Lise Yorum ve Soruları Rizasiz degisim.

fafintoo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2015
110
70
28
Merhaba
Sıkça değişen yönetmeliğe rağmen aranızda öğrenci, öğretmen, idare yada bu yollardan geçmiş kişilerin çokça olduğunu bildiğimden fikrinizi almak istedim.
Malum bugün okullar açıldı ve bende 12. Sınıfa başlamış bulundum. Yalnız okula gidince öğrendim ki Temel Liseye nakil aldiranlar oldugundan bazi siniflar birlestirilmis. Ben esit agirlik ogrencisiyim C subesindeydim fakat okula gidince ogrendim ki ben ve bi arkadasim baska bir esit agirlik sinifa gecmis sayilari esitlemek adina yapmislar bunu da. Fakat bundan ne benim haberim vardi ne velimin. Mudur yardimcisina yarin ailemle gelip bunu duzelttirmek istedigimi soyledim "Bosuna gelmesinler"dedi. Sizce ne yapmaliyim veli rizasi disinda sinif degisimi yapilmis simdi velimle bunu duzelttiremezmiyim nasil bir yol izlemeliyim.
Bu son senem oldugundan 3-4yildir tanidigim, gerek sevip gerek sevmedigim ama en azindan bildigim insanlarla bir arada olmak istiyorum. Birde yeni sinifimdakilere alismakla ugrasmak istemiyorum. Eger rahat adapte olabilecegimi dusunseydim zaten bende Temel Liseye gecerdim.

Bu konuda yapabileceğin birşey olduğunu sanmıyorum.
Sonuçta seni geçirdikleri sınıfta eşit ağırlık sınıfı.Yani herhangi biryere şikayet ederek sonuç alamazsın.Ama ailen gidip güzelce ikna etmeyi bir denesin.

Tesekkur ederim :/

Para yedirin torpil varsa onu deneyin.artık her kapı böyle açılıyor malesef

Normal şartlar yönetmeliğe Aykırı bir durum olmakla birlikte fiziksel şartlar Gereği Hükmü vardır yönetmelikte ve okul müdürü bu sebeple bu konuda istediği kararı alır ..

Ancak üçüncü dünya ülkelerinde olabilecek problemlerden birini yaşıyorsun Çocuğum ama yapacak pek bir şey yok gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…