- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.122
Saydığım sebeplerden dolayım cogu ulkelerde yasakmis. Hayir düşük tehlikesinden dolayi degil, sakat ve engelli dogmasindan dolayı
Gerçekten pişik kremi işe yarıyor muŞu öldüren hap.. Evet bende kullandim ama ölmeden kolestrol hastasi olmama neden olduğu için bırakmak zorunda kaldım.. İlacin mantigi şu; öldürüyor ama bebek gibi bir ciltle gidiyorsun obur tarafa.. Benim sana tavsiyem; sudocream adında bir pisik kremi var. Al yatmadan onu uygula. Birkaç günde bile değişimi göreceksin. Gerek yok böyle ilaçlara, inan..
Öbür tarafta ne kadar Nurlu biri kesin cennetlik derler belki
Gerçekten pişik kremi işe yarıyor muhemen alıcam
Bende önceden bebek şampuanı dalinle yıkardımBen doğum kontrol hapi ile kurtulmuştum bu dertten ama stresten yine sardilar 4 bir yanimi hain sivilceler. Arastirdim sudocream pisik kremi ile coook kişi kurtulmuş aknelerinden sende arastir. Bende hemen alip basladim vallahi 1 günde bile farketti gibi, umudum büyük :)
Kızlar, cildiyeciye gittim sivilce için. Yüzümün kenarlarında çok fazla, o da kapalı ololduğum icin gözükmüyor. Sadece izleri ve minik minik var, o da esmer olduğum için göze batmadigini dusunuyorum en azindan.
Hiç sivilce tedavisi olmamama rağmen doktor yazdı roaccutane.
Kan tahlili istedi yaptım, yazdı ilacı gayet rahat. Bende aldım eczaneden. Eczaneci yüzüme baktı baktı sana mı yazdı şaka mı bu nasil olur dedi. Nedenki dedim çok güçlü bi ilaç bu sen bilirsin yine de dedi. Internetten basladim arastirmaya yan etkileri saymakla bitmedi. 68 kisi intehar etmis ilaç yüzünden. Bebeği sakat doğanlae kısır olanlar psikolojisi bozulanlar karacigeri iflas edenler. 11milyon kişi kullanmiş dünayada Ama sonrasinda bebek gibi cilt olacakmış. Cok kararsiz kaldim, bilenler kullananlar yazabilirmi? Aynalara küsen biri olarak ihtiyacım varmı onu da anlamadım.. birde ailede genetik bende bitmesini istiyorum. Artık. Sabahtan beri düşünüyorum fikir verin
Evet haklısın vucudumda da var fazlaca. Sorun izleri ve siyah noktalar. Sivilce hadi yaşımdan neyse de, izlerine tahammül edemiyorumÜç beş sivilce için sağlığını tehlikeye atmaya değer mi?
Bir çok kişiye önerdiğim gibi sana da önereceğim, doğum kontrol hapı kullanmayı dene. Kullandığım ilk üç ayda bebek gibi oldu cildim. Bir yıldır falan kullanmıyorum sıkıntı yok hala.Evet haklısın vucudumda da var fazlaca. Sorun izleri ve siyah noktalar. Sivilce hadi yaşımdan neyse de, izlerine tahammül edemiyorum
Bende önceden bebek şampuanı dalinle yıkardımeczaneden alabilirim degilmi
Bence fazla sivilcen yoksa kullanma öyle ilaçlarKızlar, cildiyeciye gittim sivilce için. Yüzümün kenarlarında çok fazla, o da kapalı ololduğum icin gözükmüyor. Sadece izleri ve minik minik var, o da esmer olduğum için göze batmadigini dusunuyorum en azindan.
Kan tahlili istedi yaptım, yazdı ilacı gayet rahat. Bende aldım eczaneden. Eczaneci yüzüme baktı baktı sana mı yazdı şaka mı bu nasil olur dedi. Nedenki dedim çok güçlü bi ilaç bu sen bilirsin yine de dedi. Internetten basladim arastirmaya yan etkileri saymakla bitmedi. 68 kisi intehar etmis ilaç yüzünden. Bebeği sakat doğanlae kısır olanlar psikolojisi bozulanlar karacigeri iflas edenler. 11milyon kişi kullanmiş dünayada Ama sonrasinda bebek gibi cilt olacakmış. Cok kararsiz kaldim, bilenler kullananlar yazabilirmi? Aynalara küsen biri olarak ihtiyacım varmı onu da anlamadım.. birde ailede genetik bende bitmesini istiyorum. Artık. Sabahtan beri düşünüyorum fikir verin
doğm kontrol hapı da karaciğeri aşırı yoruyor .karaciğer rahatsızlığım var .doktr önermedi spirial taktırdım.ayrıca kullananlar da kilo ve selülit .Bir çok kişiye önerdiğim gibi sana da önereceğim, doğum kontrol hapı kullanmayı dene. Kullandığım ilk üç ayda bebek gibi oldu cildim. Bir yıldır falan kullanmıyorum sıkıntı yok hala.
Bu arada cildime çok iyi bakarım, bunun da etkisi var. Cildini ihmal etme.
Ko
doğm kontrol hapı da karaciğeri aşırı yoruyor .karaciğer rahatsızlığım var .doktr önermedi spirial taktırdım.ayrıca kullananlar da kilo ve selülit .
Mrb ben 5 yil önce kullandım omuz ve sirtimda cok fazla sivilce vardi. 6 ay kullandim tek yan etkisi dudaklarim cok kurudu gülerken falan cirrt diye yirtilip kaniyabiliyordu bazen. Bunun icinde cebimde dudak balmi ile gezerdim. Sonuc cok iyi sivilceler kalmadi tedavi süresince olan ciltteki kuruluk tedavi bitince gecti. Ben bir zararini gormedim herkeste farkli etki yapabilir tabiki.Kızlar, cildiyeciye gittim sivilce için. Yüzümün kenarlarında çok fazla, o da kapalı ololduğum icin gözükmüyor. Sadece izleri ve minik minik var, o da esmer olduğum için göze batmadigini dusunuyorum en azindan.