• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Roaccutane, Zoretanin kullananlar?

scodelario

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2015
280
138
53
Merhaba, yarın sağlık ocağında kan vericem ve sonra sonuçları cildiyeye götürücem ama eski testlerimi kaybettim bu ilaçlar için kan testinde neler istiyolardı? Yada ben derdimi doktora anlatınca eski test sonuclarım bilgisayarda cıkar mı ona göre test ister filan? Kullananlar varsa bana örnek test sonucu atarsa çok sevinirim.

Ben birkaç sene önce roaccutane kullanmıştım. Eski test sonuçların devletten yapıldıysa sistemde çıkıyor. Hatta kendin de e nabız uygulamasından kontrol edebilirsin. İstediği testler de isim olarak bilmiyorum ama karaciğer ile alakalı olan şeylerdi

sağlık sisteminde çıkar eski testleriniz, tabi devlette yapıldıysa.
roaccutane ağır bir ilaçtır, sonucu işe yarar. ama kullanırken düzenli kan testi yaptırmayı ve bol su içmeyi unutmayın.

sağlık sisteminde çıkar eski testleriniz, tabi devlette yapıldıysa.
roaccutane ağır bir ilaçtır, sonucu işe yarar. ama kullanırken düzenli kan testi yaptırmayı ve bol su içmeyi unutmayın.
Evet devlette yapılmıştı, ağır bi şlaç 4. kutum ve ben basladıktan sonra kan testine hiç gitmeme gibi bi hata yaptım suan çok korkuyorum o yüzden.Yapmamam gerekirdi biliyorum ama..

Bir rahatsızlık hissediyor musunuz peki?
Aşırı halsizlik var ama genel olarak ta hantal biriyim ve saçlarım aşırı dökülüyor.Karaciğer de sorun olmasında en önemlisi.Gecen gün haberlerde roaccutane kullanan biri az kalsın ölüyormuş onu okudum o yüzden panikledim.

Evet devlette yapılmıştı, ağır bi şlaç 4. kutum ve ben basladıktan sonra kan testine hiç gitmeme gibi bi hata yaptım suan çok korkuyorum o yüzden.Yapmamam gerekirdi biliyorum ama..

neden kan testine gitmediniz ki? yani o testin yapılmasının amacı herhangi bir terslikte müdahalede bulunabilmek adına yapılıyor.4. kutu bayağı olmuş..
olan olmuş artık, umarım bir şey çıkmaz ama atılım karaciğerden sağlandığı için bu testler özellikle gerekiyor.bundan sonra sıkı sıkıya yaptırın testleri.sivilceden akneden kurtulucam diye karaciğerinizden olmayın.

neden kan testine gitmediniz ki? yani o testin yapılmasının amacı herhangi bir terslikte müdahalede bulunabilmek adına yapılıyor.4. kutu bayağı olmuş..
olan olmuş artık, umarım bir şey çıkmaz ama atılım karaciğerden sağlandığı için bu testler özellikle gerekiyor.bundan sonra sıkı sıkıya yaptırın testleri.sivilceden akneden kurtulucam diye karaciğerinizden olmayın.
İşten izin alamadım kullanmaya başladığımda yeni işe girmiştim öyle sürdü gitti yani ama kesinlikle haklısınız.Neyseki ben 20 mg kullanıyorum cok yuksek sayılmaz.

Zaten ilk etapta 20 mg İle başlanıyor vücut alışmaya başladıkça kan testleri de normal çıkarsa doz artırılıyor. Ben 7 ay gibi bir süre kullandım her ay düzenli kanımı verdim. Bu tarz bi ilacı dr kontrolü olmadan kullanmanız çok yanlış. İşten izin alamamışsınız onu anladım ama çok ciddi yan etkileri olan bi ilaç bir an önce dr a gidin.

Özellikle karaciğeri bitirdiği söyleniyor. Kolestrolü de yükseltiyordu sanırım yani yediklerine de çok dikkat etmelisin. Umarım kan testlerin normal çıkar

Özellikle karaciğeri bitirdiği söyleniyor. Kolestrolü de yükseltiyordu sanırım yani yediklerine de çok dikkat etmelisin. Umarım kan testlerin normal çıkar
Umarım iyi çıkar. Benim ilaca baslamam tüm hastanelerin kapatılıp Şehir hastanesinin açılmasına denk geldi.Tüm hastaneler şehir hastanesine toplandı yani o da dağ başında yapıldı git gel 3 4 saat rahat o yüzden sıkıntı oldu.Yoksa asla aksatmazdım.Özelde muayne ve kan testleri fılan 250 tl kitliyolar en az o yüzden de özele gidemedim.

Umarım iyi çıkar. Benim ilaca baslamam tüm hastanelerin kapatılıp Şehir hastanesinin açılmasına denk geldi.Tüm hastaneler şehir hastanesine toplandı yani o da dağ başında yapıldı git gel 3 4 saat rahat o yüzden sıkıntı oldu.Yoksa asla aksatmazdım.Özelde muayne ve kan testleri fılan 250 tl kitliyolar en az o yüzden de özele gidemedim.
Hastane işi sıkıntılıymış yakın olsaymış iyiymiş

Arkadaslar, dun zoretanine basladim, 59 kiloyum boyum 172cm, ve oyle 10-15 sivilce olsa yuzumde 5i dolu, sisik veya agrili, cildim ise kuru/karma ve hassas. doktorum 20mg lik haplari aksamlari tok 3'er tane yani gunluk 60mg ile baslamami, 1 hafta sonraki tahlilin ardindan ise sabah 3 aksam 3 yani gunde toplam 120mg almami soyledi, internette okuyorum sabahtan beri kimse bu dozda almiyor. hic anlamadim bu dozda alan var mi? doktoru salip kendi dozumu kendim belirlesem mi acaba? daha sadece dun gece aldim sabah asiri yorgun uyandim, migdem bulaniyo, basim agriyo. kisacasi tripteyim lutfen yardimci olsun bilen biri.

Back
X