- Konu Sahibi AngryPenguin
-
Arkadasim ordan bakinca IQ testine falan mi benziyorum?
Ne bileyim ben zeka seviyeni 2 dir, zeka zeka dedin durdun, "zekada sorun var, ortalama zeka"
Ben nereden bileyim ortalamamisin, ortalama altimisin, en düsükmüsün
Git ölctür zekani rahat et bu kadar kafaya takiyorsan..
Böyle cevap diye " dam üstünde saksagan vur beline kazmayi" tarzi seyler yaziliyor, sonra " yok artik gercekten size cevap vermeyecegim" deyip, cevap verilmeyecekler listesine alincada " baak bana cevap yazamiyor, niye yazmiyorsun heaaa niyee, cevabin yok demiiii" tarzi sey yaziliyor..
Rüzgar güllerinin zarari sadece kuslar acisindan degil...
Rüzgarin yönünü degistirdigi icin ciddi iklim degisikliklerine neden olur Rüzgar gülleri..
Ayrica, malum kisi, sürekli yazimi alintilama yada alintila;
Bu cevaplar ve seviye ile " cevap verilmeyecekler listesini" bileginin hakkiyla kazandin:)
Bundan sonra benim yazilarima ister cevap yaz ister yazma zira cevap yazsanda kendi kendine yazip duracaksin...
Dikin dikin HES'ler NES'leri dikin,ama şunu aklınızın bir köşesinde bulundurun ki Tabiat Ana kendisine yapılanı asla unutmaz ve birgün mutlaka intikamını alır.Siz yine takdir-i ilahi der işin içinden sıyrılırsınız,olan da "ülkemiz gelişiyor" masallarıyla uyuttuğunuz halka olur.
Kimin neyi onemseyip onemsemedigine siz mi karar veriyorsunuz ? Sizin onemsediginiz ne malum ? Allah allah ne kolaymis ya surda iki laf söyle sonra doğa sever ol bir de insanları duyarli olmamakla suçla değişik ?
Konumuz nüklleer enerji santralları.
Konuyla ilgili bir diyeceğiniz varsa yazın yoksa, Weiss'e sadakatinizi, sevginizi, onu her dakika savunmaya hazır oluşunuzu falan özelden yazın bir zahmet!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?