Roaccutane kararsızlığım

Saydığım sebeplerden dolayım cogu ulkelerde yasakmis. Hayir düşük tehlikesinden dolayi degil, sakat ve engelli dogmasindan dolayı

"Ayrıca spontan düşük riski de fazladır." İkimizin de okuması var sonuçta, ama doktor seni yeterince bilgilendirdiğine dair kağıt imzalatmış işte, diğer ülkelere falan bakma, başka doktora da git eğer sivilce/akne lerini o kadar da büyük sorun olarak görmüyorsan, daha farklı yöntemler daha çok işine yarar. Ben başkasında faydalı olduğunu gördüm, çok da etkilenmedi belirtilen yan etkilerden sadece dudakları çok çatladığından fazladan nemlendirici kullanıyordu. Ama herkeste aynı etkiyi bırakacak değil tabii ki.

Ben kullandim ki artik gercektenn cok ihtiyacım vardi yuzum bitmisti boynuma kadar ciban gibi sivilceler doluydu..ama kullandigima bin pismanim herseyini etkiliyor bende tuylenme yapti cok pisman oldum suan yuzumde yine sivilce cikiyor guya bidaha cikmaz demislerdi. Yani bi anlamı olmadi hormonlarimi bozdugumla da kaldim..oyle ufak tefek seyler icin kullanma bence yaziktir cildine. Baska dr a gorun

Gerçekten pişik kremi işe yarıyor mu hemen alıcam

Ağır hap aşırı değilse bnm de karaciğer rahatsızlığım vr diye ağır vermyr doktrlr tetradox kullandım ama tekrarlıyor bıraknca .istemeseydnz hap istemm krem verin desydnz .benzamycin krem daha iyi .tabi doktr sana uygunu yazar

Bence kullanma.Benim arkadaşım ciddi derecede sivilceleri vardı onun için gitmişti.Doktor yazmakta tereddüt etmiş ve tekrar tekrar sormuş karaciğer iflasına kadar birçok yan etkisi varmış.Bunların hepsini de anlatmış.Vücudunuzu böyle zorlayacak bir ilaç kullanmayın bence.

Gerçekten pişik kremi işe yarıyor mu hemen alıcam

Ben doğum kontrol hapi ile kurtulmuştum bu dertten ama stresten yine sardilar 4 bir yanimi hain sivilceler. Arastirdim sudocream pisik kremi ile coook kişi kurtulmuş aknelerinden sende arastir. Bende hemen alip basladim vallahi 1 günde bile farketti gibi, umudum büyük :)

Bende önceden bebek şampuanı dalinle yıkardım eczaneden alabilirim degilmi

Kardeşimin de cildinde sivilce yok gibi ama altta beze şeklinde ve doktor bu ilaci yazdi biz başka şehirde diye kullanmadik fakat cildi iyiye gitmiyor...

Kullanan arkadaslarim var ve gerçekten tertemiz ciltleri var.. Hatta komsumuzun 3 kizi da kullandı hiç öyle kisirmis mideymis intiharmis vs olmadı... Sadece sivilce arttigi donem can sıkıntısı sokağa cikmak istememe vs oluyor...

Size verilen ilacin dozaji çok düşük olabilir ve etkileri de ayni derece de dusuk.olacaktır. Ama başka doktora da görünün içiniz rahat değilse.

Yillarca sivilce sorunu yasadim ve denemedigim krem kalmadi. En son reaccutane yazdrmak icin dr.a gittim dr. yazmadi. Evet istememe ragmen ben cocuguma kullandirmayacagim ilaci sana yazamam dedi ve yazmadi. Zaten nette baya arastrma yaptim sonrasinda ve etrafimdaki bicok insan kullandi bizzat sahit oldum. Evet puruzsuz bi cilde sahip oluyolar ama kalici deil kizlar tekrarliyo malesef ve yan etkiler herkeste ayni derecede olmuyo tabiki ama doktorumun da dedigi gbi ic organlarimi sivilce yuzunden mahvetmeye gerek yok. Napim ben de pudra kapatici vs ile kapatmaya calisiyorum karacigerimden degerli degil ya.

Evet haklısın vucudumda da var fazlaca. Sorun izleri ve siyah noktalar. Sivilce hadi yaşımdan neyse de, izlerine tahammül edemiyorum
Bir çok kişiye önerdiğim gibi sana da önereceğim, doğum kontrol hapı kullanmayı dene. Kullandığım ilk üç ayda bebek gibi oldu cildim. Bir yıldır falan kullanmıyorum sıkıntı yok hala.
Bu arada cildime çok iyi bakarım, bunun da etkisi var. Cildini ihmal etme.

Bende önceden bebek şampuanı dalinle yıkardım eczaneden alabilirim degilmi

Evet 13.50 TL bir fiyatı var bende dun basladim. Aksam yatmadan önce sivilcelerin üzerine lokal olarak uygula 20 dk bekle sonra yaydir cildine. Ama sivilcesiz kisimlara cok surmezsen iyi olur. Cilt tahrislerini, izlerini, sivilceleri, yaniklari, ciltteki renk farkliliklarini falan gideriyormus. Bide sivilcenin o agrili huzursuzluğunu gideriyor rahatlatiyor. 1 kere kullandim ama faydasini görmeye basladim bile.

Bence fazla sivilcen yoksa kullanma öyle ilaçlar

Benim arkadasim kullandi ve tedavi bitmeden birakti. Neden biraktin dedim de bir ara olucem sandim dedi.

Ko
doğm kontrol hapı da karaciğeri aşırı yoruyor .karaciğer rahatsızlığım var .doktr önermedi spirial taktırdım.ayrıca kullananlar da kilo ve selülit .

Ko

doğm kontrol hapı da karaciğeri aşırı yoruyor .karaciğer rahatsızlığım var .doktr önermedi spirial taktırdım.ayrıca kullananlar da kilo ve selülit .

Hangi doktor o merak ettim. karaciğer rahatsızlığıyla ilgisini bilmem ama karaciğeri diğer ilaçlardan daha fazla yormadığını biliyorum. 5 seneye yakın aralıksız kullandım, ne bir rahatsızlığım oldu, ne kilo ne de selülit yaptı. Zarardan çok fayda sağladı. Doğum kontrol haplarının meme ve rahim ağzı kanseri riskini %90'a kadar azalttığı da kanıtlanmış bir gerçek. Mümkünse araştırmadan yorum yapmayın. Ben de spirali sağlıklı bulmuyorum.

Mrb ben 5 yil önce kullandım omuz ve sirtimda cok fazla sivilce vardi. 6 ay kullandim tek yan etkisi dudaklarim cok kurudu gülerken falan cirrt diye yirtilip kaniyabiliyordu bazen. Bunun icinde cebimde dudak balmi ile gezerdim. Sonuc cok iyi sivilceler kalmadi tedavi süresince olan ciltteki kuruluk tedavi bitince gecti. Ben bir zararini gormedim herkeste farkli etki yapabilir tabiki.

Roaccutane benim gozumde mucizevi bir ilac ve bu ilacla ilgili tek pismanligim, daha once kullanmamis olmak.
Yan etkileri tabii ki var. Kontrol edilemeyecek seyler degil bir cogu.

Kisirlik gibi bir etkisi yok, bu kulaktan dolma bir laf.
Cocugun sakat dogmasina gelince. Zaten bu ilaci kullananlar icin bas bas bagiriyorlar hamilelikte kullanilmaz diye. Gerek doktorlar, gerek ilacin kendisinde bu belirgin. Bu uyariya ragmen hamilelikte kullanan kadinin cocugunun problemli dogmasi kadinin sucudur, ilacin degil.