Kızlar, cildiyeciye gittim sivilce için. Yüzümün kenarlarında çok fazla, o da kapalı ololduğum icin gözükmüyor. Sadece izleri ve minik minik var, o da esmer olduğum için göze batmadigini dusunuyorum en azindan.
Hiç sivilce tedavisi olmamama rağmen doktor yazdı roaccutane.
Kan tahlili istedi yaptım, yazdı ilacı gayet rahat. Bende aldım eczaneden. Eczaneci yüzüme baktı baktı sana mı yazdı şaka mı bu nasil olur dedi. Nedenki dedim çok güçlü bi ilaç bu sen bilirsin yine de dedi. Internetten basladim arastirmaya yan etkileri saymakla bitmedi. 68 kisi intehar etmis ilaç yüzünden. Bebeği sakat doğanlae kısır olanlar psikolojisi bozulanlar karacigeri iflas edenler. 11milyon kişi kullanmiş dünayada Ama sonrasinda bebek gibi cilt olacakmış. Cok kararsiz kaldim, bilenler kullananlar yazabilirmi? Aynalara küsen biri olarak ihtiyacım varmı onu da anlamadım.. birde ailede genetik bende bitmesini istiyorum. Artık. Sabahtan beri düşünüyorum fikir verin
Ben krem verir zannettim ilac da normal sanmıştım. Daha önce de gitmistim doktora o da baska bi hap yazmıştı. O kadar fazla degilki sivilcem. Neden agir ilaclar yaziyolarkiBaşka bir doktora daha görün başka ilaç yazarsa ona da sor.
Ben krem verir zannettim ilac da normal sanmıştım. Daha önce de gitmistim doktora o da baska bi hap yazmıştı. O kadar fazla degilki sivilcem. Neden agir ilaclar yaziyolarki
Bi de kağıt imzalattı, birsey olursa sorumlusu doktor degil gibisinden
Saydığım sebeplerden dolayım cogu ulkelerde yasakmis. Hayir düşük tehlikesinden dolayi degil, sakat ve engelli dogmasindan dolayıVücuttaki yağ dengelerini değiştirdiğinden hamilelerin kesinlikle kullanmaması gerek düşük riski yüzünden, ondandır. Diğer yan etkileriyle birlikte tabi. Doktor neden sorumlu olsun?
Bebek gibi derken hiç sivilce izi vs kalmadi mi, birde dudaklariniz parliyomus dogrumuCanım ben zamanında sivilcelerim için kullanmıştım. 6 aylık kullanım sorası bebek gibi oldu cildim orası doğru :) Ama eğer büyük bir problemin yoksa yüzünde kullanma. Beni psikolojik açıdan etkilemedi. Sadece yüzüm de kuruma ve yanma hissi, dudaklarda ve burunda kurumadan dolayı kanamalar oldu. Başka bir etkisi olmadı ama bu kadarı da beni çok fazla rahatsız etmişti.
Bebek gibi derken hiç sivilce izi vs kalmadi mi, birde dudaklariniz parliyomus dogrumu
Şu öldüren hap.. Evet bende kullandim ama ölmeden kolestrol hastasi olmama neden olduğu için bırakmak zorunda kaldım.. İlacin mantigi şu; öldürüyor ama bebek gibi bir ciltle gidiyorsun obur tarafa.. Benim sana tavsiyem; sudocream adında bir pisik kremi var. Al yatmadan onu uygula. Birkaç günde bile değişimi göreceksin. Gerek yok böyle ilaçlara, inan..