Hamilelikten korkuyorum

Yapip yapip korkuyorum diyenleride anlamiyorum...yasin kucukse boyle buyuk seylerin altina girme...bide yaşım küçük diyosun yasina gore seylerle ilgilen herseyin bir zamani var biraz buyu iliskiye de sira gelir merak etme
Size bunu yapmalı mıyım veya doğru mu yaptım diye sormuyorum sorduğum şeye verecek bi cevabınız yoksa yazmayın lütfen. Merak etmiyorum bunun dışındaki konularda düşüncelerinizi

Öncelikle merhabalar ablalarım. Yaşım biraz küçük olduğu için endişemi hoş görmenizi rica ediyorum belki de sizin için mantıksız bi konu olacak. Sevgilimle yaklaşık bi ay önce korunmasız fakat kısa süreli bi ilişkiye girdik sadece vajinal denemek isteyip sonra zevk suyundan korkup anal devam ettik. Girmeden önce iyice tshirtine sildiğini ve o sıvının kalmadığını söylüyor ve zaten 10 15 saniye anca sürmüştür. Daha sonralarda bi kaç gün sonra da tekrar anal ilişkiye girdik ama kayganlaştırıcı olması için krem kullanarak. Reglim biraz gecikti ve endişeye kapıldım. Erkek arkadaşım birincisinde yumurtlama döneminde olmadığım için (çünkü reglin 7. günüydü) ikincisinde de krem sperm vajinaya aksa bile etkinliğini kaybettireceği için risk olmadığını söylüyor fakat ben içimdeki kuşkuyu yenemiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? :63:
Karşındaki kişi seni cinsel obje olarak mı görüyor,ne demek anal ilişki ya?! Kendini kullandırma lütfen. Ne kadar pis ve sapkınca bir davranış. Sağlık açısından çok tehlikeli ve dinen haram. Kimseyi sağlığının önüne koyma lütfen. Senin rızan olsa bile karşındakinin bi dur ya biz ne yapıyoruz demesi lazımdı. İlişkinizi gözden geçirin.

Karşındaki kişi seni cinsel obje olarak mı görüyor,ne demek anal ilişki ya?! Kendini kullandırma lütfen. Ne kadar pis ve sapkınca bir davranış. Sağlık açısından çok tehlikeli ve dinen haram. Kimseyi sağlığının önüne koyma lütfen. Senin rızan olsa bile karşındakinin bi dur ya biz ne yapıyoruz demesi lazımdı.
Birbirimizi çok seviyoruz aslında.. Bu benim fikrimdi ve bi daha tekrarlamama kararı aldık zaten yanlış olduğunu fark ettik.

19 yaşındayım özgürüm istedigimi yaparım demen yanlis cnm. Özgürlük adı altında cocuk kadinlar çoğalıyor. Cinsellik cok riskli bir mevzu hastalığı var hamileliği var hamile bırakıp benden mi ne belli diye seni aşağılayan zihniyetler var varda var.
Özgürüm sana size ne diyorsan cinselligi iyi öğren ve nasil korunulur araştır. Yumurtalama günüm değil vs deme yumurtlama dönemleri aydın aya değişiyor yediğin içtiğin bile etkiliyor, insan bedeni ne olacağı belli olmaz. Sevgiline de güvenme o pipisinin derdinde.

Sevgilin ne bilimsel konuşmuş,küçük Einstein:)
Söylediğinde bilimsel bir şey yok , krem kayganlastirici vs neden spermi öldürsün ki? Bir doğum kontrol yöntemi olarak diyafram var mesela ,onu kullanmak için sperm öldürücü jel satın alıyorsun. Yani arko krem,vazelin spermi öldürecek olsa neden insanlar buna para versin ki?
Ama ilişki olmadan gebelik olmaz. .
Konuyla ilgili de anlamadığım hamile kalmaktan korkuyorsanız bunun çözümü yaptığınız şey değil ki. Kondom almak. Bimde bile satılıyor, utaniyorsaniz jetkasa olan yerleden geçirin kimse görmeden alın. ya da internetten sipariş verin. Saat geceyarısı olduysa yok mu yakında eczacı,benzinlik? Hadi ilk sefer bir anda gelişti. İkinci sefer neden sen ya da o kondom almadiniz?
Bir dahakine adamın insafına bırakmayın, siz alın cuzdaniniza koyun. Sonuçta adamın umrunda değil ki , yarın gerçek ilişkiye girip hamile kalsan bile 'benden degil' der, seni küstürür işin icinden sıyrılır. Doğuracak değilsin bu yaşta bu ülkede, adamı şikayet edecek değilsin anan baban duyar,millete rezil olursun. Haliyle oradan buradan borç harç bir şekilde para veirr bebekten kurtulursun. Adaminsa umru bile olmaz, hayatına kaldığı yerden devam eder . O yüzden adamin insafına bırakma böyle bir konuyu. Senin bedenin,seni etkileyecek. Kondomunu da kendin al

19 yaşındayım özgürüm istedigimi yaparım demen yanlis cnm. Özgürlük adı altında cocuk kadinlar çoğalıyor. Cinsellik cok riskli bir mevzu hastalığı var hamileliği var hamile bırakıp benden mi ne belli diye seni aşağılayan zihniyetler var varda var.
Özgürüm sana size ne diyorsan cinselligi iyi öğren ve nasil korunulur araştır. Yumurtalama günüm değil vs deme yumurtlama dönemleri aydın aya değişiyor yediğin içtiğin bile etkiliyor, insan bedeni ne olacağı belli olmaz. Sevgiline de güvenme o pipisinin derdinde.
Yalan ya profiline bakın23 yazmış

Teşekkürler yanıtınız için aslında günlerdir araştırıyorum baya bilgi sahibi oldum dediklerinizde de haklısınız herşeyden önce insanı strese sokan bi süreç oluyor. Buraya yazma sebebim belki benden büyük insanlardan daha deneyimli insanlardan içime su serpecek bi şeyler duyabilirim internette okuduklarımın ötesinde fakat herkes büyüklük taslama derdinde dediklerinin zaten farkındayım. Yaşanmış bitmiş bi şeyi şuan değiştiremem.

