- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.403
- 298
- Konu Sahibi AngryPenguin
-
İlk foto 2009 yılından diğer fotoda temsili fakat birebir aynısı.Tarihte çok geç değil 2012dir en fazla.
Aradaki milyon metreküp farkı bulunuz.
Kuruttunuz kuruttunuz ciğerlerini kuruttunuz ülkenin !!
Eki Görüntüle 1143519 Eki Görüntüle 1143520
Sen mi çektin fotoğrafı chelzy?
İnanamıyorum ne hale geldi cennet ülkemiz.
Sen mi çektin fotoğrafı chelzy?
İnanamıyorum ne hale geldi cennet ülkemiz.
Aramızdaki eylemciyi bulduk Chelzy'miş
Seni kınıyoruz Chelzy
Evin sıvaları dökülüp doğayı mahfetsin sen orda doğa severcilik yap
Aramızdaki eylemciyi bulduk Chelzy'miş
Seni kınıyoruz Chelzy
Evin sıvaları dökülüp doğayı mahfetsin sen orda doğa severcilik yap
Müdürüm iptal edin üyeliğini :))
Ayıp ama doğacı olmak nedir!! :))
Rize'nin İkizdere ilçesi Şimşirli köyünde HES protesto sırasında emniyet güçlerinden şiddet gören köylülerden Havva Bir ile eşi Bahri Bir 5N1K'ya konuk oldu.
Rize'nin İkizdere ilçesi Şimşirli Köyü'nde yapılan HES inşaatında ağaç kesildiği için oturma eylemi yapan köylülere müdahale etmişti. Müdahale esnasında yaralanan köylüler duruma tepki göstermişti. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partsinin grup toplantısında çıkan olaylarda yaralanan Havva Bir'in bacağının fotoğrafını göstermişti.
Bu fotoğrafın grup toplantısında gösterilmesinin ardından bir anda Türkiye 'nin gündemine oturan Havva Bir ile eşi Bahri Bir, 5N1K'da Cüneyt Özdemir'in sorularını yanıtladı.
"Tek suçum, evlatlarım için suyumu, ağaçlarımızı korumak" diyen Havva Bir, devlet büyüklerinin bu konuda anlayış göstermesi gerektiğini söyledi.
"Askerler bizi hiç uyarmadı" diyen Havva Bir şöyle konuştu:
"Bizi copladılar, anons dahi yapmadılar. Ayağımın acısını hiç hissetmedim. Köyümü, ormanımı korumaya çalışıyordum. Asla pişman olmadım. Sonuna kadar çocuklarımızın suyunu koruyacağız. Kararlıyız. Ya kanımız çıkacak ya da biz caymayacağız. Kimsenin bizim yaşamımızı elimizden alma hakkı yoktur. Beylerimiz arkamızda olmasa dahi direneceğiz. Bizim azıcık suyumuz var. Yarın çocuklarımız bize sormayacak mı? "Bir içecek suyu bile bize çok gördünüz" demeyecek mi? Başkaları rahat etsin diye başkalarının hayatlarını yıkıyorlar." dedi.
Müdürüm çapraaz kelepçeyle tutuklanılıp başımdan aşağı ittirilerek polis arabasına tıkılmayı haketmişim gerçekten şöyle dışardan bir gözle okuyunca :))
Lütfenn lütfenn hemen dogaayı mahvetmişsin deme:)) Evimin sıvaları hiç dokulmemişti Mune abla çünkü sıvası hiç olmadı o evinbildiğin dışı kiremit evin için betondu
Cezam neyse çekmeye razıyım arkadaşlar :))
Arkadas hatuna ne zaman cevap versek yazdıklarımı anlamıyorsunuz,kapasiteniz yetersiz beni alıntılamayın bana cevap vermeyin;cevap vermesek nasılda kaçıştılar cevap veremeyince hehe oluyor.Bir ortası yok.
Bu arada çözüm bulundu ağaç dediğin nedir ki sökülür yenisi dikilir sanki 3-5 tane lego oyuncaktan bahsediyoruz :)
O zaman kuruyan dere suyunu Almanyadan ithal edek mi he ?? Arge ve proje fikri benden bürokratik kısmı sendenKuruyan derelere artık olmayan suya da bi el atarsın.Çözüm bulunurmuş ya çok zor bişey değildir dediğine göre.
Bölgenin faunasında olan nesli tükenen kırmızı benekli alabalıkları da norveçli balıkçılardan temin etsek tamamdır.
Olayı çözdük biz bayanlar raat olun siz.
O değil bu kadar yazdık çizdik şimdi yine '' üff hiç bişey bilmiyosunuz pöfff ne cahill insanlarla muhatap oluyorum kendime inanamıyorum tannrıımmm'' olacak ve biz yine zır cahilliğimizle kalacağız ortada ya seyreyleyin hatunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?