• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Risk var mı

Millet aylarca yıllarca deniyor hamile kalmıyor da anal yoldan olacağını mı düşünüyorsunuz yapmayın etmeyin.
Elbette haklısınız ama ben yapmadan prezervatif takmadan önce zevk suyunun vajinaya değmesini gelmesini düşündüm o yüzden tedirgin oldum

Elbette haklısınız ama ben yapmadan prezervatif takmadan önce zevk suyunun vajinaya değmesini gelmesini düşündüm o yüzden tedirgin oldum
Analdan zevk alıyor musunuz ? Kaç yaşındasınız? Bari vajinal yoldan sevişin de tedirginliğiniz boşa gitmesin. Hem siz de zevk almış olursunuz.

Bekaret, zar için bu yolu deniyorsanız kendinizi bakire sanmayın sonradan da... B*kunuzu tutamazsanız hatırlarsınız bu zamanları. Laf var belki duymuşsunuzdur "Hak yolu varken b*k yolu olmaz."

Merhaba arkadaşlar Regle 4 gün kala prezervatif kullanarak anal yolldan bir yakınlaşmamız oldu ama öncesinde zevk suyu aktı mı akmadı mı emin değilim vajinaya akmış değmiş olma ihtimalini kafamı karıştırmaya başladı her zaman ki regl belirtilerim var ama yine de düşünmeden edemiyorum ihmal var mı dalga geçmeden yargılamadan cevap vermemizi rica ederim lütfen 🙏🏼
%1 ihtimal bile diyemeyiz sperm dışarda yaşayamaz zaten

Olmaz canım zevk suyunda belki bir ihtimal sperm olursa bile o da vajinana girip rahme ulaşması çok güç bir olay. Dikkatli olun cinsellik yaşarken
Çok sağol abla bu sürtünme değme konularında yazanların çoğu dalga amaçlı yani olur yazmışlar da

Çok sağol abla bu sürtünme değme konularında yazanların çoğu dalga amaçlı yani olur yazmışlar da
Ya bilmemene şaşırmışlar ondan öyle yazmışlar da yaşın küçük muhtemelen. Ben de yirmilerin başındayım yeni yeni şeyler yaşıyoruz. Olmaz hamilelik ama acele etme zamanı gelince oluyor zaten öyle aşırı önemli olmazsa olmaz bi olay gibi bakma

Ya bilmemene şaşırmışlar ondan öyle yazmışlar da yaşın küçük muhtemelen. Ben de yirmilerin başındayım yeni yeni şeyler yaşıyoruz. Olmaz hamilelik ama acele etme zamanı gelince oluyor zaten öyle aşırı önemli olmazsa olmaz bi olay gibi bakma
Öyle şeylerde olmaz yani demi

Öyle şeylerde olmaz yani demi
Asko hamile degilsin vajina içine sperm girmesi gerek ve sperm vajina dışında ölür zaten. Eğer ilişkiye girmeye devam edeceksen anal tercih etmeni tavsiye etmem ve korunmanı öneririm bu kadar

Back
X