf söylerdi diğer seçimime.. neyse çok yazdım arkdşlar :) ama inşallah bu sefer kuaförümü bulmuşumdur
son bir soru: bc bonacure ürünlerini GG den almayı düşünüyorum , sahte çıkarmı sizce yada alan varmı ?