Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar roaccutane yüzünden...

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

MissMini

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
668
69
123
kızlar çok mutsuzumm yaaa son 1 buçuk aydır falan inanılmaz bi saç dökülmem var bu süre sırasında saçlarımı kestirdim yağlı losyonlu bakımlar yaptım ve gidip doğal şampuan alıp onu kullandım ama nafile...senağlama en sonunda anladım ki dışardan bişi yaparak olmicak içten kaynaklanan bişi var ve ben 5 aydır roaccutane kullanıyorum şuan 6.ayımdayım.geçen çarşamba doktora gittim ve durumu anlattım kadın roaccutane yüzünden olduğunu ve bi hastasının bu ilaç yüzünden 2.ayda tüm saçını kaybettiğini ancak geri dönüşümü olduğunu tedavi bitiminin 2.ayından sonra kıl köklerinin yerine geleceğini söyledi..bilemiyorum doğru mu çünkü çok tembel bi kadın eski doktorumdan uzakta olduğum için bu doktora gitmek zorunda kaldım ama lanet ettim yani kadın resmen benim zorumla test yaptı ağzını açmaktan korkan bi tip sinir oldum sövesöve çıktım resmen...:umursamaz::olmaz:

peki kızlar bu ilaç yüzünden saç dökülmesi yaşayanlar var mı aranızda? napacağımı bilemiyorum çok üzgünümmm..mafoldumben

kızlar çok mutsuzumm yaaa son 1 buçuk aydır falan inanılmaz bi saç dökülmem var bu süre sırasında saçlarımı kestirdim yağlı losyonlu bakımlar yaptım ve gidip doğal şampuan alıp onu kullandım ama nafile...senağlama en sonunda anladım ki dışardan bişi yaparak olmicak içten kaynaklanan bişi var ve ben 5 aydır roaccutane kullanıyorum şuan 6.ayımdayım.geçen çarşamba doktora gittim ve durumu anlattım kadın roaccutane yüzünden olduğunu ve bi hastasının bu ilaç yüzünden 2.ayda tüm saçını kaybettiğini ancak geri dönüşümü olduğunu tedavi bitiminin 2.ayından sonra kıl köklerinin yerine geleceğini söyledi..bilemiyorum doğru mu çünkü çok tembel bi kadın eski doktorumdan uzakta olduğum için bu doktora gitmek zorunda kaldım ama lanet ettim yani kadın resmen benim zorumla test yaptı ağzını açmaktan korkan bi tip sinir oldum sövesöve çıktım resmen...:umursamaz::olmaz:

peki kızlar bu ilaç yüzünden saç dökülmesi yaşayanlar var mı aranızda? napacağımı bilemiyorum çok üzgünümmm..mafoldumben

bende aynı duurmdayım canım.5. ayın sonlarındayım günlük 40 mg kullanıyorum.sivilcelerden kurtuldum.ama saçlarım çok dökülüyor.saç bakım yağlarını haftada 2 kere yapmaya + 1 yılı aşkın kullandığım şampuanımı değiştirip bioblas saç dökülmesine karşı şampuan aldım.3 haftadır kullanıyorum.biraz azaldı dökülmem.gelişmeleri yazarım.

Benim roaccutane tedavim 1 ay önce bitti, inanılmaz saç dökülmem var. Saçımın arkası öyle döküldü ki saçlarım kapatmıyo, saçımı açık kullanamıyorum kelim görünüyo çünkü. Bana da ilaç tedavisi bittikten sonra geçer dediler. Kel olan yer nasıl dolucak bilmiyorum ama bekliyorum bakalım

kızlar çarşamba günü saçlarımı omuz hizamda kestirdim malesef halbuki artı çok uzatmak istiyordum zaten sırtıma kadardı ama yapcak bişi yoktu çok incelip yıpranmışlardı bende kestirip kurtulayım dedim şuan çok rahat her elimi attığımda bi avuç saç gelirdi artık yok ve kuaför yeni saçların çıkıyor dedi çookk mutlu oldum sanırım yerine gelir dedikleri doğruymuş umarımm çıkmaya devam eder kızlar moralinizi bozmayın demekki saçlar yerine gelicek ama kaliteli şampuan kullanın derim doğal olanlardan birde takviye bişiler almalıyız biotin gibi inş. eskisinden de iyi hale gelir...

kızlar bu ilacı 3 ay önce ben de bitirdim evet ciltte gerçekten işe yarıyor sivilceler bi daha çıkmamak üzere gidiyor fakat ah o saç dökülmesi eskiden nasıl güzel saçlarım vardı şuan sadece yastıktan kalkmamla bir tomar dökülüyor tahliller yapıldı hormon kan hiç bişi bulunmadı doktor ilaçtandır çıkar diyor fakat hala dökülüyor. ben de haftaya mecburen kısaltacağım kızlar psikolojikk olarak çöktüm nolur eski saçlarına kavuşan ya da bi önerisi olan :((

kızlar çarşamba günü saçlarımı omuz hizamda kestirdim malesef halbuki artı çok uzatmak istiyordum zaten sırtıma kadardı ama yapcak bişi yoktu çok incelip yıpranmışlardı bende kestirip kurtulayım dedim şuan çok rahat her elimi attığımda bi avuç saç gelirdi artık yok ve kuaför yeni saçların çıkıyor dedi çookk mutlu oldum sanırım yerine gelir dedikleri doğruymuş umarımm çıkmaya devam eder kızlar moralinizi bozmayın demekki saçlar yerine gelicek ama kaliteli şampuan kullanın derim doğal olanlardan birde takviye bişiler almalıyız biotin gibi inş. eskisinden de iyi hale gelir...