Sevgilin ne bilimsel konuşmuş,küçük Einstein:)
Söylediğinde bilimsel bir şey yok , krem kayganlastirici vs neden spermi öldürsün ki? Bir doğum kontrol yöntemi olarak diyafram var mesela ,onu kullanmak için sperm öldürücü jel satın alıyorsun. Yani arko krem,vazelin spermi öldürecek olsa neden insanlar buna para versin ki?
Ama ilişki olmadan gebelik olmaz. .
Konuyla ilgili de anlamadığım hamile kalmaktan korkuyorsanız bunun çözümü yaptığınız şey değil ki. Kondom almak. Bimde bile satılıyor, utaniyorsaniz jetkasa olan yerleden geçirin kimse görmeden alın. ya da internetten sipariş verin. Saat geceyarısı olduysa yok mu yakında eczacı,benzinlik? Hadi ilk sefer bir anda gelişti. İkinci sefer neden sen ya da o kondom almadiniz?
Bir dahakine adamın insafına bırakmayın, siz alın cuzdaniniza koyun. Sonuçta adamın umrunda değil ki , yarın gerçek ilişkiye girip hamile kalsan bile 'benden degil' der, seni küstürür işin icinden sıyrılır. Doğuracak değilsin bu yaşta bu ülkede, adamı şikayet edecek değilsin anan baban duyar,millete rezil olursun. Haliyle oradan buradan borç harç bir şekilde para veirr bebekten kurtulursun. Adaminsa umru bile olmaz, hayatına kaldığı yerden devam eder . O yüzden adamin insafına bırakma böyle bir konuyu. Senin bedenin,seni etkileyecek. Kondomunu da kendin al
O sırada kondom alacak imkanımız da paramız da yoktu sonrakilerde dediğiniz gibi kondom alıp kullandık. Kremi de korunma yöntemi olarak kullanmadık onu sadece bir teselli olarak söylemiş bulundu. Umarım dedikleriniz kadar kötü şeyler gerçekleşmez :'(

Çocuğum da vara yanlışlıkla bastınız o zaman 😀
Ablacım neden bu kadar beni stalklamaya ayırdın değerli vaktini anlamadım ama anlık bi endişeyle sorumu sormak için aceleyle açtığım bir hesap düzeltiliyorsa düzeltmeye çalışırım bilgileri merak etme

O sırada kondom alacak imkanımız da paramız da yoktu sonrakilerde dediğiniz gibi kondom alıp kullandık. Kremi de korunma yöntemi olarak kullanmadık onu sadece bir teselli olarak söylemiş bulundu. Umarım dedikleriniz kadar kötü şeyler gerçekleşmez :'(
Şimdi baktım meraktan, a101 kondomu 25 liraymis.
Benden sana abla tavsiyesi, şeyinin keyfine harcayacak 25 lirası bile olmayan , bu yüzden seni gebe bırakma riskine giren ya da seninle anal ilişki yaşayan bir adamla yatma.
Deli misin divane misin, erkek mi kalmadı ya.
Cidden 25 lirasi bile mi yok o anda, taş mi yiyor bu adam evde?
İnsan yaşarken görmek istemiyor ama adamın sana verdiği değer aslında bu.
Bence 1) odani karıştıracak bir aile ile yasamiyorsan kendi kondomunu kendin al,bir köşede dursun
2) seninle sevişmek için bir kuruş harcamayı göze almayan züğürt erkeklerle oyalanmayi bırak.
Sen bu kadar değersiz değilsin,biraz kendi değerini farkına var. Bu demek değildir ki git paralı adamlarla yat😂😂 yanlış anlama sakin. Demek istediğim parası yok diye bir dünya yok, adamın sana , senin sağlığına ayıracak parası yoktur. Böyleleri için yaptığın her fedakarlık kendine olan özsaygından götürür,biraz daha buyudugunde farkedebilirsin

Şimdi baktım meraktan, a101 kondomu 25 liraymis.
Benden sana abla tavsiyesi, şeyinin keyfine harcayacak 25 lirası bile olmayan , bu yüzden seni gebe bırakma riskine giren ya da seninle anal ilişki yaşayan bir adamla yatma.
Deli misin divane misin, erkek mi kalmadı ya.
Cidden 25 lirasi bile mi yok o anda, taş mi yiyor bu adam evde?
İnsan yaşarken görmek istemiyor ama adamın sana verdiği değer aslında bu.
Bence 1) odani karıştıracak bir aile ile yasamiyorsan kendi kondomunu kendin al,bir köşede dursun
2) seninle sevişmek için bir kuruş harcamayı göze almayan züğürt erkeklerle oyalanmayi bırak.
Sen bu kadar değersiz değilsin,biraz kendi değerini farkına var. Bu demek değildir ki git paralı adamlarla yat😂😂 yanlış anlama sakin. Demek istediğim parası yok diye bir dünya yok, adamın sana , senin sağlığına ayıracak parası yoktur. Böyleleri için yaptığın her fedakarlık kendine olan özsaygından götürür,biraz daha buyudugunde farkedebilirsin

25 liralık kondomlardan nasıl hatalar çıkıyor sayende görüyorum :)

X