- 6 Ocak 2012
- 1.025
- 4
-
- Konu Sahibi Economist_
2003 yılında 6 ay Roaccutanne tedavisi gördüm. Dudaklarım kurudu, sivilcelerim püskürdü vs derken tüm cildim düzeldi 6 ayın sonunda. Bana bebek cildi gibi olur bir daha çıkmaz demişlerdi. İzler zaten yok olmadı. O zaman gittiğim doktor kimyasal peeling yapayım dedi daha ilk seansta heyecanlanıp ağzıma gözüme kaçırdı ilacı. Bir daha yaptırmadım. Roaccutanne dan önce yağlı bir cildim vardı, şimdi ise kuruya yakın karma. 26 yaşındayım ve gayette ergen gibi kocaman sivilceler çıkarıyorum. Doktora tekrar gittim Roaccutane yazacak oldu ama kabul etmedim. Bu yaştan sonra içmek ilerde çocuğum olursa diye tehlikeli o yüzden sizlerden ricam bana kuruya yakın, sivilceli, eski sivilce izlerinin hala dün gibi ortada olduğu anormal karma ciltler için cildi kurutmayan nemlendiren bir o kadar yenileyen ürünler tavsiye etmeniz. Dermalogica ve La Roche Posay istiyorum ama iki markada direk yağlı ve sivilceli cilt olarak tanımlamış ürünlerini. Kuru ve sivilceli için bildiğiniz ne varsa benimle paylaşın lütfen..
ben de 2 kez 1 yıl arayla 6şar ay kullandım roaccutane.çok düşük de olsa tekrarlama ihtimali oluyor ve o ihtimal beni buldu ama 2. kullanışımdan sonra bir daha çıkmadı.daha doğrusu arada bir-iki tane çıkıp geçiyor. kullanman çocuk açısından şöyle riskli.ilacı kullandığın süreçte hamile kalırsan ya da bıraktıktan sonra 1 ay içinde hamile kalırsan bebeğin sakat olma olasılığı yüksek oluyor ama sonrasında hiç bir sakınca yok.ama yine de hormonal olabilir kan tahliliyle hormonlarını ölçtürmen iyi olabilir
2003 yılında 6 ay Roaccutanne tedavisi gördüm. Dudaklarım kurudu, sivilcelerim püskürdü vs derken tüm cildim düzeldi 6 ayın sonunda. Bana bebek cildi gibi olur bir daha çıkmaz demişlerdi. İzler zaten yok olmadı. O zaman gittiğim doktor kimyasal peeling yapayım dedi daha ilk seansta heyecanlanıp ağzıma gözüme kaçırdı ilacı. Bir daha yaptırmadım. Roaccutanne dan önce yağlı bir cildim vardı, şimdi ise kuruya yakın karma. 26 yaşındayım ve gayette ergen gibi kocaman sivilceler çıkarıyorum. Doktora tekrar gittim Roaccutane yazacak oldu ama kabul etmedim. Bu yaştan sonra içmek ilerde çocuğum olursa diye tehlikeli o yüzden sizlerden ricam bana kuruya yakın, sivilceli, eski sivilce izlerinin hala dün gibi ortada olduğu anormal karma ciltler için cildi kurutmayan nemlendiren bir o kadar yenileyen ürünler tavsiye etmeniz. Dermalogica ve La Roche Posay istiyorum ama iki markada direk yağlı ve sivilceli cilt olarak tanımlamış ürünlerini. Kuru ve sivilceli için bildiğiniz ne varsa benimle paylaşın lütfen..
canım ben hiç roaccutane kullanmadım ama dermalogicanın ürünlerini kullanıyorum ve çok çok memnunum. Benim de cildim karma ama alnım falan çok çok yağlıdır. Dermalogica gerçekten iyi geliyor clean start serisini kullanıyorum ben. Ben de kuruma falan yapmıyordu ama bu aralar yanaklarım falan biraz kurudu onun da soğuklardan olduğunu düşünüyorum bi de yağsız nemlendiricisini aldım onu sürüyorum o iyi geliyor. Bir de makyaj temizleyicisi gerçekten süper çok güzel temizliyor cildi ben çok memnun kaldım yani canım
Arkadaşlar ben bundan 3 yıl önce 5 ay süre ile Roaccutane kullandım. Fazla yan etkisini görmeden çok güzel sonuç aldım. Ancak ne yazıkki bundan 4 hafta önce sivilceler çıkmaya başladı. Sizden ricam Roaccutane kullandıktan sonra yine sivilce problemi yaşayan arkadaşlar var mı ,varsa bıraktıktan ne kadar süre sonra geri döndüler? Doktora gittim, lokal kremlerle tedavi ederiz dedi ama geçtiği yok yani. Sizden gelecek cevapları bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için.