Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sebnem favorım ama bırde bon jovı'nın it' my life parcasına hastayım hele son ses dınledıgınde suppper otesı
yavyummmmmm herbaryumum çok saol mucuksssssss:))
başlık "rock" ama mesajlar metal falan baya genişlemiş topic:) eskiden moonspell fanıydım. alma matter, vampiria, an erotic alchemy şarkılarını hala ara ara dinlerim. metallicayla başlamıştım zaten herkes gibin sonra onlar pop yapıyo falan diyip children of bodom, cradle of filth, burzum, marduk gibi gruplara dikey geçiş yapmıştım:)) bu arada therion da iyi gruptur, onu da dinlerdim. o dönemde türk metal gruplarını da çok sıkı takip ederdik. nonserviam diye bi dergi vardı hatta, alır okur arkadaşlarla tartışırdık bazı konularda, lucid dreamingi falan ilk ordan öğrenmiştim, kaliteli bi dergiydi, sonra zaten derginin basımı da durdu vs..
derken geçti o hevesler, şimdilerde tori amos'u çok beğeniyorum, leonard cohen'e hayranım (hatta dünya turnesi kapsamında eylülde ist'e gelme ihtimali var - lütfen, lütfen, lütfen-), depech mode dinliyorum, dream theater'ı hala severim, anathema'yı da öyle.. böle işte. oylama kapanmış ama cevap belli.. tüm rockseverlere selam ederim:))
rocktan nefret ederim fisfisfis
rap dinlerim jeyyar
ben eskileri çok seviyorum. dire streets... ve de Fleetwood mac.stevie nicks in o garip alışagelmemiş sesine hayranım.big love, ne güzel parçadır öyle.........................