Ayy benim saçlarım çok diye böyle sorun olmadı hiç bu da mı varmış yan etkisi yaa ne berabt ilaçmış bu böyle
Bende de ne yaptı biliyor musunuz eklem sıvılarımda azalma! omuzlarım katır katır ses çıkarıyor saçma ilaç yüzünden...:/

canım saçların hala dökülüyor mu

kızlar aynı dert bende de var nasıl gür ve güzel saçlarım vardı ve şuan 3te biri kadar kaldı o kadar serumlar haplar kullanıyorum evet küçük yeni saçlar cıkıyor ama hala dökülüyor kullandığıma bin pişman oldum şu lanet roaccutane ı nolur sacları eskisi gibi olan varsa yazsn moral olarak birazcık toparlanalım en azından bu arada son durum nasıl MissMini MissMini

arkadaşlar ben de kullanıyorum bu ilacı 1 buçuk aydır.saç dökülmesi olmadı bende çok şükür,hatta saçlarımı hergün yıkamazsam yağdan ölürdü.şimdi 3 gün yıkamayayım ilk günkü gibi tertemiz duruyor. bana roacutanın tek yan etkisi kabızlık oldu.bağırsak mukozalarım kurudu, tuvalete çıkarken çok canım acıyor :( doktora söyledim krem verdi ama pek işe yaradığı yok :( buna çözüm buşmak istiyorum öneriniz var mı acaba??

1 yıl oldu bırakalı ama hala saçlarım çok kuru yağlamöıyor yarı yarıya azaldı saçlar. Yeni çıkanlarda dökülüyor. Yok mu aynı durumda olanlar? Kurtulanlar?

kızlar çok mutsuzumm yaaa son 1 buçuk aydır falan inanılmaz bi saç dökülmem var bu süre sırasında saçlarımı kestirdim yağlı losyonlu bakımlar yaptım ve gidip doğal şampuan alıp onu kullandım ama nafile...senağlama en sonunda anladım ki dışardan bişi yaparak olmicak içten kaynaklanan bişi var ve ben 5 aydır roaccutane kullanıyorum şuan 6.ayımdayım.geçen çarşamba doktora gittim ve durumu anlattım kadın roaccutane yüzünden olduğunu ve bi hastasının bu ilaç yüzünden 2.ayda tüm saçını kaybettiğini ancak geri dönüşümü olduğunu tedavi bitiminin 2.ayından sonra kıl köklerinin yerine geleceğini söyledi..bilemiyorum doğru mu çünkü çok tembel bi kadın eski doktorumdan uzakta olduğum için bu doktora gitmek zorunda kaldım ama lanet ettim yani kadın resmen benim zorumla test yaptı ağzını açmaktan korkan bi tip sinir oldum sövesöve çıktım resmen...:umursamaz::eek:lmaz:

noldu saç dökülmesi bende kullancam da

noldu saç dökülmesi bende kullancam da
İlacı kullanacaksan mutlaka biotin takviyesi al . İlaç vücudundaki biotini yok ediyor saçın dökülüyor. Benim saçlarım çok azaldı. Minoksil kullandım dökülme durdu ama baya bi kaybım var. :(((*

Ilaci biraktiktan sonra dokulme başladı ve 1 bucuk yil oldu hala ayni sekilde dokuluyor. Ben oluruna biraktim artik denemedigim sey kalmadi sogan,zeytinyagi avakado, cesit cesit yaglar bitkisel veya dokulme karsiti sampuanlar receteyle alinan serumlar doktorlarin verdigi karisimlar ve. Hepsini herseyi tek tek uzun sureler boyunca kullandim ama hala ayni hala ayni dökülüyor yani topladigimda elime sığmayan saclarim suan azicik bagliyosun toka 4,5 kez dönüyor resmen. Kizlar yeni sac istemiyorum dokulmem dursun yeter lutfen kesin çözüm bisey söyleyin ilactan sonra basladi onun etkisimi bilmiyorum ama durumum cok vahim ..

İlacı kullanacaksan mutlaka biotin takviyesi al . İlaç vücudundaki biotini yok ediyor saçın dökülüyor. Benim saçlarım çok azaldı. Minoksil kullandım dökülme durdu ama baya bi kaybım var. :KK43:((*
Biotin hangisini onerirsin

Solgar içtim ben 10000 mg olarak. Sonra biraz pahalı geldi mebobiotin aldım. 5000 mg di sanırım. Günde 2 kere aldım. Aman saçından olma iç mutlaka ve ceviz badem gibi saçı besleyen şeyler ye. Benim saçlar eskiye dönmedi :(

Back
X