Amin inşallah canım Ama doktorlar risk taşıyor dedi peritoloji bölümüne gitmem gerek ama kaçıncı haftada gidilir onuda bilemiyorum burda doktor olmadığı için randevu alamıyoruz bir bilginiz varmıCanim her hamilelik ayni olacak diye birsey yok bununla kendini strese sokma insallah saglikla dogacak
Normalde 18-22 haftalıkkken perinatolojiye giderler . Sizin durumunuz riskliyse özelde yaptırın bence. Kuzenim özel kilimiyle perinatoloji doktoruna yaptırdı üniversiteden bir doktor önermişti 2500 muayene ücreti verdi sadece. Maddi durumunuzu bilmiyorum ama böyle bir risk varsa ve doktorunuz gidin dediyse bence riske atmayın bir kontrol ounAmin inşallah canım Ama doktorlar risk taşıyor dedi peritoloji bölümüne gitmem gerek ama kaçıncı haftada gidilir onuda bilemiyorum burda doktor olmadığı için randevu alamıyoruz bir bilginiz varmı
Normalde 18-22 haftalıkkken perinatolojiye giderler . Sizin durumunuz riskliyse özelde yaptırın bence. Kuzenim özel kilimiyle perinatoloji doktoruna yaptırdı üniversiteden bir doktor önermişti 2500 muayene ücreti verdi sadece. Maddi durumunuzu bilmiyorum ama böyle bir risk varsa ve doktorunuz gidin dediyse bence riske atmayın bir kontrol o
Anladım canım ama ben Urfa'da yaşıyorum ve bütün özel hastanelere baktırdım bu testi yapmıyorlar miş ne yapcam bilmiyorum neyse daha var inşallah yakın bir hastane bulurum ama yine de teşekkür ederim bu arada kuzeninz niçin yaptırmıştı bu testi inşallah Bir sıkıntısı yoktuNormalde 18-22 haftalıkkken perinatolojiye giderler . Sizin durumunuz riskliyse özelde yaptırın bence. Kuzenim özel kilimiyle perinatoloji doktoruna yaptırdı üniversiteden bir doktor önermişti 2500 muayene ücreti verdi sadece. Maddi durumunuzu bilmiyorum ama böyle bir risk varsa ve doktorunuz gidin dediyse bence riske atmayın bir kontrol oun
Özel hastanelerde yok zaten bu doktorların dışarda kendi muayenehanesi oluyor çoğunlukla. Allaha şükür bir şey çıkmadı riskli gebelikte düşük tehlikesi olunca erken yapmışlardı Allah’a şükür 10 gün önce kucağına aldıAnladım canım ama ben Urfa'da yaşıyorum ve bütün özel hastanelere baktırdım bu testi yapmıyorlar miş ne yapcam bilmiyorum neyse daha var inşallah yakın bir hastane bulurum ama yine de teşekkür ederim bu arada kuzeninz niçin yaptırmıştı bu testi inşallah Bir sıkıntısı yoktu
Op. Dr. Şinasi çiftçiAnladım canım ama ben Urfa'da yaşıyorum ve bütün özel hastanelere baktırdım bu testi yapmıyorlar miş ne yapcam bilmiyorum neyse daha var inşallah yakın bir hastane bulurum ama yine de teşekkür ederim bu arada kuzeninz niçin yaptırmıştı bu testi inşallah Bir sıkıntısı yoktu
Maşallah Rabb'im hayırlı sağlıklı ömürler versin çok sevindimÖzel hastanelerde yok zaten bu doktorların dışarda kendi muayenehanesi oluyor çoğunlukla. Allaha şükür bir şey çıkmadı riskli gebelikte düşük tehlikesi olunca erken yapmışlardı Allah’a şükür 10 gün önce kucağına aldı
Çok teşekkür ederim canımOp. Dr. Şinasi çiftçi
KY Klinik
Refahiye Mahallesi Necmettin Cevheri Bulvarı No:34B/
Bu perinatoloji uzmanının özel kiliniği var canım urfada istersen bir de bu doktora sor