Aslında şöyle ki boşaldı ama boşalacağını anladığı an çekilmiş öyle söylüyor zevk suyu bulaştıysa bulasmıştırSperm direkt vajen girişine geldiyse risk var ama çok çok düşük, oradan gelip yumurta dölleyecek kadar hızla içeri girmesi zor
Bİrde kondomdan geçermi ki sperm ?Sperm direkt vajen girişine geldiyse risk var ama çok çok düşük, oradan gelip yumurta dölleyecek kadar hızla içeri girmesi zor
Orda mısınızzz yaaaSperm direkt vajen girişine geldiyse risk var ama çok çok düşük, oradan gelip yumurta dölleyecek kadar hızla içeri girmesi zor
Sanmıyorum.Ben bu siteye yeni üye oldum en son araştıra araştıra buraya geldim bana yardım eder misiniz korkudan 3 kere bayıldım keşke hiç yapmasaydım... neyse sevgilimle çıplak şekilde sürtündük prezervaatif kullandık ve boşaldı sanırım patlakmış sıvı akıyodu ama sadece yüzeysel bi sürtünme yaşadık ben çok korktum kal geldi sanki hap falan da içemedim başka şekilde de korunmadım napacağım hamile mi kaldım napmalıyım ben bilgili ablalarım cevapayabilir mi sürtünmeli den hamilelik olur mu
Ya o kadar kafam karışık ki herkes farklı şeyler diyorrr kondom patlak değilse korur mu ablaSanmıyorum.
Ablacım surtunmussun sürtünmeden dolayı patlamistir, direk vajinanizin içine giren sprem yok ben gene kalacaginizi sanmıyorum. Düşüne düşüne stresten reglin gecikebilir korkma.Ya o kadar kafam karışık ki herkes farklı şeyler diyorrr kondom patlak değilse korur mu abla
Geçmez de patlamış dediniz yaBİrde kondomdan geçermi ki sperm ?
Patlamış dye düşündüm sıvı vardı dışındaGeçmez de patlamış dediniz ya
Patlamışsa hamilelik olabilir ilişkiden 13-14 gün sonra bir test yaptır öğrenPatlamış dye düşündüm sıvı vardı dışında
patlamamışsa risk olur muPatlamışsa hamilelik olabilir ilişkiden 13-14 gün sonra bir test yaptır öğren
Her korunma yönteminin bir riski vardır asla %100 koruma sağlar diyemeyiz. Tüpleri bağlanıp hamile kalan kadınlar da var aylarca yıllarca deneyip çocuk sahibi olamayan da. Bu kadar ayılıp bayılacak seviyede korkuyorsan kalkışma şu işlere.patlamamışsa risk olur mu
evet biliyorum ama ilişki yaşamadım ki abla sürtünme oldu vajinaya akabilir mi diye düşündüm kondom barkenHer korunma yönteminin bir riski vardır asla %100 koruma sağlar diyemeyiz. Tüpleri bağlanıp hamile kalan kadınlar da var aylarca yıllarca deneyip çocuk sahibi olamayan da. Bu kadar ayılıp bayılacak seviyede korkuyorsan kalkışma şu işlere.
Onun da ihtimali var :) Bütün bunlar zamanında yaşanmış ki zevk suyundan, sürtünmeden ya da korunurken gebelik olma ihtimali var demişler koca koca doktorlar.evet biliyorum ama ilişki yaşamadım ki abla sürtünme oldu vajinaya akabilir mi diye düşündüm kondom barken
E o ilişki değil mievet biliyorum ama ilişki yaşamadım ki abla sürtünme oldu vajinaya akabilir mi diye düşündüm kondom barken
ya lütfen ben korkuyorum risk nedir kondom var iken sürtünmeninE o ilişki değil mi
Patlak değilse 0ya lütfen ben korkuyorum risk nedir kondom var iken sürtünmenin(((( patlaksa veya patlak değilse. iki ihtmalide söylermisiniz ben sıvı gördüğüm için patlak dedim
ablaaa nolur kızma bana bi soru daha. patlak diyelim ama sürtünürken bosalacağını bilip çekilse zevk suyundan olur mu anlatabildim dimiPatlak değilse 0
Patlaksa ve vajene aktıysa %0.1
Anladım 0.0001ablaaa nolur kızma bana bi soru daha. patlak diyelim ama sürtünürken bosalacağını bilip çekilse zevk suyundan olur mu anlatabildim dimi