- 3 Şubat 2018
- 25.254
- 108.716
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilsem eşin neden yok diye ağız yaparlar diye düşünüyor galibaÇok üzüldüm bu durumda olmanıza. Olayın haftayla alakası yok. Riskli bir durum varsa riskli bir durum vardır. Kalkmaman gerekiyorsa kalkmadan uzanman gerekiyordur. Kocan neden bu öküzlüğü yapıyor?
Amin çok teşekkür ederimYa bu aileler var ya ne desem .....
Eşiniz gitsin sizin ve bebeğin sağlığı daha önemli
Bencillik durumu bilmiyor olsalar neyse.
Sağlıkla alın kucağınıza
Hayır tam tersi ne giyeceksin diye sorup duruyor benim şık olmam önemliymişEşiniz bu durumda ne diyor arkanızda duruyor mu gelmemeli diyor mu kendi ailesine?
Bilsem eşin neden yok diye ağız yaparlar diye düşünüyor galiba
Katlanilacak yazmak istemistimYa saçmalamasinlar lütfen kimseye aldırış etmeyin. Riskli gebeydim 24 haftalık doğum yaptım. 35 gün yaşadı tutunamadi meleğim. Dünya umrunda olmasın düğüne de gitme katlanılmaz bir acı değil.
Büyük ihtimalle öyle yapacağım .3 gram sadece 3 gram aklı olan birisi "karın nerede" sorusuna "karımın riskli gebeliği var" cevabını alınca ağız yapılmayacağını bilir. Sağlık sorunu var ortada.
Boşver sen kocanla kayın aileni sürünsünler. Kaynın evleniyordu değil mi? Sen kız tarafını ara, durumunu anlat, takımızı/hediyemizi zaten eşim düğünde takacak, ben artık doğum sonrası yeni evlerine gelirim, diye konuş. Senin kayın ailesi kudursunlar.
Bilsem eşin neden yok diye ağız yaparlar diye düşünüyor galiba
Onlara göre riskli değilim lekelenme herkesin başına geliyormuş herkes yaşıyormuşAy ne biçim bir zihniyet bu yaa riskli gebeye de ne çok yattın denir mi pes! Yerinizde olsam düğüne falan kesinlikle gitmem. Biraz sert ve keskin konuşun anlasınlar kararlı olduğunuzu. Hiç mi düşünmüyorlar bebeğinizi, sizi..
Bebeğinizi bu cahillerden koruyun lütfenBaşınız sağolsun çok üzüldüm … evlat baska bir şey işte
Abarttığımı düşünüyorlar ister istemez acaba ben mi drama yapıyorum diye düşündürüyorlar insana
Yazılı kaşeli kağıt alıp boynuma asacağım risklidir diye son çareBence bir sonraki doktor kontrolünde, siz bir sorun bakalim doktora düğüne gidebilir miyim eşim çok istiyor diye de doktor eşinize güzel bir nutuk çeksin. Sizi ciddiye almasa da doktorun sert ikazini alacağını düşünüyorum. Birde abartiyorsun diyenlere ben olsam, bebeğime birsey olursa vebalini alabilecek misiniz derdim.
Hayır. Tam tersi çok önemli bi şey olsa doktor yatış verirdi demekki bi şeyin yokki eve yolladı diyor
Çok üzücü inşallah o düğüne gitmek zorunda kalmazsın. Bebeğe bişey olsa bunun hesabını kim verecek. Babası bile çok üzülmeyecek belliHayır. Tam tersi çok önemli bi şey olsa doktor yatış verirdi demekki bi şeyin yokki eve yolladı diyor
Bunu düşündüm ama söylesem bunu doktoruma garip mi karşılık verir diye de korktum açıkçasıDoktora söyleyin düğünden bir gün önce yatış versin, düğünden sonra çıkarsın. Siz bunlarla uğraşırken eşiniz ne yapıyor. Eşiniz annesini sustursun.