• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

riskli gebelik doktoru tavsiye edermisiniz? (Acil)

Canım ben Recep Has a gittim internetten numarasını bulursun konusunda uzman çok insancıl . Zaten 3 doktor var bu konuda isim yazdıra Atıl Yüksel, Recep Has ve Rıza Madazlı. Allah yardımcısı olsun

4 hoca var aslında. hayri ermiş var bir de. ben rıza madazlı ya devam ediyorum. şu ana kadar memnunum. rahat ve pozitif bir insan.

Alkan Yıldırım ı Şiddetle tavsiye ederim.gittiğim bütün doktorların umutsuz konuştuğu bebeğim onun yardımlarıyla doğdu ve şimdi 2,5 yaşında.

Arkadaşlar merhaba, şu an hamile olan bir arkadaşım için riskli gebelik doktoruna ihtiyaç var. Tavsiyelerinize çok acil ihtiyaç duyuyoruz. Üç aylık hamile ama normal doğum doktoruna gidiyordu. Doktoru bir riskli gebelikler uzmanına gitmen gerek deyip kızı ortada bırakmış, lütfen yardım edelim....

badenurcum Prof. Dr. Lemi İbrahimoğlu da cerrahpaşa da hoca o tamamen riskli gebelik doktoruymuş benimde doktorum ayrıntılı ultrason falan bakıyo çok iyi bi doktor şiddetle tavsiye ederim.

doktor araştırırken tesadüfen buldum yazışmalarınızı,allah hepimizin yardımcısı olsun...bu gün doktorum bebeğin karnında kistik bi kitle gördüğünü söyledi ve bizi çapaya yönlendirdi...bize doğru dürüst bi açıklama yapmadı...sorularınızın cevabını çapada alıcaksınız dedi...durumla ilgili bilgisi olan yada ne yapmam gerektiği konusunda yol gösterebilicek birileri varsa lütfen yazsın gerçekten desteğe ihtiyacım var...

merhaba arkadaşlar...

benim 3 erken düşük birde erken doğum olmak üzere 4 kayıbım var:((

anadolu yakasında riskli gebelik uzmanı arıyorum...

yardım ederseniz çok çok sevinirim...

kızlar iiçinizde marmara araştırma hastanesinde riskli gebelikte iyi bir doktor önerebilecek olan var mı.Mümkünse bayan olsun:)))

merhaba arkadaşlar merak ettim herkes hamile olup ta mı gitti riskli gebelik uzmanına özellikle rıza madazlıya gidenlere sormak istiyorum.benim 1 düşüğüm var doğuştan rahim anomalisine sahibim çok zor hamile kalıyorum tedaviyle geçiyor her ayım ama eğer hamile kalırsam erken doğum başta olmak üzere düşük riskim her zaman var.ben rıza hocaya bir tanıdığımız vesilesi ile gittim hastanede konuştuk biraz kısa ve öz oldu rahim filmime baktı operasyona gerek yok dedi tekrar gebe kal sonra bana gel herşeyin buara yapılır dedi sağolsun düşük için de tabi ilk olduğu için de olur doğal bir olaydır doğum ve ölüm gibi sakın nedenini sorgulama tekrarlarsa araştırılır demişti.üzerinden 6 ay geçti hala hamile kalamadım.cerrahpaşa nın sitesinden randevu alınabiliyor mu?hastane de hasta bakıyor mu yoksa illa özeline mi gitmek gerekiyor? bir de hamile olmayanlara ama bu yolsa ilerleyenlere de bakıyor mu ?

bende çok dr aramıştım hatta burayada sormuştum
çok şükür iyi bir dr buldum kendisi riskli gebelikte çok çok iyi
doçent dr ARDA LEMBET istanbul anadolu yakasında bağdat caddesi üzerinde kliniği var (femikal) artı olarak ataşehir memorialda da çalışıyor
benim 4 kaybım var 5. hamileliğimde ona gittim ve maşallah oğlum şuan kucağımda...
rabbime binlerce şükürler olsu
darısı bütün isteyen kardeşlerime olsun inş...

Gebelik takibimi ve dogumu Alkan Yıldırım yaptı. İkili testte ki testim riskli çıktığı halde (30 da 1) için rahat olsun önemli olan ultrason ölçümleri dir dedi. Ona güvendim, ama bebeğim down sendromlu ve kalbinde delikle doğdu.9 ay boyunca neye baktı bilmiyoruz. Acaba onun içi rahat mı şimdi. Doğumdan 3saat sonra öğrendim bebeğimin sağlıklı olmadığını

Arkadaşlar bende 3 aylık hamileyim ve bendede 6.4 cm rahim ağzına yakın rahmin dışında miyom var ve 3 ay içinde 4 defa kanamam oldu bende riskli gebelik uzmanı arıyorum. Önerisi olan varmı

Back