Müdürüm çapraaz kelepçeyle tutuklanılıp başımdan aşağı ittirilerek polis arabasına tıkılmayı haketmişim gerçekten şöyle dışardan bir gözle okuyunca :))
Lütfenn lütfenn hemen dogaayı mahvetmişsin deme:)) Evimin sıvaları hiç dokulmemişti Mune abla çünkü sıvası hiç olmadı o evin
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
bildiğin dışı kiremit evin için betondu
Cezam neyse çekmeye razıyım arkadaşlar :))
Arkadas hatuna ne zaman cevap versek yazdıklarımı anlamıyorsunuz,kapasiteniz yetersiz beni alıntılamayın bana cevap vermeyin;cevap vermesek nasılda kaçıştılar cevap veremeyince hehe oluyor.Bir ortası yok.
Bu arada çözüm bulundu ağaç dediğin nedir ki sökülür yenisi dikilir sanki 3-5 tane lego oyuncaktan bahsediyoruz :)
O zaman kuruyan dere suyunu Almanyadan ithal edek mi he ?? Arge ve proje fikri benden bürokratik kısmı senden
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
Kuruyan derelere artık olmayan suya da bi el atarsın.Çözüm bulunurmuş ya çok zor bişey değildir dediğine göre.
Bölgenin faunasında olan nesli tükenen kırmızı benekli alabalıkları da norveçli balıkçılardan temin etsek tamamdır.
Olayı çözdük biz bayanlar raat olun siz.
O değil bu kadar yazdık çizdik şimdi yine '' üff hiç bişey bilmiyosunuz pöfff ne cahill insanlarla muhatap oluyorum kendime inanamıyorum tannrıımmm'' olacak ve biz yine zır cahilliğimizle kalacağız ortada ya seyreyleyin hatunlar.