Sivilceli Ciltler Roaccutane kullananlar bakabilir mi?!?!?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Mrs Alessandra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2019
9
2
24
Herkese öncelikle merhaba.:KK200:
Arkadaşlar roaccutane'ye daha yeni başladım. 7.gündeyim. Yüzümde belirgin kızarıklıklar oluştu. Bu normal mi?
Kullananlar ilk Ay hangi etkilerini görmüştü?

Ilgisi var mı bilmiyorum ama ilacı kullandiktan bir kaç ay sonra safra taşı, karaciğer yağlanması, hasimato ve polikistik over ortaya çıktı.
Cildim pürüzsüz oldu ama değer miydi bilmiyorum.

Tabi herkes de böyle olacak diye bir şey yok ama roaccutane vücudun işleyişini bozuyor bu bir gerçek.

Ilgisi var mı bilmiyorum ama ilacı kullandiktan bir kaç ay sonra safra taşı, karaciğer yağlanması, hasimato ve polikistik over ortaya çıktı.
Cildim pürüzsüz oldu ama değer miydi bilmiyorum.

Tabi herkes de böyle olacak diye bir şey yok ama roaccutane vücudun işleyişini bozuyor bu bir gerçek.
pürüzsüz oldu demişsiniz. Benim yüzümde çok pütürlenme bide siyah nokta oluyor bunlarada etki eder mi sizce?

pürüzsüz oldu demişsiniz. Benim yüzümde çok pütürlenme bide siyah nokta oluyor bunlarada etki eder mi sizce?
Siyah noktalar ilk ay tamamen yok oluyor.
Benim yüzüm sanki güneşte yanmış gibiydi. Küçük küçük kirmizi kirmizi bir sürü döküntü vardı. Onlar gitti mesela.
Sizin dediginiz pütürlenme nasıl,
Sivilcelerin iyileşip de çukur olduğu yer mi?

Siyah noktalar ilk ay tamamen yok oluyor.
Benim yüzüm sanki güneşte yanmış gibiydi. Küçük küçük kirmizi kirmizi bir sürü döküntü vardı. Onlar gitti mesela.
Sizin dediginiz pütürlenme nasıl,
Sivilcelerin iyileşip de çukur olduğu yer mi?
hani nasıl desem sivilce değil böyle yüzümü yıkarken heryer nokta nokta gibi ıyy çok iğrenç:63::110:

hani nasıl desem sivilce değil böyle yüzümü yıkarken heryer nokta nokta gibi ıyy çok iğrenç:63::110:
Anladım. Gözeneklerden bahsediyorsunuz. O bende de var, o gitmedi. Sadece sivilceler gitti diye pürüzsüz dedim.
İbrahim saraçoğlu 'nun gözenek kapatıcı, sıkılaştırıcı maskesini yapıyorum. Düzenli yapınca cidden kapanıyor.

X