Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zaten kullanıyorum dışarı çıkarken 3 - 4 saatte bir sürüyorum yeniliyorum sebamedi bi elimde sebamed diğer elimde bptn dudaklarıma öyle geziyorum şapkaylamı girsek :))))))))))) denize acaba
Sabah ve akşam girersen ve iyice kremlenirsen bir şey olmaz.Ben bu şekilde giriyordum.Dr umun tavsiyesi bu yöndeydi.:2:
Bencede canım ya kendimizi iyi koruyup birde uygun saatlerde girersek bişey olmaz gibi geliyo banada ister denize gir güneşlenme sudan çıkma ister güneşlen suya hiç girme yinede yanıyosun güneşe maruz kalıyosun gün içinde dışarı çıkıyorum üzerimde tşört var güneş kremi sürmeme rağmen eve bi geliyorum açıkta olan kollarım boynum kıpkırmızı yüzümde öyle halbuki saat 4 den sonra çıkmaya çalışıyorum güneşin çekilme saatlerine yakın ama ne fayda
Demek ki benim gibi açık ve hassas bir cildin var.Zaten güneşlenmem ben hiç.Kırışmamak adına bu şart sanırım.Roac. zaten cildi daha da hassaslaştırıyor.Azcık sabredeceksin,kaymak gibi olacak cildini hayal et.bayanssulusmile
evet canım çok hassas kıyafet değiştirirken bile yüzüm kızarır bu ilaçtan öncede böyleydi ama bundan sonra hayatım boyunca ilaç bitsede sebamed kullanıcam yaz ayları özellikle ciddi bi koruma sağlıyo yağlı yoğun değil çok memnunum ben bana doktor 7 yada 8 ay bakıcaz duruma göre dedi kollarım acayip kaşınıyo birde arada çok belim ağrıyo dudaklar malum ama başlangıca göre çok iyi hiç birşey kullanmıyorum makyaj falanda yok sadece bol bol yıkıyorum yüzümü birde sebamed kullanıyorum senin de yüzün kırmızı kırmızı sivilce izli oldumu ay sanki kızamık gibi zamanla hafifliyo ama görüntü komik :)delikafadulden
Benim de yüzümde kızamık gibi sivilceler kalmıştı,ama bliyorsun ki cilt sivilceleri kusuyor fazlasıyla,sonra bir daha hiç çıkmıyor.İlaç bitince de sadece adet dönemlerinde birkaç tane çıkar o kadar.