- 29 Haziran 2010
- 668
- 69
- 123
kızlar çok mutsuzumm yaaa son 1 buçuk aydır falan inanılmaz bi saç dökülmem var bu süre sırasında saçlarımı kestirdim yağlı losyonlu bakımlar yaptım ve gidip doğal şampuan alıp onu kullandım ama nafile...senağlama en sonunda anladım ki dışardan bişi yaparak olmicak içten kaynaklanan bişi var ve ben 5 aydır roaccutane kullanıyorum şuan 6.ayımdayım.geçen çarşamba doktora gittim ve durumu anlattım kadın roaccutane yüzünden olduğunu ve bi hastasının bu ilaç yüzünden 2.ayda tüm saçını kaybettiğini ancak geri dönüşümü olduğunu tedavi bitiminin 2.ayından sonra kıl köklerinin yerine geleceğini söyledi..bilemiyorum doğru mu çünkü çok tembel bi kadın eski doktorumdan uzakta olduğum için bu doktora gitmek zorunda kaldım ama lanet ettim yani kadın resmen benim zorumla test yaptı ağzını açmaktan korkan bi tip sinir oldum sövesöve çıktım resmen...:umursamaz:
lmaz:
peki kızlar bu ilaç yüzünden saç dökülmesi yaşayanlar var mı aranızda? napacağımı bilemiyorum çok üzgünümmm..mafoldumben

peki kızlar bu ilaç yüzünden saç dökülmesi yaşayanlar var mı aranızda? napacağımı bilemiyorum çok üzgünümmm..mafoldumben